GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Antimicrobial susceptibilities of Coagulase-Negative Staphylococci (CNS) and Streptococci from bovine subclinical mastitis cases
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
---|---|
2 |
Boğaz Kültürlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarının Bazı Fizyolojik, Biyokimyasal Özellikleri ve Antibiyotik Duyarlılıklarının İncelenmesi.
BAYAR SÜLEYMAN
|
1 |
Meme Enfeksiyon etkenlerinden olan Staphylococcus ve Streptococcus Türlerinin Sütten İzole edilmesi ve Biyokimyasal Yöntemlerle Tiplendirilmesi.
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2 | 2018-2019 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
3 | 2019-2020 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
4 | 2018-2019 | Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
5 | 2018-2019 | Fizik | Türkçe | 3 |
6 | 2018-2019 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
7 | 2018-2019 | İstatistik | Türkçe | 3 |
8 | 2018-2019 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
9 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
10 | 2018-2019 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
11 | 2018-2019 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
12 | 2018-2019 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
13 | 2018-2019 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
14 | 2018-2019 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
15 | 2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
16 | 2019-2020 | Fizik | Türkçe | 3 |
17 | 2019-2020 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
18 | 2019-2020 | İstatistik | Türkçe | 3 |
19 | 2019-2020 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
20 | 2019-2020 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
21 | 2019-2020 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
22 | 2019-2020 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
23 | 2019-2020 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
24 | 2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
25 | 2020-2021 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
26 | 2020-2021 | Sağlık Sektöründe İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | Türkçe | 3 |
27 | 2020-2021 | Fizik | Türkçe | 3 |
28 | 2020-2021 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
29 | 2020-2021 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
30 | 2020-2021 | İstatistik | Türkçe | 3 |
31 | 2020-2021 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
32 | 2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
33 | 2010-2011 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |