
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Antimicrobial susceptibilities of Coagulase-Negative Staphylococci (CNS) and Streptococci from bovine subclinical mastitis cases
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
|---|---|
2 |
Boğaz Kültürlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarının Bazı Fizyolojik, Biyokimyasal Özellikleri ve Antibiyotik Duyarlılıklarının İncelenmesi.
BAYAR SÜLEYMAN
|
1 |
Meme Enfeksiyon etkenlerinden olan Staphylococcus ve Streptococcus Türlerinin Sütten İzole edilmesi ve Biyokimyasal Yöntemlerle Tiplendirilmesi.
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
|---|
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2019-2020 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
| 2 | 2018-2019 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
| 3 | 2019-2020 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
| 4 | 2018-2019 | Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
| 5 | 2018-2019 | Fizik | Türkçe | 3 |
| 6 | 2018-2019 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
| 7 | 2018-2019 | İstatistik | Türkçe | 3 |
| 8 | 2018-2019 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 9 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
| 10 | 2018-2019 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 11 | 2018-2019 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
| 12 | 2018-2019 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 13 | 2018-2019 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
| 14 | 2018-2019 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
| 15 | 2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 16 | 2019-2020 | Fizik | Türkçe | 3 |
| 17 | 2019-2020 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
| 18 | 2019-2020 | İstatistik | Türkçe | 3 |
| 19 | 2019-2020 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 20 | 2019-2020 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
| 21 | 2019-2020 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
| 22 | 2019-2020 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 23 | 2019-2020 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
| 24 | 2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 25 | 2020-2021 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 26 | 2020-2021 | Sağlık Sektöründe İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | Türkçe | 3 |
| 27 | 2020-2021 | Fizik | Türkçe | 3 |
| 28 | 2020-2021 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
| 29 | 2020-2021 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
| 30 | 2020-2021 | İstatistik | Türkçe | 3 |
| 31 | 2020-2021 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 32 | 2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
| 33 | 2021-2022 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 34 | 2021-2022 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 35 | 2021-2022 | Bulgur Teknolojisi | Türkçe | 2 |
| 36 | 2021-2022 | Silo ve Depolama Teknolojisi | Türkçe | 2 |
| 37 | 2021-2022 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 38 | 2021-2022 | İstatistik | Türkçe | 3 |
| 39 | 2021-2022 | Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
| 40 | 2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
| 41 | 2010-2011 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 42 | 2022-2023 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 43 | 2022-2023 | Gıda Depoculuğu ve Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 44 | 2022-2023 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
| 45 | 2022-2023 | Silo ve Depolama Teknolojisi | Türkçe | 2 |
| 46 | 2022-2023 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 47 | 2022-2023 | Toplumsal Duyarlılık Projesi I | Türkçe | 1 |
| 48 | 2022-2023 | Fermantasyon Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 49 | 2022-2023 | Gıda Analizleri | Türkçe | 4 |
| 50 | 2022-2023 | Hububat Analizleri | Türkçe | 4 |
| 51 | 2022-2023 | İstatistik | Türkçe | 3 |
| 52 | 2022-2023 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 53 | 2022-2023 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
| 54 | 2022-2023 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
| 55 | 2023-2024 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| 56 | 2023-2024 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
| 57 | 2023-2024 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 58 | 2023-2024 | Matematik | Türkçe | 3 |
| 59 | 2023-2024 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 60 | 2023-2024 | Toplumsal Duyarlılık Projesi I | Türkçe | 1 |
| 61 | 2023-2024 | Fermantasyon Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 62 | 2023-2024 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
| 63 | 2023-2024 | Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 3 |
| 64 | 2023-2024 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |