Prof.Dr. ŞENOL İBANOĞLU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

   sibanoglu@gantep.edu.tr  
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Gıda Teknolojileri  Tahıl Teknolojisi  Gıda Kimyası

Duyuru / Döküman

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

1 Adet
1
Food Processing Handbook

Yayın Yeri: Wiley-VCH
2005

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce

Makaleler

65 Adet
1
Ozonation of corn starch in the presence of guar gum: Rheological, thermal and antioxidant properties

ÖZASLAN ZEYNEP TUĞBA, İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD HYDROCOLLOIDS
İngilizce, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
2
Rheological, Thermal, Structural, and Chemical Changes during Oxidation of Gum Arabic by Ozone

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Informa UK Limited
Türkçe, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
3
Use of ozonation, a green oxidation method, in the modification of corn starch-gum arabic suspensions: thermal, rheological, functional and antioxidant properties

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Springer Science and Business Media LLC
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
4
An investigation into the shelf life and consumer acceptability of flavored cold coffee drink

POLAT AHMET OĞUZHAN, İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
5
Effects of Ultrasonication and Aqueous Ozonation on Gelatinization and Flow Properties of Potato Starch

İBANOĞLU ŞENOL, İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: OZONE-SCIENCE & ENGINEERING
Türkçe, Basılı, 2018

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  SCI
6
Chemical and structural variations in hazelnut and soybean oils after ozone treatments

İBANOĞLU ŞENOL,UZUN KARKA HİCRAN,İBANOĞLU ESRA,Kaynak E G
Yayın Yeri: Grasas y Aceites
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
7
Effects of Ultrasonication and Aqueous Ozonation on Gelatinization and Flow Properties of Potato Starch

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA,özaslan zeynep
Yayın Yeri: Ozone: Science Engineering
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
8
Combined effect ozonation and ultrasonication on rheological and thermal properties of rice starch in aqueous phase

özaslan zeynep,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: Quality Assurance and Safety of Crops Foods
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
9
Effect of pseudo cereal flours on some physical chemical and sensory properties of bread

BİLGİÇLİ NERMİN,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
10
Effect of milled lupin products and transglutaminase on some properties of noodle

nermin bilgicli,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
11
Effect of aqueous ozonation on the pasting flow and gelatinization properties of wheat starch

Catal Hatice,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: lwt-Food Science and Technology
İngilizce, Basılı, 2014

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
12
Ozonation of corn and potato starch in aqueous solution effects on the thermal pasting and structural properties

ÇATAL HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2012

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
13
Effects of ozone on functional properties of proteins

UZUN KARKA HİCRAN,İBANOĞLU ESRA,ÇATAL HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Food Chemistry
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2012

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
14
The advantage of using extrusion processing for increasing dietary fibre level in gluten-free products

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Elsevier BV
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2010

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
15
The advantage of using extrusion processing for increasing dietary fibre level in gluten free products

Stojceska Valentina,Ainsworth Paul,Plunkett Andrew,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Food Chemistry
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2010

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
16
TOTAL ANTIOXIDANT PHENOLIC COMPOUNDS AND TOTAL OXIDANT STATUS OF CERTIFIED AND UNCERTIFIED TURKEY S HONEYS

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2010

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
17
ENERGY CONSIDERATIONS ON EXTRUSION OF TARHANA A WHEAT FLOUR BASED PRODUCT

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Process Enginering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2010

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
18
The effect of extrusion cooking using different water feed rates on the quality of ready-to-eat snacks made from food by-products

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Elsevier BV
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2009

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
19
The effect of extrusion cooking using different water feed rates on the quality of ready to eat snacks made from food by products

VALENTINA STOJCESKA,PAUL AINSWORTH,ANDREW PLUNKETT,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Food Chemistry
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2009

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
20
The recycling of brewer's processing by-product into ready-to-eat snacks using extrusion technology

Stojcesca Valentina, Ainsworth Paul, Plunkett Andrew
Yayın Yeri: Journal of Cereal Science
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2008

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
21
Cauliflower by products as a new source of dietary fibre antioxidants and proteins in cereal based ready to eat expanded

Stojceska Valentina,Ainsworth Paul,Plunkett Andrew,İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2008

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
22
Effect of wheat germ and wheat bran on the fermentation activity phytic acid content and colour of tarhana a wheat flour yoghurt mixture

BİLGİÇLİ NERMİN,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
23
Effect of dietary fibre and xylanase enzyme addition on the selected properties of wire cut cookies

BİLGİÇLİ NERMİN,İBANOĞLU ŞENOL,HERKEN EMİNE NUR
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
24
Effect of storage on the phytic acid content total antioxidant capacity and organoleptic properties of macaroni enriched with cowpea flour

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
25
Effect of brewers spent grain addition and screw speed on the selected physical and nutritional properties of an extruded snack

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
26
Effect of wheat germ addition on the microbiological quality in vitro protein digestibility and gelatinization behavior of macaroni

HERKEN EMİNE NUR,İBANOĞLU ŞENOL,ÖNER MEHMET DURDU,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
27
Effect of wheat germ bran addition on the chemical nutritional and sensory quality of tarhana a fermented wheat flour yoghurt product

BİLGİÇLİ NERMİN,ELGÜN ADEM,HERKEN EMİNE NUR,TÜRKER SELMAN,ERTAŞ NİLGÜN,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
28
Effect of extrusion process on the antioxidant activity and total phenolics in a nutritious snack food

ÖZER A,HERKEN EMİNE NUR,GÜZEL S,AINSWORTH P,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
29
Physical and sensory evaluation of a nutritionally balanced gluten free extruded snack

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
30
The in vitro protein digestibility microbiological quality and gelatinization behaviour of macaroni as affected by cowpea flour addition

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
31
Effect of wheat germ bran addition on the chemical nutritional and sensory quality of tarhana a fermented wheat flour yoghurt product

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal o0f Food Engineering
İngilizce, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
32
Effect of storage on the phytic acid content total antioxidant capacity and organoleptic properties of macaroni enriched with cowpea flour

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2005

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
33
Effect of extrusion process on the antioxidant activity and total phenolics in a nutritious snack food

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2005

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
34
Effect of canning on the starch gelatinization and protein in vitro digestibility of tarhana a wheat flour based mixture

İBANOĞLU ŞENOL,AINSWORTH P
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
35
Effect of fermented germinated cowpea flour addition on the rheological and baking properties of wheat flour

HALLEN E,İBANOĞLU ŞENOL,PAUL AINSWORTH
Yayın Yeri: OURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
36
Effect of dilute lactic acid hydrolysis on the cooked viscosity of a fermented white wheat flour yogurt mixture

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
37
Physical evaluation of a maize based extruded snack with curry powder

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: NAHRUNG-FOOD
İngilizce, Basılı, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
38
Expansion characteristics of a nutritious extruded snack food using response surface methodology

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
39
Modelling the growth of Pseudomonas fluorescens and Candida sake in ready to eat meals

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
40
Evaluation of mass exchange during osmotic dehydration of carrots using response surface methodology

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
41
Wheat washing with ozonated water effects on selected flour propertie

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
42
Effect of cooking on the drying behaviour of tarhana dough a wheat flour yoghurt mixture

İBANOĞLU ŞENOL,MASKAN MEDENİ
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
43
Growth of Pseudomonas fluorescens and Candida sake in homogenized mushrooms under modified atmosphere

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
44
Hot air drying of cooked and uncooked tarhana dough a wheat flour yoghurt mixture

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
45
Influence of tempering with ozonated water on the selected properties of wheat flour

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 2001

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
46
Kinetics of starch gelatinization during extrusion of tarhana a traditional turkish wheat flour yogurt mixture

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
İngilizce, Basılı, 2001

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
47
Modelling of natural fermentation in cowpeas using response surface methodology

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: OURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 2001

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
48
Foaming behaviour of liquorice Glycyrrhiza glabra extract

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, Basılı, 2001

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
49
Rheological properties of cooked tarhana a cereal based sou

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
50
Effect of different ingredients on the fermentation activity in tarhana

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
51
Functional properties of spray dried tarhana

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: DRYING TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
52
Moisture sorption characteristics of tarhana a fermented Turkish cereal food

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD QUALITY
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
53
Evaluation of sorption properties of Turkish tarhana powder

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: NAHRUNG-FOOD
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
54
Influence of extrusion variables on the protein in vitro digestibility and protein solubility of extruded soy tarhana

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: OURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
55
Foaming properties of white wheat flour yoghurt mixture as affected by fermentation

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
56
Foaming behaviour of EDTA treated alpha lactalbumin

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
57
Effect of time and temperature on lactic acid fermentation of a white wheat flour yoghurt mixture

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: NAHRUNG-FOOD
İngilizce, Basılı, 1999

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
58
Rheological characterization of some traditional Turkish soups

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: OURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 1998

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
59
Effect of dilute acid hydrolysis on the cooked viscosity of tarhana a traditional Turkish cereal soup

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: NTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
İngilizce, Basılı, 1998

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
60
The effect of heat treatment on the foaming properties of tarhana a traditional Turkish cereal food

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: Journalof Food Engineering
İngilizce, Basılı, 1997

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
61
In vitro protein digestibility and content of thiamin and riboflavin in extruded tarhana a traditional Turkish cereal food

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, 1997

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
62
Influence of process variables on residence time distribution and flow patterns of tarhana in a twin screw extruder

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Basılı, 1997

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
63
Extrusion of tarhana Effect of operating variables on starch gelatinization

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, 1996

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
64
THE EFFECT OF FERMENTATION CONDITIONS ON THE NUTRIENTS AND ACCEPTABILITY OF TARHANA

İBANOĞLU ŞENOL,AINSWORTH P,WILSON G,HAYES G
Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY
İngilizce, Basılı, 1995

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI
65
Effect of formulation on protein breakdown in vitro digestibility rheological properties and acceptability of tarhana a traditional Turkish cereal food

İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 1995

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded

Bildiriler

15 Adet
1
Effect of Enzymatic Hydrolysis on Surface Charge and Size of Pea Protein Isolate

ADAL EDA,KÖKLÜ HATİCE TUBA,ÇAĞLAR NAZAN,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: 5rd International Congress on Engineering, Architecture and Design
İngilizce, 21.12.2019

Uluslararası  Özet bildiri
2
Effect of Enzyme/Substrate Ratio and Hydrolysis Time on Degree of Hydrolysis of Pea Protein Isolate

KÖKLÜ HATİCE TUBA,ADAL EDA,ÇAĞLAR NAZAN,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: 5rd International Congress on Engineering, Architecture and Design
İngilizce, 21.12.2019

Uluslararası  Özet bildiri
3
Uses of microencapsulated Omega3 fatty acid rich oils in food systems

ADAL EDA,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: 15th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats, and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life
İngilizce, 27.08.2017

Uluslararası  Özet bildiri
4
Structural and functional changes of ozone oxidized proteins

UZUN KARKA HİCRAN,İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: European Biotechnology Congress
HIRVATİSTAN, DUBROVNIK, İngilizce, 25.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
5
Structural and functional changes of ozone oxidized proteins

İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: European Biotechnology Congress 2017
İngilizce, 25.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
6
Effect of temperature and time on lactic acid fermentation of a yoghurt wheat flour mixture

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: European Biotechnology Congress 2017
İngilizce, 25.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
7
Encapsulation of berry seed oils by complex coacervation with proteins

ADAL EDA,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sceinces and Technology
İngilizce, 15.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
8
Microencapsulation of seed oil by heteroprotein complex coacervation

ADAL EDA,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: International Congress on Medicinal and Aromatic Plants
İngilizce, 10.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
9
Antioxidant activity, Phenolic Content, Fatty acid composition and Oxidative stability of berry seed oils

ADAL EDA,İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: International Congress on Medicinal and Aromatic Plants
İngilizce, 10.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
10
Effect of extrusion on the antioxidants in cauliflower-based snacks

İBANOĞLU ŞENOL,Stojcesca Valentina,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: 1st International Congress on Medical and Aromatic Plants
İngilizce, 09.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
11
Foam stability of liquorice extract

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: 1st International Congress on Medıcal and Aromatic Plants
İngilizce, 09.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
12
Effects of ozone treatment on some functional properties of whey protein

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA,UZUN KARKA HİCRAN
Yayın Yeri: European Biotechnology Congress
İngilizce, 05.05.2016

Uluslararası  Poster
13
Effect of ozone on structural and foaming properties of egg white proteins

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA,UZUN KARKA HİCRAN
Yayın Yeri: European Biotechnology Congress
İngilizce, 05.05.2016

Uluslararası  Poster
14
Physical and sensory properties of a rice snack extruded with fresh herbs and tomato powder

İBANOĞLU ŞENOL,İBANOĞLU ESRA,ÖZER EMİR AYŞE
Yayın Yeri: ICFSN 2016
İngilizce, 23.03.2016

Uluslararası  Sözlü Bildiri
15
Thermal denaturation of proteins in the presence of hydrocolloids

İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
Yayın Yeri: ICFSN 2016
İngilizce, 23.03.2016

Uluslararası  Sözlü Bildiri

Projeler

7 Adet
1
Ozonlanmış Arap Zamkının Fonksiyonel,, Reolojik ve Termal Özellikleri

Arap zamkının ozonlanması sonucu elde edilen örneklerin incelenmesi
15.04.2018 - 15.04.2019
Diğer (Ulusal),   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
2
Frambuaz Ve Vişne Çekirdeği Yağlarının Protein-Protein Kompleks Koaservasyon Yöntemi Ile Enkapsüle Edilmesi Ve Fonksiyonel Makarna Üretiminde Kullanılması

Frambuaz ve vişne çekirdeği yağlarının enkapsüle edilmesi
01.10.2018 - 01.10.2020
-Tübitak 1001,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
Rüşeymli Makarna

Ruşeym
TÜBİTAK PROJESİ,

ULUSAL  Tamamlandı
4
Meyve Sebze Atıklarının Ekstrüze Çerez Yapımında Kullanılması

Gıda atıklarının değerlendirilmesi
DİĞER,   Araştırmacı 

  Tamamlandı
5
Biracılık Artığı Küspenin Ekstrüze Çerezlerde Kullanımı

Gıda atıklarının değerlendirilmesi
Avrupa Birliği,   Araştırmacı 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
6
REPRO

Gıda atıkları
Avrupa Birliği,   Proje Koordinatörü 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
7
MABFUEL

Deniz Ürünlerinden Biyodizel Üretimi
Avrupa Birliği,   Proje Koordinatörü 

ULUSLARARASI  Tamamlandı

Üniversite Dışı Deneyim

1 Adet
1
Gaziantep Universitesi

Öğretim elemanı
Öğretim elemanı,

1989

İdari Görevler

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2011-2012 Gıda İşlemleri İngilizce 4
2 2005-2006 Gıda İşlemleri İngilizce 4
3 2003-2004 Gıda İşlemleri İngilizce 4
4 2002-2003 Gıda İşlemleri İngilizce 4
5 2009-2010 Gıda İşlemleri İngilizce 4
6 2010-2011 Gıda İşlemleri İngilizce 4
7 2013-2014 Gıda İşlemleri İngilizce 4
8 2006-2007 Gıda İşlemleri İngilizce 4
9 2008-2009 Gıda İşlemleri İngilizce 4
10 2012-2013 Gıda İşlemleri İngilizce 4
11 2004-2005 Gıda İşlemleri İngilizce 4
12 2000-2001 Gıda İşlemleri İngilizce 4
13 2001-2002 Gıda İşlemleri İngilizce 4
14 2007-2008 Gıda İşlemleri İngilizce 4
15 2011-2012 Aletli Analizler İngilizce 5
16 2005-2006 Aletli Analizler İngilizce 5
17 2009-2010 Aletli Analizler İngilizce 5
18 2008-2009 Aletli Analizler İngilizce 5
19 2010-2011 Aletli Analizler İngilizce 5
20 2007-2008 Aletli Analizler İngilizce 5
21 2004-2005 Aletli Analizler İngilizce 5
22 2006-2007 Aletli Analizler İngilizce 5
23 2001-2002 Aletli Analizler İngilizce 5
24 2002-2003 Aletli Analizler İngilizce 5
25 2000-2001 Aletli Analizler İngilizce 5
26 2003-2004 Aletli Analizler İngilizce 5
27 2012-2013 Aletli Analizler İngilizce 5
28 2013-2014 Aletli Analizler İngilizce 5
29 2012-2013 Gıda Teknolojileri İngilizce 3
30 2013-2014 Gıda Teknolojileri İngilizce 3
31 2009-2010 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
32 2008-2009 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
33 2010-2011 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
34 2007-2008 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
35 2006-2007 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
36 2004-2005 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
37 2005-2006 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
38 2003-2004 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
39 2001-2002 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
40 2000-2001 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
41 2002-2003 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
42 2011-2012 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
43 2012-2013 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
44 2013-2014 Gıda İşlemleri Laboratuvarı İngilizce 1
45 2008-2009 Biracılık Tekno İngilizce 1
46 2007-2008 Biracılık Tekno İngilizce 1
47 2009-2010 Biracılık Tekno İngilizce 1
48 2010-2011 Biracılık Tekno İngilizce 1

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Effect of ozonation on some properties of corn starch-gum mixtures ZEYNEP TUĞBA ÖZASLAN TezMerkezi 2022
2 Tamamlandı Effect of ozonation on selected properties of starches HATİCE ÇATAL TezMerkezi 2012
3 Tamamlandı Investigation of the properties of macaroni enriched with wheat germ İLKAY GÖK PINARLI TezMerkezi 2004
Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı An investigation into the prodution of reducing sugars from fruits and vegetables peels BARAN CEM SEZGİN TezMerkezi 2022
2 Tamamlandı An investigation into the shelf life of flavored cold coffee drink based on consumer acceptability AHMET OĞUZHAN POLAT TezMerkezi 2021
3 Tamamlandı Raspberry seed oil encapsulation by complex coacervation of heteroprotein HATİCE TUBA KÖKLÜ TezMerkezi 2020
4 Tamamlandı Effect of ozonation, ultrasound application and xanthan gum adding on the selected properties of rice starch ZEYNEP TUĞBA ÖZASLAN TezMerkezi 2016