Öğretim Görevlisi MERYEM CAN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.

   myavuz@gantep.edu.tr      (0342) 360 43 71      2335  
YÖK Akademik ORCID WoS
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Duyuru / Döküman

Aşçılık 2.sınıf öğrencilerinin danışmanlık zamanı Perşembe günü, 12.05-13.10 saatleri arasındadır. 

Ders aralarında müsaitlik durumuna göre de görüşme yapılabilir.

Bu saatler dışında tarafıma ulaşmak istediğinizde OBS üzerinden mesaj gönderebilir veya e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

15 Adet
1
Damak Tadının Sosyolojisi

Bölüm Adı: Damak Tadının Dini, Dinin Damak Tadı
Yazar(lar): BUYRUK LÜTFİ,CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-625-5532-30-5, TÜRKİYE, ANKARA, 2025

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
2
Gastronomik Hediyeleşme 1

Bölüm Adı: Hediyeleşme Sebepleri
Yazar(lar): EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-625-5532-50-3, TÜRKİYE, ANKARA, 2025

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
3
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri)

Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-72949-1-3, TÜRKİYE, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
4
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-72949-1-3, TÜRKİYE, 2024

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
5
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED)
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-72949-1-3, TÜRKİYE, 2024

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
6
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-72949-1-3, TÜRKİYE, 2024

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
7
Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

Bölüm Adı: Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme
Yazar(lar): CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-963-6, TÜRKİYE, ANKARA, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
8
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2

Bölüm Adı: Gastronomi, Gastrodiplomasi ve Hijyen
Yazar(lar): CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-985-8, TÜRKİYE, ANKARA, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
9
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VIII

Bölüm Adı: Globalisation, Localisation and Glocalisation in Gastronomy
Yazar(lar): MISIR SAMET,CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ
Yayın Yeri: Paradigma Akademi Yayınları ISBN: 978-625-6139-67-1, TÜRKİYE, ÇANAKKALE, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
10
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği)

Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 4440000000821, TÜRKİYE, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
11
Alternatif Turizm

Bölüm Adı: Etkinlik Turizmi
Yazar(lar): YAVUZ MERYEM
Yayın Yeri: Gazi Kitabevi ISBN: 978-625-7911-85-6, TÜRKİYE, ANKARA, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
12
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 4440000000821, TÜRKİYE, 2020

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
13
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 4440000000821, TÜRKİYE, 2020

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
14
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 4440000000821, TÜRKİYE, 2020

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
15
Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Bölüm Adı: Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği
Yazar(lar): CAN MERYEM
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 4440000000821, TÜRKİYE, 2020

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe

Makaleler

2 Adet
1
Coğrafi İşarete Sahip Gıda Ürünlerinin Menülerde Kullanım Düzeylerinin Belirlenmesi: Gaziantep İli Örneği

CAN MERYEM,KESKİN EMRAH
Yayın Yeri: Aydın Gastronomy
Türkçe, Elektronik, 2025

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
2
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği

YAVUZ MERYEM,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkçe, Elektronik, 2019

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN

Bildiriler

7 Adet
1
Terroir Effect In Gastronomy Geography: Reflections Of Climate, Soil And Geography On Food And Beverage Culture In Türkiye

MISIR SAMET,CAN MERYEM
Yayın Yeri: 11th Internatıonal Göbeklitepe Scıentıfıc Studıes Congress
TÜRKİYE, ŞANLIURFA, İngilizce, 17.05.2025

Uluslararası  Tam metin bildiri
2
Strategıc Talent Management in the Tourısm Industry: Navıgatıng Globalızatıon and Workforce Dynamıcs

CAN MERYEM,MISIR SAMET
Yayın Yeri: 14th Internatıonal “Baskent” Congress on Socıal, Humanıtıes, Admınıstratıve and Educatıonal Scıences
TÜRKİYE, ANKARA, İngilizce, 12.12.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
3
Greek Gastronomy from Examples of World Gastronomy

CAN MERYEM,MISIR SAMET
Yayın Yeri: 2. Internatıonal Üsküdar Scıentıfıc Research Congress
TÜRKİYE, İSTANBUL, İngilizce, 29.11.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
4
Mexican Gastronomy from Examples of Word Gastronomy

CAN MERYEM,MISIR SAMET
Yayın Yeri: 4. Internatıonal Uludağ Scıentıfıc Research Congress
TÜRKİYE, BURSA, İngilizce, 16.11.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
5
The Role of Social Media in the Advertising and Marketing of Local Cuisines

CAN MERYEM,MISIR SAMET
Yayın Yeri: 6th ISPEC International Conference on Contemporary Scientific Research
FRANSA, PARİS, İngilizce, 25.10.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
6
Street Flavors

CAN MERYEM,MISIR SAMET
Yayın Yeri: 6th ISPEC International Conference on Contemporary Scientific Research
FRANSA, PARİS, İngilizce, 25.10.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
7
Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme

CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH
Yayın Yeri: 5th Internatıonal Travel and Tourısm Dynamıcs
TÜRKİYE, ANKARA, Türkçe, 16.05.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri

Üniversite Dışı Deneyim

5 Adet
1
ÇOMÜ-Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Öğretim Görevlisi
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ÇOMÜ-Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde 2547 Sayılı Yükseköğretim kanunun 31. Maddesine istinaden ders yürütücülüğü (Öğretim Görevlisi) gerçekleştirdim.,

2018 - 2019
2
Gülen Pizza

Pizzacı

2015 - 2018
3
Best Western Şile Gardens Hotel Spa

Aşçı

2013 - 2017
4
Akol Hotel

Aşçı

2009 - 2015
5
Sekizinci Gün Haber Gazetesi

Köşe Yazarlığı

2025

İdari Görevler

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2018-2019 GMS210 YÖRESEL MUTFAKLAR II(MARMARA, OSMANLI) Türkçe 6
2 2018-2019 GMS302 PASTACILIK VE ÇİKOLATA YAPIMI Türkçe 4
3 2020-2021 GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV Türkçe 4
4 2020-2021 GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ Türkçe 6
5 2021-2022 GMS421 EKMEK VE PASTA YAPIMI Türkçe 4
6 2021-2022 GMS203 TATLI VE HAMUR İŞLERİ Türkçe 4
7 2021-2022 GMS401DÜNYA MUTFAĞI VE EĞİLİMLERİ Türkçe 3
8 2021-2022 GMS301 MUTFAK UYGULAMA III Türkçe 6
9 2021-2022 GMS202 MUTFAK UYGULAMA II Türkçe 4
10 2021-2022 GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV Türkçe 4
11 2021-2022 GMS404 MODERN MUTFAK Türkçe 5
12 2021-2022 GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ Türkçe 6
13 2025-2026 GMS301 MUTFAK UYGULAMA III Türkçe 6
14 2025-2026 GMS201 MUTFAK UYGULAMA I Türkçe 6
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2019-2020 TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI Türkçe 4
2 2019-2020 TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
3 2019-2020 TOİH240 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
4 2020-2021 TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
5 2020-2021 TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI Türkçe 4
6 2020-2021 TOİH241 GÖSTERİ SERVİSİ Türkçe 2
7 2020-2021 TOAŞ235 GÖSTERİ SERVİSİ Türkçe 2
8 2020-2021 TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
9 2020-2021 TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
10 2020-2021 TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
11 2020-2021 TOİH240 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
12 2021-2022 TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
13 2021-2022 TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
14 2021-2022 TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
15 2021-2022 TOAŞ236 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
16 2021-2022 TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI Türkçe 4
17 2021-2022 TOAŞ242 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
18 2021-2022 TOİH240 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
19 2022-2023 TOİSGK0003 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
20 2022-2023 TOİSAB002 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
21 2022-2023 TİHSAB002 İLETİŞİM Türkçe 2
22 2022-2023 TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI Türkçe 4
23 2022-2023 TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
24 2022-2023 TOİH239 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
25 2022-2023 TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
26 2022-2023 TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I Türkçe 1
27 2022-2023 TSHSAB003 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
28 2022-2023 TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
29 2022-2023 TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ Türkçe 4
30 2022-2023 TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ II Türkçe 1
31 2022-2023 TOAŞ103 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 4
32 2022-2023 TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
33 2022-2023 TOİH111 İLETİŞİM Türkçe 2
34 2022-2023 TOİH240 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
35 2022-2023 TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
36 2022-2023 ASMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAK Türkçe 4
37 2022-2023 TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
38 2022-2023 TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
39 2022-2023 TİH102 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 4
40 2022-2023 TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
41 2022-2023 TAŞ169 GIDA VE TURİZM MEVZUATI Türkçe 2
42 2022-2023 TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ Türkçe 4
43 2022-2023 TİH161 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
44 2022-2023 TİHSMB005 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
45 2023-2024 TAŞSBM010 DİYET MUTFAĞI Türkçe 4
46 2023-2024 TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
47 2023-2024 TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ Türkçe 4
48 2023-2024 GME100 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
49 2023-2024 TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 2
50 2023-2024 TİH201 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
51 2023-2024 TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I Türkçe 1
52 2023-2024 TAŞ105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ Türkçe 4
53 2023-2024 TOAŞ231 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
54 2023-2024 TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
55 2023-2024 TAŞSMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAĞI Türkçe 4
56 2023-2024 TAŞ104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
57 2023-2024 TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-II Türkçe 3
58 2023-2024 TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR Türkçe 4
59 2023-2024 TMYO202 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
60 2023-2024 TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ Türkçe 4
61 2023-2024 TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I Türkçe 7
62 2023-2024 TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ Türkçe 4
63 2023-2024 TİHSMB004 DİYET MUTFAĞI Türkçe 4
64 2023-2024 TOMYİE202 İŞYERİ EĞİTİMİ-II Türkçe 7
65 2024-2025 TSH109 İLETİŞİM Türkçe 2
66 2024-2025 TSH103 TURİZM MEVZUATI Türkçe 2
67 2024-2025 TAŞSAB002 İLETİŞİM Türkçe 2
68 2024-2025 TİHSAB002 İLETİŞİM Türkçe 2
69 2024-2025 TOİ103 TURİZM MEVZUATI Türkçe 2
70 2024-2025 TOİSGK001 İLETİŞİM Türkçe 2
71 2024-2025 TAŞSMB010 DİYET MUTFAĞI Türkçe 4
72 2024-2025 TAŞ107 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ Türkçe 4
73 2024-2025 TİH102 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 4
74 2024-2025 TAŞ102 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 4
75 2024-2025 TAŞSMB001 VEJETARYEN ve VEGAN MUTFAĞI Türkçe 4
76 2024-2025 TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I Türkçe 7
77 2024-2025 TİH161 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
78 2024-2025 TAŞ163 SOĞUK MUTFAK Türkçe 4
79 2024-2025 TOMYİE202 İŞYERİ EĞİTİMİ-II Türkçe 7
80 2025-2026 TAŞSMB010 DİYET MUTFAĞI Türkçe 4
81 2025-2026 TAŞ107 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ Türkçe 4
82 2025-2026 TAŞSMB009 DÜNYA SOKAK LEZZETLERİ Türkçe 4
83 2025-2026 TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ Türkçe 1

Araştırmalar

19 Adet
1
AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi

AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Kurs

2
TS ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Türk Standardları Enstitüsü Eğitim Daire Başkanlığı Tarafından 29-30 Nisan 2025 Tarihlerinde Düzenlenen Eğitim Programı Sertifika No: 1159-01-25/191
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep ,   Uluslararası  Sertifika

3
Anatolia Turizm Akademisi

Anatolia Turizm Akademisi 2020-2021 Güz Dönemi Online Dersler
Eskişehir,   Ulusal  Sertifika

4
Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (23 Ekim 2014- 17 Ocak 2015)
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Kurs

5
Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (19 Ekim 2015- 16 Aralık 2015)
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Kurs

6
İş Yeri Açma Belgesi

İş Yeri Açma Belgesi(Lise Mezuniyeti sonunda verildi)
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

7
Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi

Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Okul Birinciliği
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

8
2.Gökçeada Ot Festivali

Jüri Üyeliği Teşekkür Belgesi
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Jüri Üyelikleri

9
Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası

Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası ( 13-14 Nisan) Mutfak Personeli
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

10
Afet Farkındalık Eğitimi

Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü- Afet Farkındalık Eğitimi
Gaziantep Üniversitesi-Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu GAZİANTEP ,   Ulusal  Sertifika

11
KOSGEB Girişimcilik Belgesi

KOSGEB Girişimcilik Belgesi (2017)
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

12
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Gastronomi (4 yıllık gündüz öğretim okul birinciliği)
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

13
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesİ Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

ÇÖMÜ tüm yüksekokullar arasında yüksek okullar birinciliğİ (yüksek onur öğrencisi takdir belgesi)
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

14
ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi

ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi (2017)
ÇANAKKALE, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

15
Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi

Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi( 9-10-11 Mayıs 2018)
GAZİANTEP, TÜRKİYE/GAZİANTEP   Uluslararası  Sertifika

16
Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi

Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
GAZİANTEP, TÜRKİYE/GAZİANTEP   Ulusal  Kurs

17
Milli Eğitim Bakanlığı Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesi
GÖKÇEADA ,   Ulusal  Kurs

18
Gaziantep Ulusal Yemek Yarışması "Şeflerin Kültür Buluşması" Festivali

Jüri Üyeliği Katılım Sertifikası, Jüri Üyeliği Plaketi
Gaziantep ,   Ulusal  Jüri Üyelikleri

19
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası(2-3 Nisan 2016)
GÖKÇEADA, TÜRKİYE/ÇANAKKALE   Ulusal  Sertifika

Üyelikler

2 Adet
1
TAŞFED(GENÇ AŞÇILAR MİLLİ TAKIMI)

 Üye    2017 

2
Çanakkale Aşçılar Derneği

 Üye    2010 

Sanatsal Faaliyetler

1 Adet
1
Tabaktaki Sanat

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Sanat Bilim Kültür Online Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Meryem Can Küratör: Bayram Bozhüyük
SERGİLER/Bireysel (kişisel) sergiler/  29.05.2025 - 06.06.2025

Ulusal  Özgün  SERGİ