
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Aşçılık 2.sınıf öğrencilerinin danışmanlık zamanı Perşembe günü, 12.05-13.10 saatleri arasındadır. Ders aralarında müsaitlik durumuna göre de görüşme yapılabilir. Bu saatler dışında tarafıma ulaşmak istediğinizde OBS üzerinden mesaj gönderebilir veya e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz. |
1 |
Damak Tadının Sosyolojisi
Bölüm Adı: Damak Tadının Dini, Dinin Damak Tadı |
|---|---|
2 |
Gastronomik Hediyeleşme 1
Bölüm Adı: Hediyeleşme Sebepleri |
3 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri)
Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri |
4 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri |
5 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) |
6 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği |
7 |
Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches
Bölüm Adı: Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme |
8 |
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2
Bölüm Adı: Gastronomi, Gastrodiplomasi ve Hijyen |
9 |
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VIII
Bölüm Adı: Globalisation, Localisation and Glocalisation in Gastronomy |
10 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği)
Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği |
11 |
Alternatif Turizm
Bölüm Adı: Etkinlik Turizmi |
12 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği |
13 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği |
14 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği |
15 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği |
1 |
Coğrafi İşarete Sahip Gıda Ürünlerinin Menülerde Kullanım Düzeylerinin Belirlenmesi: Gaziantep İli Örneği
CAN MERYEM,KESKİN EMRAH
|
|---|---|
2 |
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
YAVUZ MERYEM,ÖZKANLI OYA
|
1 |
Terroir Effect In Gastronomy Geography: Reflections Of Climate, Soil And Geography On Food And Beverage Culture In Türkiye
MISIR SAMET,CAN MERYEM
|
|---|---|
2 |
Strategıc Talent Management in the Tourısm Industry: Navıgatıng Globalızatıon and Workforce Dynamıcs
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
3 |
Greek Gastronomy from Examples of World Gastronomy
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
4 |
Mexican Gastronomy from Examples of Word Gastronomy
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
5 |
The Role of Social Media in the Advertising and Marketing of Local Cuisines
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
6 |
Street Flavors
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
7 |
Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme
CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH
|
1 |
ÇOMÜ-Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Öğretim Görevlisi
|
|---|---|
2 |
Gülen Pizza
Pizzacı
|
3 |
Best Western Şile Gardens Hotel Spa
Aşçı
|
4 |
Akol Hotel
Aşçı
|
5 |
Sekizinci Gün Haber Gazetesi
Köşe Yazarlığı
|
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2018-2019 | GMS210 YÖRESEL MUTFAKLAR II(MARMARA, OSMANLI) | Türkçe | 6 |
| 2 | 2018-2019 | GMS302 PASTACILIK VE ÇİKOLATA YAPIMI | Türkçe | 4 |
| 3 | 2020-2021 | GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV | Türkçe | 4 |
| 4 | 2020-2021 | GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 |
| 5 | 2021-2022 | GMS421 EKMEK VE PASTA YAPIMI | Türkçe | 4 |
| 6 | 2021-2022 | GMS203 TATLI VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 4 |
| 7 | 2021-2022 | GMS401DÜNYA MUTFAĞI VE EĞİLİMLERİ | Türkçe | 3 |
| 8 | 2021-2022 | GMS301 MUTFAK UYGULAMA III | Türkçe | 6 |
| 9 | 2021-2022 | GMS202 MUTFAK UYGULAMA II | Türkçe | 4 |
| 10 | 2021-2022 | GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV | Türkçe | 4 |
| 11 | 2021-2022 | GMS404 MODERN MUTFAK | Türkçe | 5 |
| 12 | 2021-2022 | GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 |
| 13 | 2025-2026 | GMS301 MUTFAK UYGULAMA III | Türkçe | 6 |
| 14 | 2025-2026 | GMS201 MUTFAK UYGULAMA I | Türkçe | 6 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2019-2020 | TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 2 | 2019-2020 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 3 | 2019-2020 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 4 | 2020-2021 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 5 | 2020-2021 | TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
| 6 | 2020-2021 | TOİH241 GÖSTERİ SERVİSİ | Türkçe | 2 |
| 7 | 2020-2021 | TOAŞ235 GÖSTERİ SERVİSİ | Türkçe | 2 |
| 8 | 2020-2021 | TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 9 | 2020-2021 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 10 | 2020-2021 | TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 11 | 2020-2021 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 12 | 2021-2022 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 13 | 2021-2022 | TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 14 | 2021-2022 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 15 | 2021-2022 | TOAŞ236 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 16 | 2021-2022 | TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 17 | 2021-2022 | TOAŞ242 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 18 | 2021-2022 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 19 | 2022-2023 | TOİSGK0003 GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
| 20 | 2022-2023 | TOİSAB002 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 21 | 2022-2023 | TİHSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 22 | 2022-2023 | TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
| 23 | 2022-2023 | TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
| 24 | 2022-2023 | TOİH239 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 25 | 2022-2023 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 26 | 2022-2023 | TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I | Türkçe | 1 |
| 27 | 2022-2023 | TSHSAB003 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 28 | 2022-2023 | TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 29 | 2022-2023 | TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 30 | 2022-2023 | TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ II | Türkçe | 1 |
| 31 | 2022-2023 | TOAŞ103 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 32 | 2022-2023 | TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 33 | 2022-2023 | TOİH111 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 34 | 2022-2023 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 35 | 2022-2023 | TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 36 | 2022-2023 | ASMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 37 | 2022-2023 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 38 | 2022-2023 | TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 39 | 2022-2023 | TİH102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 40 | 2022-2023 | TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 41 | 2022-2023 | TAŞ169 GIDA VE TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
| 42 | 2022-2023 | TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 43 | 2022-2023 | TİH161 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 44 | 2022-2023 | TİHSMB005 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 45 | 2023-2024 | TAŞSBM010 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 46 | 2023-2024 | TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
| 47 | 2023-2024 | TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 48 | 2023-2024 | GME100 GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 49 | 2023-2024 | TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 50 | 2023-2024 | TİH201 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 51 | 2023-2024 | TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I | Türkçe | 1 |
| 52 | 2023-2024 | TAŞ105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 53 | 2023-2024 | TOAŞ231 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 54 | 2023-2024 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 55 | 2023-2024 | TAŞSMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 56 | 2023-2024 | TAŞ104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 57 | 2023-2024 | TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-II | Türkçe | 3 |
| 58 | 2023-2024 | TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 59 | 2023-2024 | TMYO202 GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
| 60 | 2023-2024 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
| 61 | 2023-2024 | TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I | Türkçe | 7 |
| 62 | 2023-2024 | TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 63 | 2023-2024 | TİHSMB004 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 64 | 2023-2024 | TOMYİE202 İŞYERİ EĞİTİMİ-II | Türkçe | 7 |
| 65 | 2024-2025 | TSH109 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 66 | 2024-2025 | TSH103 TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
| 67 | 2024-2025 | TAŞSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 68 | 2024-2025 | TİHSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 69 | 2024-2025 | TOİ103 TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
| 70 | 2024-2025 | TOİSGK001 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
| 71 | 2024-2025 | TAŞSMB010 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 72 | 2024-2025 | TAŞ107 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
| 73 | 2024-2025 | TİH102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 74 | 2024-2025 | TAŞ102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 75 | 2024-2025 | TAŞSMB001 VEJETARYEN ve VEGAN MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 76 | 2024-2025 | TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I | Türkçe | 7 |
| 77 | 2024-2025 | TİH161 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 78 | 2024-2025 | TAŞ163 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 79 | 2024-2025 | TOMYİE202 İŞYERİ EĞİTİMİ-II | Türkçe | 7 |
| 80 | 2025-2026 | TAŞSMB010 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 81 | 2025-2026 | TAŞ107 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
| 82 | 2025-2026 | TAŞSMB009 DÜNYA SOKAK LEZZETLERİ | Türkçe | 4 |
| 83 | 2025-2026 | TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ | Türkçe | 1 |
1 |
AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
|
|---|---|
2 |
TS ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Türk Standardları Enstitüsü Eğitim Daire Başkanlığı Tarafından 29-30 Nisan 2025 Tarihlerinde Düzenlenen Eğitim Programı
Sertifika No: 1159-01-25/191
|
3 |
Anatolia Turizm Akademisi
Anatolia Turizm Akademisi 2020-2021 Güz Dönemi Online Dersler
|
4 |
Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (23 Ekim 2014- 17 Ocak 2015)
|
5 |
Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (19 Ekim 2015- 16 Aralık 2015)
|
6 |
İş Yeri Açma Belgesi
İş Yeri Açma Belgesi(Lise Mezuniyeti sonunda verildi)
|
7 |
Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi
Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Okul Birinciliği
|
8 |
2.Gökçeada Ot Festivali
Jüri Üyeliği Teşekkür Belgesi
|
9 |
Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası
Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası ( 13-14 Nisan) Mutfak Personeli
|
10 |
Afet Farkındalık Eğitimi
Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü- Afet Farkındalık Eğitimi
|
11 |
KOSGEB Girişimcilik Belgesi
KOSGEB Girişimcilik Belgesi (2017)
|
12 |
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Gastronomi (4 yıllık gündüz öğretim okul birinciliği)
|
13 |
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesİ Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
ÇÖMÜ tüm yüksekokullar arasında yüksek okullar birinciliğİ (yüksek onur öğrencisi takdir belgesi)
|
14 |
ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi
ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi (2017)
|
15 |
Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi
Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi( 9-10-11 Mayıs 2018)
|
16 |
Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
|
17 |
Milli Eğitim Bakanlığı Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesi
Milli Eğitim Bakanlığı Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesi
|
18 |
Gaziantep Ulusal Yemek Yarışması "Şeflerin Kültür Buluşması" Festivali
Jüri Üyeliği Katılım Sertifikası, Jüri Üyeliği Plaketi
|
19 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası(2-3 Nisan 2016)
|
1 |
TAŞFED(GENÇ AŞÇILAR MİLLİ TAKIMI)
Üye 2017 |
|---|---|
2 |
Çanakkale Aşçılar Derneği
Üye 2010 |
1 |
Tabaktaki Sanat
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Sanat Bilim Kültür Online Sanat Merkezi
|
|---|