Dr.Öğr.Üyesi CEYHUN UÇUK

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

   ceyhunucuk@gantep.edu.tr      03423603797  
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

15 Adet
1
Türkiye'nin Mutfak Sosyolojisi

Yayın Yeri: Akademik Kitaplar
ISBN: 978-605-71060-7-0, TÜRKİYE, İstanbul, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
2
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Pasha)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
3
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Roxy)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
4
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Cahide)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
5
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Gaziantep Baklava Müzesi)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
6
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Emine Göğüş Mutfak Müzesi)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
7
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Et yemekleri)

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 4440000000821, 2022

Ulusal  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
8
Dijitalleşme 2 (Dijital Gastronomi)

Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları
ISBN: 9786256995765, TÜRKİYE, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
9
Dijital İnsan Kaynakları Pazarlaması (Dijital İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama 5.0)

Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları
ISBN: 978-625-6954-72-4, TÜRKİYE, İstanbul, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
10
KÜLTÜREL MİRAS: Anadolu'nun Yöresel Mutfakları

Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
ISBN: 9786254394713, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
11
Geleceğin Restoranları

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 9786052544921, TÜRKİYE, Ankara, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
12
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ

Yayın Yeri: BETA YAYINCILIK
ISBN: 978-605-242-880-1, TÜRKİYE, İSTANBUL, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
13
Uygulamalı Türk Mutfağı

Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
ISBN: 978-625-439-049-4, TÜRKİYE, Ankara, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
14
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği

Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-254-179-1, 2019

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
15
Mühendislik Alanında Akademik Araştırmalar

Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
ISBN: 978-605-288-390-7, 2018

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe

Makaleler

13 Adet
1
The modulation of sustainability knowledge and impulsivity traits on the consumption of foods of animal and plant origin in Italy and Turkey

Migliavada Riccardo, Coricelli Carol, Bolat Esra Emine, UÇUK CEYHUN, Torri Luisa
Yayın Yeri: Scientific Reports
İngilizce, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
2
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği (The Effect of Plate Presentation on the Acceptance of Bad-Looking Foods: Şırdan Example)

UÇUK CEYHUN, KAHRAMAN AYŞE GÜLNİHAL, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans

ÖZDEMİR SAMİ SONAT, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourismology
İngilizce, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
4
Sürdürülebilirlik Kapsamında Coğrafi İşaretli Yemekler ve Yerel Yemekler İçin Duyusal Analiz Yöntemi ile Geliştirilmiş Standart Reçete: Deneysel Bir Araştırma

UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: Journal of Gastronomy, Hospitality, and Travel
Türkçe, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
5
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek

UÇUK CEYHUN,İLHAN İBRAHİM
Yayın Yeri: Aydın Gastronomy
Türkçe, Basılı, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
6
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz) (Cloud Kitchens as a Reflection of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry (A Conceptual Analysis)

SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, DİNÇ YAKUP
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
7
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME

UÇUK CEYHUN,BUYRUK LÜTFİ
Yayın Yeri: Gastroia: Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Türkçe, Basılı, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  International Scientific Indexing, J-Gate, Sobiad, Directory of Research Journal
8
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ

UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
İngilizce, Elektronik, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  J-Gate, Index Copernicus International, DRJI, Udledge, İdealonline, Türkiye Tu
9
Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
10
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  EBSCO
11
Gastronomi Turizmi Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Turizm
12
Ethics in gastronomy and culinary arts field

ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Global Journal on HumanitesSocial Sciences
İngilizce, Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  ojs/index
13
Gastronomy Tourism: The Place of the Plate Presentation in Gastronomy Tourism

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development
Türkçe, Elektronik,

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Turizm

Bildiriler

30 Adet
1
GASTRONOMİK GÖÇ: GÖÇ’ÜN GAZİANTEP MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİSİ

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1. ULUSLARARASI GÖÇ ARAŞTIRMALARI DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALAR KONGRESİ
İSPANYA, Barcelona, Türkçe, 28.01.2023

Ulusal  Özet bildiri
2
Türk Mutfağının Uluslararasılaşması: SWOT Analizi

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu
TÜRKİYE, Erzincan, Türkçe, 11.10.2022

Ulusal  Özet bildiri
3
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi

UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: 10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi
TÜRKİYE, Kastamonu, Türkçe, 02.06.2022

Ulusal  Özet bildiri
4
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Ulusal Turizm Kongresi-Doktora Kolokyumu
TÜRKİYE, Balıkesir, Türkçe, 15.10.2021

Ulusal  Tam metin bildiri
5
Standard Recipe Proposal For Turkish Cuisine

UÇUK CEYHUN,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: 5th International EMI Entrepreneurship Social Sciences Congress
TÜRKİYE, İngilizce, 29.06.2020

Uluslararası  Özet bildiri
6
GAZİANTEP’İN KÜLTÜR TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 2.Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
Türkçe, 07.11.2018

Uluslararası  Özet bildiri
7
Assessment of Cultural Tourism Potential of Gaziantep By Swot Analysis

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: IInd International Tourism And Cultural HeritageCongress
TÜRKİYE, Şanlıurfa, İngilizce, 07.11.2018

Uluslararası  Özet bildiri
8
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Kongre
TÜRKİYE, Ankara, İngilizce, 12.07.2018

Uluslararası  Özet bildiri
9
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
Türkçe, 12.07.2018

Uluslararası  Özet bildiri
10
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sğlıklı Yaşam Zirvesi
TÜRKİYE, ANKARA, Türkçe, 12.07.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
11
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler

ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: III.ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ
TÜRKİYE, GAZİANTEP, Türkçe, 21.06.2018

Ulusal  Tam metin bildiri
12
Gaziantep’in Yöresel Gastronomik Ürünlerinin Kategorizasyonu

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development Congress
TÜRKİYE, Muğla, İngilizce, 10.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
13
Kırsal Turizm’de Yöresel Ürün Festivallerinin Önemi: Kuzugöbeği Mantar Festivali Örneği

UÇUK CEYHUN,ÜZÜMCÜ ORHAN OZAN
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development Congress
İngilizce, 10.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
14
The Question of Standard Recipe

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 12th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences
ÇEK CUMHURİYETİ, Prag, İngilizce, 04.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
15
Gaziantep’teki Restoran İşletmelerinde Teknoloji Kullanım Düzeyinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
İngilizce, 20.04.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
16
Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbaları Örneği

UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Gastronomi Kongresi
TÜRKİYE, Ankara, Türkçe, 22.03.2018

Uluslararası  Özet bildiri
17
Ekşi Mayalı Ekmekler Üzerine Bir İnceleme

UÇUK CEYHUN,ALAÇAM ENİS
Yayın Yeri: Gastronomi Kongresi
TÜRKİYE, Ankara, Türkçe, 22.03.2018

Uluslararası  Özet bildiri
18
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1. Uluslararası Gaziantep Tarihi Sempozyumu
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 25.12.2017

Uluslararası  Özet bildiri
19
Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme

Üzümcü Ozan,UÇUK CEYHUN,KOÇ BANU
Yayın Yeri: 4.Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE, Aydın, İngilizce, 09.11.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
20
Yaratıcı Şehirler Ağı nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleriÜzerine Bir Araştırma

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,Alkan Harun Yiğit
Yayın Yeri: 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE, Aydın, İngilizce, 09.11.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
21
GASTRONOMİ, MUTFAK VE SANAT İLİŞKİSİ ÜZERİNE

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu
TÜRKİYE, Kahramanmaraş, İngilizce, 26.10.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
22
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler

ÖZKANLI OYA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 21.06.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
23
Gastronomiye Farklı Bir Perspektiften Bakış

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Paneli
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 17.05.2017

Ulusal  Özet bildiri
24
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM

ÖZKANLI OYA,SÜZER ÖZKAN,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1st International Congress on Medicanal and Aromatic Plants
TÜRKİYE, İngilizce, 10.05.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
25
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: VI. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, First International Rural Tourism and Development Congress
TÜRKİYE, Bursa, Türkçe, 04.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
26
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Gaziantep, İngilizce, 14.04.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
27
Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League (FLL)13. TÜRKİYE TURNUVALARI 2016-2017

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League
TÜRKİYE, Mersin, Türkçe, 11.02.2017

Uluslararası  Özet bildiri
28
Güvenli Gıdanın Gastronomi Açısından Önemi

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,KOÇ BANU
Yayın Yeri: Gastronomi Turizmi Kongresi
TÜRKİYE, Balıkesir, Türkçe, 17.11.2016

Ulusal  Özet bildiri
29
Gastronomy as an Arts

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 4th WORLD CONFERENCE on DESIGN and ARTS-WCDA
RUSYA FEDERASYONU, St. Petersburg, Türkçe, 21.06.2015

Uluslararası  Tam metin bildiri
30
Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nın Diğer Sanat Dalları ile İlişkisi

ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN,TAŞKIN EROL
Yayın Yeri: Çukurova Üniversitesi Uluslararası Sanat Araştırmaları Sempozyumu
Adana, İngilizce, 04.04.2015

Uluslararası  Özet bildiri

Projeler

5 Adet
1
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı


31.10.2021 - 31.10.2022
Avrupa Birliği,   Danışman 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
2
Güçlü Kadın Güvenli Gelecek


25.06.2018 - 16.08.2018
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç),   Eğitmen 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
Varil Çorba Yeni Ürün Geliştirme Ve Pişirme Yöntemlerinin Geliştirilmesi


15.05.2018 - 15.07.2018
Özel Kuruluşlar,   Proje Koordinatörü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
4
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı

GastroDiplomasi
14.03.2022 - 31.10.2022
Avrupa Birliği,   Araştırmacı 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
5
BEYNELMİLEL GAZİANTEP YEMEKLERİ FESTİVALİ

Uluslararası Öğrencilerin Gaziantep Yemeklerini Öğrenmesi ve Kültürlerarası Etkileşime Katkı Sağlanması
12.02.2019 - 10.05.2019
Özel Kuruluşlar,   Eğitmen 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı

Üniversite Dışı Deneyim

13 Adet
1
University of Gastronomic Sciences

Visitor Researcher
Doktora Sırası Araştırma,

2020 - 2020
2
UNHCR Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği

Eğitmen
Suriye Uyruklu Kadınların Mesleki Gelişimlerinin Artırılması Amacıyla Makarna Eğitimi,

2019 - 2019
3
TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu

Eğitmen
Gaziantep’xxteki Kadın Girişimcilere Yönelik Gıda Sunum Teknikleri Eğitimi,

2019 - 2019
4
Masmana Zeytinyağları

Danışman
Marka Geliştirme,

2018 - 2018
5
Varil Çorba

Danışman
Yeni ürün geliştirme, mutfak üretim proseslerini belirleme, mutfak personeli eğitimi.,

2018 - 2018
6
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği

Kurucu Genel Sekreter
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği Kurucu Genel Sekreterliği,

2015 - 2017
7
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği

Eğitmen/Şef
Gastronomi Eğitmeni,

2015 - 2016
8
Kips Restoran

Aşçı

2012 - 2014
9
Dedeman Otel Zonguldak

Aşçı Yardımcısı

2012 - 2012
10
Ortaköy Restoran

Aşçı Yardımcısı

2008 - 2010
11
Şahmeran Restoran

Servis Personeli

2006 - 2008
12
Bar 10 Cefa&Restoran

Servis Personeli

2005 - 2006
13
Mucit Çocuk Atölyesi

Danışman
Çocuklar İçin Mutfak Atölyeleri Tasarımı,

2018

Editörlükler

1 Adet
1
Uygulamalı Türk Mutfağı

Yazar Adı: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,UÇUK CEYHUN , Yayın Yeri: Nobel Yayınevi
Kitap, Türkçe, 2020,   Uluslararası  Basılı

İdari Görevler

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2017-2018 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
2 2017-2018 Türk Mutfağı Türkçe 4
3 2017-2018 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
4 2017-2018 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 5
5 2017-2018 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
6 2017-2018 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
7 2018-2019 Türk Mutfağı Türkçe 4
8 2018-2019 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
9 2018-2019 Mutfak Uygulama I Türkçe 6
10 2018-2019 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
11 2018-2019 Türk Mutfak Kültürü (Kurum Dışı- Sanko Üniversitesi) Türkçe 2
12 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
13 2021-2022 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
14 2021-2022 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
15 2021-2022 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
16 2021-2022 Mutfak Uygulama 1 Türkçe 5
17 2021-2022 Türk Mutfağı Türkçe 4
18 2021-2022 Gıda Formulasyonları ve Duyusal Analiz Türkçe 4
19 2021-2022 Girişimcilik Türkçe 3
20 2021-2022 Gastronomi Türkçe 1
21 2021-2022 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
22 2021-2022 Yöresel Mutfaklar Türkçe 4
23 2021-2022 Avrupa Mutfağı Türkçe 5
24 2021-2022 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
25 2021-2022 Soğuk Mutfak Türkçe 4
26 2021-2022 Servis Teknikleri Türkçe 3
27 2021-2022 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 3
28 2014-2015 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
29 2014-2015 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 4
30 2014-2015 Geleneksel Avrupa Mutfağı Türkçe 4
31 2014-2015 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 3
32 2015-2016 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 4
33 2015-2016 Gıda Dekorasyonu ve Tabak Dizaynı Türkçe 4
34 2015-2016 Türk Mutfağı Türkçe 3
35 2015-2016 Yeni Dünya Mutfağı ve Eğilimleri Türkçe 4
36 2015-2016 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
37 2015-2016 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 2
38 2015-2016 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 7
39 2015-2016 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
40 2015-2016 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 2
41 2015-2016 Yöresel Mutfaklar Türkçe 3
42 2015-2016 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
43 2015-2016 Günümüz Mutfak Kültürleri Türkçe 3
44 2016-2017 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
45 2016-2017 Türk Mutfağı Türkçe 3
46 2016-2017 Menü Planlama ve Maliyet Analizi Türkçe 3
47 2016-2017 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
48 2016-2017 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
49 2016-2017 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 7
50 2016-2017 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
51 2016-2017 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 2
52 2016-2017 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
53 2016-2017 Modern Mutfak Türkçe 5
54 2016-2017 Günümüz Mutfak Kültürleri Türkçe 3
55 2017-2018 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
56 2017-2018 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
57 2017-2018 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
58 2017-2018 Türk Mutfağı Türkçe 4
59 2017-2018 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
60 2017-2018 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
61 2017-2018 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
62 2017-2018 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
63 2017-2018 İnsan Kaynakları Yönetimi Türkçe 2
64 2017-2018 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
65 2017-2018 Servis Sitemleri Türkçe 3
66 2017-2018 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
67 2018-2019 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
68 2018-2019 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
69 2018-2019 Türk Mutfağı Türkçe 4
70 2018-2019 İçecekler ve Özellikleri Türkçe 2
71 2018-2019 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
72 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
73 2018-2019 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
74 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
75 2018-2019 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
76 2018-2019 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
77 2018-2019 Etkinliklere Katılım Türkçe 1
78 2019-2020 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
79 2019-2020 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
80 2019-2020 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
81 2019-2020 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
82 2019-2020 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
83 2020-2021 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
84 2020-2021 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 4
85 2020-2021 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
86 2020-2021 Türk Mutfağı Türkçe 4
87 2020-2021 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
88 2020-2021 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
89 2020-2021 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
90 2020-2021 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
91 2020-2021 Modern Mutfak Türkçe 5
92 2020-2021 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
93 2020-2021 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
94 2020-2021 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
95 2020-2021 Etkinliklere Katılım Türkçe 2

Araştırmalar

52 Adet
1
Lezzet ve Sinestezi İlişkisi: Alınan Tadın Başka Duyuların Algısını Tetikleme Etkilerinin Ölçülmesi

İtalya ve Türkiye Karşılaştırması ile Sinestezi ve Lezzet İlişkisinin Belirlenmesi
University of Gastronomic Sciences, İtalya/Bra   Uluslararası  Araştırma

2
II. Ulusal Aşçılık Kampı

II. Ulusal Aşçılık Kampı Kapsamında Düzenlenen Uygulamalı Eğitimler Sertifikası
Mengen, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

3
Tabak Prezentasyonu

Tabak Tasarım Teknikleri Tabak Dizaynı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

4
Teşekkür Belgesi

Türk Mutfağı
Tunus,   Uluslararası  Seminer

5
Sertifika

Çikolata Bilgilendirme Semineri ve Uygulamalı Eğitimi: Gaziantep Üniversitesi, Lider Çikolata ve Ventura Pastanesi İşbirliği
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Kurs

6
Gaziantep Mutfağı

UNESCO Yaratıcı Şehri Gaziantep’xxin Mutfak Kültürü
Karabük Üniversitesi Turizm Fakültesi, Türkiye/Karabük   Ulusal  Seminer

7
Sinestezi ve Yemek

Gastronomide Sinestezi ve Yemek, Nörogastronomi, Moleküler Gastronomi
Düşünsen mi? YouTube Kanalı,   Ulusal  Röportaj

8
Türk Mutfağı Söyleşileri-2

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler TV Programı Yapımcısı ve Öğr. Gör. Asuman KERKEZ, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

9
1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Taş Heykel Sempozyumu Düzenleme Kurulu Üyeliği
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Çalışma

10
Tabak Sunum Teknikleri

Tabak Tasarım ve Sunum Teknikleri
Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu,   Ulusal  Seminer

11
Türk Mutfağı Söyleşileri-1

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Michelin Yıldızlı Chef Ahmet DEDE, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

12
Katılım Belgesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği
Novotel, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

13
Jüri

Mersin GastroFest Üniversiteler Arası Yemek Yarışması Jüri
Mersin,   Ulusal  Değerlendirme

14
Uygulamalı Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri ve Nörogastronomi

Nörogastronomi ve Tabak Tasarım Teknikleri
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,   Ulusal  Seminer

15
Panelist

Mersin GastroFest "Gastronomi Kültürünün Gelişimi" Peneli
Mersin,   Ulusal  Seminer

16
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi

Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi Davetli Konuşmacı
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Çalıştay

17
Yiyecek ve İçeceğin Evrimsel Süreci

Yiyeceğin Tarihsel Süreç İçerisinde Geçirdiği Dönüşüme Gastronomik Bir Bakış Açısı Sunmak
Düşünse mi? YouTube Kanalı,   Ulusal  Röportaj

18
Tabak Sunum Sanatı

Tabak Sunum Sanatı, Tabak Prezentasyonu
Siirt Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

19
OHSAS-18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihlerinde Düzenlenen İç Denetçi Eğitim Programları
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

20
TS-EN-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

21
TS-EN-ISO 9001:2008

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

22
TS-EN-ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

23
TS-EN-ISO 19011:2004 Denetim Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

24
3. Turizm Öğrencileri Kurultayı

Gaziantep Üniversitesi'ni Temsilen Katılımcı
Eskişehir, Türkiye   Ulusal  Çalıştay

25
Avrupa ve Türkiye'de Gastronominin Kültürlerarası Diyaloğa Etkisi

Avrupa Günü ve Avrupa Mutfağı Semineri, Avrupa-Türk yemeği Master-Class ve Makarna Eğitimi
Gaziantep Gastronomi Akademisi Gaziantep Ticaret Odası,   Uluslararası  Seminer

26
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
Hasan Kalyoncu Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

27
Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı

Düzenleme Kurulu Üyeliği
Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep   Ulusal  Çalıştay

28
Türk Mutfağı Söyleşileri-6

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Şef Emrah FANDAKLI, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

29
Dünya Gıda Dergisi

Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na Dahil Edilmesinin Değerlendirimesi
Gaziantep, Türkiye   Ulusal  Röportaj

30
Üniversitelerde Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Girişimcilik Çalıştayı

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve U.S. Department of State
Titanic Otel, Türkiye/İstanbul   Ulusal  Çalıştay

31
Tabak Sunum Teknikleri

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Öğretmenevi Aşçılarına Yönelik Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı,   Ulusal  Seminer

32
Türk Mutfağı Söyleşileri-5

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Dr. Öğr. Üyesi Osman GÜLDEMİR, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

33
Gastronomi Şenliği

Mersin Toros Üniversitesi Gastronomi Şenliği
Toros Üniversitesi, Türkiye/Mersin   Ulusal  Çalıştay

34
Teşekkür Belgesi

Güzel Sanatlar Fakültesi Desen Çalıştayı
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Çalıştay

35
Tabak Sunum Teknikleri

Mersin Toros Üniversitesi Tabak Sunum Teknikleri Semineri
Mersin Toros Üniversitesi, Mersin   Ulusal  Seminer

36
NLP İle Liderlik ve Zaman Yönetimi

Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği Bugünün Gençleri Yarının Liderleri Eğitim Programı
Dünya Bilim ve Eğitim Federasyonu, Türkye   Uluslararası  Sertifika

37
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi

1. Beynelmilel Gaziantep Yemekleri Yarışması değerlendirme yazısı.
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Röportaj

38
Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Girşimci Kadınlar Eğitimi

Kadın Girişimcilere Gıda Sunum Teknikleri Konusunda Eğitim Verilmesi
Gaziantep Sanayi Odası, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Seminer

39
Engellilerle 360 Derece İletişim

Gaziantep Üniversitesi Tarafndan Düzenlenen Engellilerle 360 Derece İletişim Eğitimi Sertifika
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye'Gaziantep   Ulusal  Sertifika

40
Güral Porselen Sertifika

Yöresel Lezzetler Yarışması
Gaziantep, Türkiye   Ulusal  Sertifika

41
Türk Mutfağı Söyleşileri-4

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal SEZGİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

42
Gastronomi Söyleşileri

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ile Gastronomi Söyleşisi
Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu,   Ulusal  Seminer

43
Mutfaktaki Son Teknolojik Ekipmanlar

Hüner Endüstriyel Mutfak Tarafından Düzenelenen Uygulamalı Eğitim
Hüner Endüstriyel Mutfak Tesisleri, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

44
Tabak Sunum Teknikleri

Tabak Tasarım Teknikleri Yenilikçi Sunum Anlayışları
Toros Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

45
Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü

Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü
TUREGAST Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

46
Bulgur Yemekleri Eğitim Sertifikası

Duru Bulgur ile Bulgur Yemekleri Eğitimi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Aşçılık Kampı, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

47
1. Ulusal Aşçılık Kampı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve ASOMDER Tarafından Düzenlenen 1. Ulusal Aşçılık Eğitim Kampı
Mengen, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

48
Step to City Journal

Gastronomi Turizmi ve Gaziantep
İstanbul, Türkiye   Uluslararası  Değerlendirme

49
Gaziantep Mutfağı Zıtlıkların Uyumu, Zenginliği

Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na girmesi münasebetiyle Dünya Gıda Dergisi'nin konu ile ilgili sorduğu sorulara verilen cevapları içerir.
İstanbul, Türkiye   Ulusal  Röportaj

50
WSET LEVEL 1 AWARD IN WINES

1. Derece Şarap Degüstatörlüğü Belgesi
Gaziantep, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

51
Türk Mutfağı Söyleşileri-3

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Mutfak Sanatçıları Derneği Başkanı Pasta Şefi Duygu TUĞCU, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

52
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi

Dünya Bir Ev Olsaydı Mutfağı Gaziantep Olurdu
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Röportaj

Üyelikler

5 Adet
1
Association de Golden Falcons Culinaire (AGFC)

 Üye    2022 

2
The International Society of Neurogastronomy

 Üye    Bilimsel Kuruluş    2022 

3
Slow Food International

 Üye    2019 

4
Slow Food Halfeti

 Üye    2018 

5
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER)

 Yönetim Kurulu Üyesi    2016 

Sanatsal Faaliyetler

20 Adet
1
3. Geleneksel Nar Festivali

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  30.10.2019 - 30.10.2019

Uluslararası  Özgün  Diğer
2
Tabak Prezentasyonu

Etkinlik Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, Bonna Porselen
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  29.12.2021 - 29.12.2021

Ulusal  Özgün  Diğer
3
Gül Şerbeti Festivali: Gül Şerbeti Workshop

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi
WORKSHOP /  28.05.2018 - 28.05.2018

Ulusal  Özgün
4
Gaziantep Mutfağı Uygulamaları: Şiveydiz

Etkinlik Yeri: Karabük Üniversitesi
Düzenleyenler : Karabük Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
WORKSHOP /  27.11.2019 - 27.11.2019

Ulusal  Özgün
5
18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Sergisi

Etkinlik Yeri: GAÜN Cenani Konağı Kültür Ve Sanat Merkezi
SERGİLER/Karma sergiler /  18.03.2019 - 25.03.2019

Ulusal  Karma  SERGİ
6
YÖN III

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
SERGİLER/Karma sergiler /  06.03.2018 - 20.03.2018

Ulusal  Karma  SERGİ
7
18 Mart Çanakkale Workshop

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  19.03.2018 - 19.03.2018

Ulusal  Özgün
8
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği
WORKSHOP /  18.05.2017 - 18.05.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
9
Fusion Fotoğraf Sergisi

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk Bayram Bozhüyük
SERGİLER/Bireysel (kişisel) sergiler/  05.10.2017 - 14.10.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
10
YÖN II

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi
SERGİLER/Karma sergiler /  03.04.2017 - 14.04.2017

Ulusal  Karma  SERGİ
11
Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League (FLL) 13. TÜRKİYE TURNUVALARI 2016-2017 Jüri Üyeliği Proje Jürisi

Etkinlik Yeri: Mersin
Düzenleyenler : Bilim Kahramanları Derneği, Lego
SERGİLER/Karma sergiler /  12.02.2017 - 12.02.2017

Uluslararası  Karma  SERGİ
12
Gastronomide Meyve Yemekleri

Etkinlik Yeri: Şanlıurfa, Halfeti
Düzenleyenler : Halfeti SlowFood Hareketi, Halfeti Meslek Yüksekokulu, Halfeti Belediyesi
SERGİLER/Sanat Sempozyumları /Sempozyuma katılım /  11.04.2021 - 11.04.2021

Uluslararası  Karma  Diğer
13
2. Geleneksel Nar Festivali

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
WORKSHOP /  09.11.2018 - 09.11.2018

Ulusal  Özgün
14
Nar Festivali

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun UÇUK
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  08.11.2017 - 08.11.2017

Uluslararası  Özgün  Diğer
15
Tabak Sunum Teknikleri

Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
Düzenleyenler : Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  06.12.2019 - 06.12.2019

Ulusal  Özgün
16
SıradanMühim Şeyler

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Bayram Bozhüyük, Gülfem Karslıgil Marakoğlu, Ceyhun Uçuk
SERGİLER/Karma sergiler /  16.02.2018 - 04.03.2018

Ulusal  Karma  SERGİ
17
Workshop Yöresel Mutfaklar Çiğ Köfte

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk
WORKSHOP /Workshop /  03.11.2017 - 03.11.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
18
Tabak Prezentasyonu

Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, Mersin Toros Üniversitesi, Yayla Bakliyat, Bonna Porselen
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  03.01.2022 - 03.01.2022

Ulusal  Özgün  Diğer
19
Gaziantep Gastronomisi

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, İklim Budak
WORKSHOP /Workshop /  02.02.2018 - 02.02.2018

Ulusal  Özgün  KAYIT (Ses ve/veya Görüntü)
20
Halfeti Meyve Yemekleri Festivali: Patlak Kavurması Workshop

Etkinlik Yeri: Halfeti, Şanlıurfa
Düzenleyenler : Halfeti SlowFood Hareketi, Halfeti Belediyesi, Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  12.04.2021

Uluslararası  Özgün  KAYIT (Ses ve/veya Görüntü)