GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
1 |
Türkiye'nin Mutfak Sosyolojisi
Yayın Yeri: Akademik Kitaplar
|
---|---|
2 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Pasha)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
3 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Roxy)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
4 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Cahide)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
5 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Gaziantep Baklava Müzesi)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
6 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Emine Göğüş Mutfak Müzesi)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
7 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Et yemekleri)
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
8 |
Dijitalleşme 2 (Dijital Gastronomi)
Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları
|
9 |
Dijital İnsan Kaynakları Pazarlaması (Dijital İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama 5.0)
Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları
|
10 |
KÜLTÜREL MİRAS: Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
|
11 |
Geleceğin Restoranları
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
12 |
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ
Yayın Yeri: BETA YAYINCILIK
|
13 |
Uygulamalı Türk Mutfağı
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
|
14 |
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık
|
15 |
Mühendislik Alanında Akademik Araştırmalar
Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
1 |
The modulation of sustainability knowledge and impulsivity traits on the consumption of foods of animal and plant origin in Italy and Turkey
Migliavada Riccardo, Coricelli Carol, Bolat Esra Emine, UÇUK CEYHUN, Torri Luisa
|
---|---|
2 |
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği (The Effect of Plate Presentation on the Acceptance of Bad-Looking Foods: Şırdan Example)
UÇUK CEYHUN, KAHRAMAN AYŞE GÜLNİHAL, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
|
3 |
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans
ÖZDEMİR SAMİ SONAT, UÇUK CEYHUN
|
4 |
Sürdürülebilirlik Kapsamında Coğrafi İşaretli Yemekler ve Yerel Yemekler İçin Duyusal Analiz Yöntemi ile Geliştirilmiş Standart Reçete: Deneysel Bir Araştırma
UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
|
5 |
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
UÇUK CEYHUN,İLHAN İBRAHİM
|
6 |
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz)
(Cloud Kitchens as a Reflection of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry (A Conceptual Analysis)
SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, DİNÇ YAKUP
|
7 |
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
UÇUK CEYHUN,BUYRUK LÜTFİ
|
8 |
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
|
9 |
Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
10 |
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
11 |
Gastronomi Turizmi Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
12 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field
ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
|
13 |
Gastronomy Tourism: The Place of the Plate Presentation in Gastronomy Tourism
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
1 |
GASTRONOMİK GÖÇ: GÖÇ’ÜN GAZİANTEP MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİSİ
UÇUK CEYHUN
|
---|---|
2 |
Türk Mutfağının Uluslararasılaşması: SWOT Analizi
UÇUK CEYHUN
|
3 |
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi
UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
|
4 |
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi
UÇUK CEYHUN
|
5 |
Standard Recipe Proposal For Turkish Cuisine
UÇUK CEYHUN,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
|
6 |
GAZİANTEP’İN KÜLTÜR TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
7 |
Assessment of Cultural Tourism Potential of Gaziantep By Swot Analysis
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
8 |
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
9 |
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
10 |
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
11 |
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler
ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN
|
12 |
Gaziantep’in Yöresel Gastronomik Ürünlerinin Kategorizasyonu
UÇUK CEYHUN
|
13 |
Kırsal Turizm’de Yöresel Ürün Festivallerinin Önemi: Kuzugöbeği Mantar Festivali Örneği
UÇUK CEYHUN,ÜZÜMCÜ ORHAN OZAN
|
14 |
The Question of Standard Recipe
UÇUK CEYHUN
|
15 |
Gaziantep’teki Restoran İşletmelerinde Teknoloji Kullanım Düzeyinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
|
16 |
Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbaları Örneği
UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
|
17 |
Ekşi Mayalı Ekmekler Üzerine Bir İnceleme
UÇUK CEYHUN,ALAÇAM ENİS
|
18 |
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ
UÇUK CEYHUN
|
19 |
Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme
Üzümcü Ozan,UÇUK CEYHUN,KOÇ BANU
|
20 |
Yaratıcı Şehirler Ağı nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleriÜzerine Bir Araştırma
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,Alkan Harun Yiğit
|
21 |
GASTRONOMİ, MUTFAK VE SANAT İLİŞKİSİ ÜZERİNE
UÇUK CEYHUN
|
22 |
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler
ÖZKANLI OYA,UÇUK CEYHUN
|
23 |
Gastronomiye Farklı Bir Perspektiften Bakış
UÇUK CEYHUN
|
24 |
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM
ÖZKANLI OYA,SÜZER ÖZKAN,UÇUK CEYHUN
|
25 |
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
26 |
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
27 |
Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League (FLL)13. TÜRKİYE TURNUVALARI 2016-2017
UÇUK CEYHUN
|
28 |
Güvenli Gıdanın Gastronomi Açısından Önemi
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,KOÇ BANU
|
29 |
Gastronomy as an Arts
UÇUK CEYHUN
|
30 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nın Diğer Sanat Dalları ile İlişkisi
ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN,TAŞKIN EROL
|
1 |
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı
|
---|---|
2 |
Güçlü Kadın Güvenli Gelecek
|
3 |
Varil Çorba Yeni Ürün Geliştirme Ve Pişirme Yöntemlerinin Geliştirilmesi
|
4 |
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı
GastroDiplomasi
|
5 |
BEYNELMİLEL GAZİANTEP YEMEKLERİ FESTİVALİ
Uluslararası Öğrencilerin Gaziantep Yemeklerini Öğrenmesi ve Kültürlerarası Etkileşime Katkı Sağlanması
|
1 |
University of Gastronomic Sciences
Visitor Researcher
|
---|---|
2 |
UNHCR Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği
Eğitmen
|
3 |
TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu
Eğitmen
|
4 |
Masmana Zeytinyağları
Danışman
|
5 |
Varil Çorba
Danışman
|
6 |
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği
Kurucu Genel Sekreter
|
7 |
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği
Eğitmen/Şef
|
8 |
Kips Restoran
Aşçı
|
9 |
Dedeman Otel Zonguldak
Aşçı Yardımcısı
|
10 |
Ortaköy Restoran
Aşçı Yardımcısı
|
11 |
Şahmeran Restoran
Servis Personeli
|
12 |
Bar 10 Cefa&Restoran
Servis Personeli
|
13 |
Mucit Çocuk Atölyesi
Danışman
|
1 |
Uygulamalı Türk Mutfağı
Yazar Adı: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,UÇUK CEYHUN
, Yayın Yeri: Nobel Yayınevi
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2017-2018 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
2 | 2017-2018 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
3 | 2017-2018 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
4 | 2017-2018 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 5 |
5 | 2017-2018 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
6 | 2017-2018 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 6 |
7 | 2018-2019 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
8 | 2018-2019 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
9 | 2018-2019 | Mutfak Uygulama I | Türkçe | 6 |
10 | 2018-2019 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
11 | 2018-2019 | Türk Mutfak Kültürü (Kurum Dışı- Sanko Üniversitesi) | Türkçe | 2 |
12 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
13 | 2021-2022 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
14 | 2021-2022 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
15 | 2021-2022 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
16 | 2021-2022 | Mutfak Uygulama 1 | Türkçe | 5 |
17 | 2021-2022 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
18 | 2021-2022 | Gıda Formulasyonları ve Duyusal Analiz | Türkçe | 4 |
19 | 2021-2022 | Girişimcilik | Türkçe | 3 |
20 | 2021-2022 | Gastronomi | Türkçe | 1 |
21 | 2021-2022 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | 3 |
22 | 2021-2022 | Yöresel Mutfaklar | Türkçe | 4 |
23 | 2021-2022 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 5 |
24 | 2021-2022 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 6 |
25 | 2021-2022 | Soğuk Mutfak | Türkçe | 4 |
26 | 2021-2022 | Servis Teknikleri | Türkçe | 3 |
27 | 2021-2022 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 3 |
28 | 2014-2015 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
29 | 2014-2015 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 4 |
30 | 2014-2015 | Geleneksel Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
31 | 2014-2015 | Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim | Türkçe | 3 |
32 | 2015-2016 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 4 |
33 | 2015-2016 | Gıda Dekorasyonu ve Tabak Dizaynı | Türkçe | 4 |
34 | 2015-2016 | Türk Mutfağı | Türkçe | 3 |
35 | 2015-2016 | Yeni Dünya Mutfağı ve Eğilimleri | Türkçe | 4 |
36 | 2015-2016 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
37 | 2015-2016 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 2 |
38 | 2015-2016 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 7 |
39 | 2015-2016 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
40 | 2015-2016 | Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim | Türkçe | 2 |
41 | 2015-2016 | Yöresel Mutfaklar | Türkçe | 3 |
42 | 2015-2016 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
43 | 2015-2016 | Günümüz Mutfak Kültürleri | Türkçe | 3 |
44 | 2016-2017 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 6 |
45 | 2016-2017 | Türk Mutfağı | Türkçe | 3 |
46 | 2016-2017 | Menü Planlama ve Maliyet Analizi | Türkçe | 3 |
47 | 2016-2017 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
48 | 2016-2017 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
49 | 2016-2017 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 7 |
50 | 2016-2017 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
51 | 2016-2017 | Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim | Türkçe | 2 |
52 | 2016-2017 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
53 | 2016-2017 | Modern Mutfak | Türkçe | 5 |
54 | 2016-2017 | Günümüz Mutfak Kültürleri | Türkçe | 3 |
55 | 2017-2018 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | 3 |
56 | 2017-2018 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 6 |
57 | 2017-2018 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
58 | 2017-2018 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
59 | 2017-2018 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
60 | 2017-2018 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
61 | 2017-2018 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 6 |
62 | 2017-2018 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
63 | 2017-2018 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
64 | 2017-2018 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
65 | 2017-2018 | Servis Sitemleri | Türkçe | 3 |
66 | 2017-2018 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
67 | 2018-2019 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 6 |
68 | 2018-2019 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
69 | 2018-2019 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
70 | 2018-2019 | İçecekler ve Özellikleri | Türkçe | 2 |
71 | 2018-2019 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
72 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
73 | 2018-2019 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 6 |
74 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
75 | 2018-2019 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
76 | 2018-2019 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
77 | 2018-2019 | Etkinliklere Katılım | Türkçe | 1 |
78 | 2019-2020 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
79 | 2019-2020 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | 3 |
80 | 2019-2020 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 6 |
81 | 2019-2020 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
82 | 2019-2020 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
83 | 2020-2021 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | 3 |
84 | 2020-2021 | Mutfak Uygulama-1 | Türkçe | 4 |
85 | 2020-2021 | Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
86 | 2020-2021 | Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
87 | 2020-2021 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
88 | 2020-2021 | Toplumsal Duyarlılık Projeleri | Türkçe | 1 |
89 | 2020-2021 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
90 | 2020-2021 | Avrupa Mutfağı | Türkçe | 4 |
91 | 2020-2021 | Modern Mutfak | Türkçe | 5 |
92 | 2020-2021 | Mutfak Uygulama-2 | Türkçe | 4 |
93 | 2020-2021 | Yemek Pişirme Teknikleri | Türkçe | 6 |
94 | 2020-2021 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
95 | 2020-2021 | Etkinliklere Katılım | Türkçe | 2 |
1 |
Lezzet ve Sinestezi İlişkisi: Alınan Tadın Başka Duyuların Algısını Tetikleme Etkilerinin Ölçülmesi
İtalya ve Türkiye Karşılaştırması ile Sinestezi ve Lezzet İlişkisinin Belirlenmesi
|
---|---|
2 |
II. Ulusal Aşçılık Kampı
II. Ulusal Aşçılık Kampı Kapsamında Düzenlenen Uygulamalı Eğitimler Sertifikası
|
3 |
Tabak Prezentasyonu
Tabak Tasarım Teknikleri
Tabak Dizaynı
|
4 |
Teşekkür Belgesi
Türk Mutfağı
|
5 |
Sertifika
Çikolata Bilgilendirme Semineri ve Uygulamalı Eğitimi: Gaziantep Üniversitesi, Lider Çikolata ve Ventura Pastanesi İşbirliği
|
6 |
Gaziantep Mutfağı
UNESCO Yaratıcı Şehri Gaziantep’xxin Mutfak Kültürü
|
7 |
Sinestezi ve Yemek
Gastronomide Sinestezi ve Yemek, Nörogastronomi, Moleküler Gastronomi
|
8 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-2
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
TV Programı Yapımcısı ve Öğr. Gör. Asuman KERKEZ, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
9 |
1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Taş Heykel Sempozyumu Düzenleme Kurulu Üyeliği
|
10 |
Tabak Sunum Teknikleri
Tabak Tasarım ve Sunum Teknikleri
|
11 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-1
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
Michelin Yıldızlı Chef Ahmet DEDE, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
12 |
Katılım Belgesi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği
|
13 |
Jüri
Mersin GastroFest Üniversiteler Arası Yemek Yarışması Jüri
|
14 |
Uygulamalı Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri ve Nörogastronomi
Nörogastronomi ve Tabak Tasarım Teknikleri
|
15 |
Panelist
Mersin GastroFest "Gastronomi Kültürünün Gelişimi" Peneli
|
16 |
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi Davetli Konuşmacı
|
17 |
Yiyecek ve İçeceğin Evrimsel Süreci
Yiyeceğin Tarihsel Süreç İçerisinde Geçirdiği Dönüşüme Gastronomik Bir Bakış Açısı Sunmak
|
18 |
Tabak Sunum Sanatı
Tabak Sunum Sanatı, Tabak Prezentasyonu
|
19 |
OHSAS-18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihlerinde Düzenlenen İç Denetçi Eğitim Programları
|
20 |
TS-EN-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
|
21 |
TS-EN-ISO 9001:2008
Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
|
22 |
TS-EN-ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
|
23 |
TS-EN-ISO 19011:2004 Denetim Temel Eğitimi
Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
|
24 |
3. Turizm Öğrencileri Kurultayı
Gaziantep Üniversitesi'ni Temsilen Katılımcı
|
25 |
Avrupa ve Türkiye'de Gastronominin Kültürlerarası Diyaloğa Etkisi
Avrupa Günü ve Avrupa Mutfağı Semineri, Avrupa-Türk yemeği Master-Class ve Makarna Eğitimi
|
26 |
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
|
27 |
Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı
Düzenleme Kurulu Üyeliği
|
28 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-6
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
Şef Emrah FANDAKLI, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
29 |
Dünya Gıda Dergisi
Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na Dahil Edilmesinin Değerlendirimesi
|
30 |
Üniversitelerde Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Girişimcilik Çalıştayı
Toplum Gönüllüleri Vakfı ve U.S. Department of State
|
31 |
Tabak Sunum Teknikleri
Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Öğretmenevi Aşçılarına Yönelik Eğitim
|
32 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-5
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
Dr. Öğr. Üyesi Osman GÜLDEMİR, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
33 |
Gastronomi Şenliği
Mersin Toros Üniversitesi Gastronomi Şenliği
|
34 |
Teşekkür Belgesi
Güzel Sanatlar Fakültesi Desen Çalıştayı
|
35 |
Tabak Sunum Teknikleri
Mersin Toros Üniversitesi Tabak Sunum Teknikleri Semineri
|
36 |
NLP İle Liderlik ve Zaman Yönetimi
Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği Bugünün Gençleri Yarının Liderleri Eğitim Programı
|
37 |
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi
1. Beynelmilel Gaziantep Yemekleri Yarışması değerlendirme yazısı.
|
38 |
Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Girşimci Kadınlar Eğitimi
Kadın Girişimcilere Gıda Sunum Teknikleri Konusunda Eğitim Verilmesi
|
39 |
Engellilerle 360 Derece İletişim
Gaziantep Üniversitesi Tarafndan Düzenlenen Engellilerle 360 Derece İletişim Eğitimi Sertifika
|
40 |
Güral Porselen Sertifika
Yöresel Lezzetler Yarışması
|
41 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-4
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal SEZGİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
42 |
Gastronomi Söyleşileri
Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ile Gastronomi Söyleşisi
|
43 |
Mutfaktaki Son Teknolojik Ekipmanlar
Hüner Endüstriyel Mutfak Tarafından Düzenelenen Uygulamalı Eğitim
|
44 |
Tabak Sunum Teknikleri
Tabak Tasarım Teknikleri
Yenilikçi Sunum Anlayışları
|
45 |
Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü
Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü
|
46 |
Bulgur Yemekleri Eğitim Sertifikası
Duru Bulgur ile Bulgur Yemekleri Eğitimi
|
47 |
1. Ulusal Aşçılık Kampı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve ASOMDER Tarafından Düzenlenen 1. Ulusal Aşçılık Eğitim Kampı
|
48 |
Step to City Journal
Gastronomi Turizmi ve Gaziantep
|
49 |
Gaziantep Mutfağı Zıtlıkların Uyumu, Zenginliği
Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na girmesi münasebetiyle Dünya Gıda Dergisi'nin konu ile ilgili sorduğu sorulara verilen cevapları içerir.
|
50 |
WSET LEVEL 1 AWARD IN WINES
1. Derece Şarap Degüstatörlüğü Belgesi
|
51 |
Türk Mutfağı Söyleşileri-3
Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler
Mutfak Sanatçıları Derneği Başkanı Pasta Şefi Duygu TUĞCU, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
52 |
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi
Dünya Bir Ev Olsaydı Mutfağı Gaziantep Olurdu
|
1 |
Association de Golden Falcons Culinaire (AGFC)
Üye 2022 |
---|---|
2 |
The International Society of Neurogastronomy
Üye Bilimsel Kuruluş 2022 |
3 |
Slow Food International
Üye 2019 |
4 |
Slow Food Halfeti
Üye 2018 |
5 |
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER)
Yönetim Kurulu Üyesi 2016 |
1 |
3. Geleneksel Nar Festivali
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
---|---|
2 |
Tabak Prezentasyonu
Etkinlik Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
|
3 |
Gül Şerbeti Festivali: Gül Şerbeti Workshop
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
4 |
Gaziantep Mutfağı Uygulamaları: Şiveydiz
Etkinlik Yeri: Karabük Üniversitesi
|
5 |
18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Sergisi
Etkinlik Yeri: GAÜN Cenani Konağı Kültür Ve Sanat Merkezi
|
6 |
YÖN III
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
7 |
18 Mart Çanakkale Workshop
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
8 |
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi
|
9 |
Fusion Fotoğraf Sergisi
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
|
10 |
YÖN II
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
|
11 |
Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League (FLL)
13. TÜRKİYE TURNUVALARI 2016-2017 Jüri Üyeliği
Proje Jürisi
Etkinlik Yeri: Mersin
|
12 |
Gastronomide Meyve Yemekleri
Etkinlik Yeri: Şanlıurfa, Halfeti
|
13 |
2. Geleneksel Nar Festivali
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Kültür ve Sanat Merkezi
|
14 |
Nar Festivali
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
15 |
Tabak Sunum Teknikleri
Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
|
16 |
SıradanMühim Şeyler
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
17 |
Workshop Yöresel Mutfaklar Çiğ Köfte
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
18 |
Tabak Prezentasyonu
Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
|
19 |
Gaziantep Gastronomisi
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
20 |
Halfeti Meyve Yemekleri Festivali: Patlak Kavurması Workshop
Etkinlik Yeri: Halfeti, Şanlıurfa
|