Öğretim Görevlisi İBRAHİM DEMİR

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.

   ibrahimdemir@gantep.edu.tr      (0342) 360 43 70      2323-2319  
YÖK Akademik ORCID WoS
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Turizm İşletmeciliği  Otel İşletmeciliği  Turizm Pazarlaması
Özgeçmiş (CV) İndir

Duyuru / Döküman

Pazartesi 12:00 - 13:00

Salı 12:30 - 13:00 saatlerinde

Ayrıca idari ofiste ve akademik ofis kapımda ders programım asılıdır. Buna göre müsait olduğum zamanlarda danışma ve görüşme işlemleriniz için uğrayabilirsiniz.

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

İdari Görevler

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2013-2014 YÖRESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
2 2022-2023 Bilişim Teknolojileri Türkçe 3
3 2020-2021 Servis Sistemleri Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2019-2020 GENEL TURİZM Türkçe 2
2 2017-2018 GENEL TURİZM Türkçe 2
3 2018-2019 GENEL TURİZM Türkçe 2
4 2016-2017 GENEL TURİZM Türkçe 2
5 2015-2016 GENEL TURİZM Türkçe 2
6 2014-2015 GENEL TURİZM Türkçe 2
7 2013-2014 GENEL TURİZM Türkçe 2
8 2012-2013 GENEL TURİZM Türkçe 2
9 2011-2012 GENEL TURİZM Türkçe 2
10 2010-2011 GENEL TURİZM Türkçe 2
11 2011-2012 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
12 2012-2013 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
13 2015-2016 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
14 2013-2014 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
15 2014-2015 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
16 2018-2019 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
17 2019-2020 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
18 2017-2018 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
19 2016-2017 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
20 2015-2016 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
21 2014-2015 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
22 2013-2014 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
23 2015-2016 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
24 2016-2017 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
25 2017-2018 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
26 2018-2019 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
27 2019-2020 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
28 2012-2013 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
29 2015-2016 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
30 2016-2017 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
31 2019-2020 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
32 2015-2016 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
33 2012-2013 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
34 2016-2017 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
35 2017-2018 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
36 2019-2020 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
37 2018-2019 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
38 2013-2014 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Türkçe 3
39 2011-2012 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
40 2012-2013 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
41 2015-2016 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
42 2013-2014 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
43 2015-2016 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
44 2016-2017 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
45 2017-2018 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
46 2018-2019 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
47 2019-2020 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
48 2016-2017 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
49 2018-2019 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
50 2017-2018 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
51 2019-2020 TURİZM MEVZUATI Türkçe 2
52 2014-2015 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
53 2016-2017 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
54 2015-2016 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
55 2011-2012 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
56 2012-2013 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
57 2013-2014 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
58 2014-2015 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
59 2016-2017 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
60 2015-2016 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
61 2017-2018 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
62 2018-2019 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
63 2019-2020 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
64 2019-2020 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
65 2016-2017 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
66 2014-2015 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
67 2012-2013 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
68 2012-2013 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
69 2014-2015 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
70 2015-2016 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
71 2016-2017 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
72 2017-2018 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
73 2018-2019 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
74 2019-2020 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
75 2012-2013 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
76 2015-2016 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
77 2013-2014 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
78 2022-2023 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 4
79 2022-2023 Kat Hizmetleri-I Türkçe 4
80 2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 2
81 2021-2022 Kat Hizmetleri Türkçe 2
82 2022-2023 Kat Hizmetleri Türkçe 2
83 2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 2
84 2022-2023 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
85 2021-2022 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
86 2022-2023 Turizm Mevzuatı Türkçe 2
87 2022-2023 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Türkçe 2
88 2021-2022 Menü Planlama Türkçe 2
89 2022-2023 Menü Planlama Türkçe 2
90 2021-2022 Tur Programları Türkçe 2
91 2021-2022 Genel Muhasebe Türkçe 2
92 2021-2022 Gösteri Servisi Türkçe 2
93 2022-2023 Gösteri Servisi Türkçe 2
94 2021-2022 Anadolu Düşünürleri Türkçe 2
95 2021-2022 Tur operatörlüğü ve seyahat acentacılığı Türkçe 2
96 2022-2023 Genel turizm Türkçe 2
97 2022-2023 Bilgi İletişim Teknolojileri Türkçe 2
98 2021-2022 Klavye Eğitimi Türkçe 3
99 2022-2023 Girişimcilik Türkçe 2
100 2022-2023 Menü Planlama ve Beslenme İlkeleri Türkçe 2
101 2022-2023 İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu Türkçe 4
102 2023-2024 Gösteri Servisi Türkçe 4
103 2024-2025 Bilgi ve İletişim Teknolojileri Türkçe 2
104 2023-2024 Mutfak Hizmetleri Yönetimi Türkçe 4
105 2023-2024 Gastronomi Turizmi Türkçe 2
106 2023-2024 Anadolu Düşünürleri Türkçe 2
107 2023-2024 Turizmde Hizmet Kalitesi Yönetimi Türkçe 2
108 2023-2024 Servis Teknikleri Türkçe 4
109 2024-2025 Gösteri Servisi Türkçe 4
110 2023-2024 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
111 2024-2025 Servis Teknikleri Türkçe 4
112 2024-2025 Kat Hizmetleri-1 Türkçe 4
113 2023-2024 Tur Programları Türkçe 2
114 2023-2024 İşyeri Eğitimi-1 Türkçe 7
115 2023-2024 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 4
116 2023-2024 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 4
117 2023-2024 İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu Türkçe 4
118 2023-2024 İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu Türkçe 2
119 2024-2025 Genel Muhasebe Türkçe 2
120 2024-2025 Oda Servisi Türkçe 2
121 2024-2025 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 4