GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Ders bilgi formlarına ulaşmak için ilgili dersin karşısındaki bağlantıya tıklayınız. Gösteri Servisi https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-6386.pdf Servis Teknikleri https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-3535.pdf Gıda ve Personel Hijyeni https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-5398.pdf Turizmde Hizmet Kalitesi Yönetimi https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-6396.pdf Gaziantep'in Turistik Değerleri https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-3174.pdf Örgütsel Davranış https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-9151.pdf Genel Ekonomi https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-3721.pdf Turizm Mevzuatı https://akbis.gaziantep.edu.tr/yonetim/upload/files/187587-6927.pdf |
Ayrıca idari ofiste ve akademik ofis kapımda ders programım asılıdır. Buna göre müsait olduğum zamanlarda danışma ve görüşme işlemleriniz için uğrayabilirsiniz. |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2013-2014 | YÖRESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
| 2 | 2022-2023 | Bilişim Teknolojileri | Türkçe | 3 |
| 3 | 2020-2021 | Servis Sistemleri | Türkçe | 3 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2019-2020 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 2 | 2017-2018 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 3 | 2018-2019 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 4 | 2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 5 | 2015-2016 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 6 | 2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 7 | 2013-2014 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 8 | 2012-2013 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 9 | 2011-2012 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 10 | 2010-2011 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
| 11 | 2011-2012 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 12 | 2012-2013 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 13 | 2015-2016 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 14 | 2013-2014 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 15 | 2014-2015 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 16 | 2018-2019 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 17 | 2019-2020 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 18 | 2017-2018 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 19 | 2016-2017 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 20 | 2015-2016 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 21 | 2014-2015 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 22 | 2013-2014 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
| 23 | 2015-2016 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 24 | 2016-2017 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 25 | 2017-2018 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 26 | 2018-2019 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 27 | 2019-2020 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
| 28 | 2012-2013 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
| 29 | 2015-2016 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
| 30 | 2016-2017 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
| 31 | 2019-2020 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
| 32 | 2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 33 | 2012-2013 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 34 | 2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 35 | 2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 36 | 2019-2020 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 37 | 2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
| 38 | 2013-2014 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 39 | 2011-2012 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
| 40 | 2012-2013 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
| 41 | 2015-2016 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
| 42 | 2013-2014 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
| 43 | 2015-2016 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
| 44 | 2016-2017 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
| 45 | 2017-2018 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
| 46 | 2018-2019 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
| 47 | 2019-2020 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
| 48 | 2016-2017 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
| 49 | 2018-2019 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
| 50 | 2017-2018 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
| 51 | 2019-2020 | TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
| 52 | 2014-2015 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
| 53 | 2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
| 54 | 2015-2016 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
| 55 | 2011-2012 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 56 | 2012-2013 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 57 | 2013-2014 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 58 | 2014-2015 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 59 | 2016-2017 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 60 | 2015-2016 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 61 | 2017-2018 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 62 | 2018-2019 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 63 | 2019-2020 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
| 64 | 2019-2020 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 65 | 2016-2017 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 66 | 2014-2015 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 67 | 2012-2013 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 68 | 2012-2013 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 69 | 2014-2015 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 70 | 2015-2016 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 71 | 2016-2017 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 72 | 2017-2018 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 73 | 2018-2019 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 74 | 2019-2020 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
| 75 | 2012-2013 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
| 76 | 2015-2016 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
| 77 | 2013-2014 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
| 78 | 2022-2023 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 4 |
| 79 | 2022-2023 | Kat Hizmetleri-I | Türkçe | 4 |
| 80 | 2021-2022 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 2 |
| 81 | 2021-2022 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 2 |
| 82 | 2022-2023 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 2 |
| 83 | 2021-2022 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 2 |
| 84 | 2022-2023 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
| 85 | 2021-2022 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
| 86 | 2022-2023 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
| 87 | 2022-2023 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 2 |
| 88 | 2021-2022 | Menü Planlama | Türkçe | 2 |
| 89 | 2022-2023 | Menü Planlama | Türkçe | 2 |
| 90 | 2021-2022 | Tur Programları | Türkçe | 2 |
| 91 | 2021-2022 | Genel Muhasebe | Türkçe | 2 |
| 92 | 2021-2022 | Gösteri Servisi | Türkçe | 2 |
| 93 | 2022-2023 | Gösteri Servisi | Türkçe | 2 |
| 94 | 2021-2022 | Anadolu Düşünürleri | Türkçe | 2 |
| 95 | 2021-2022 | Tur operatörlüğü ve seyahat acentacılığı | Türkçe | 2 |
| 96 | 2022-2023 | Genel turizm | Türkçe | 2 |
| 97 | 2022-2023 | Bilgi İletişim Teknolojileri | Türkçe | 2 |
| 98 | 2021-2022 | Klavye Eğitimi | Türkçe | 3 |
| 99 | 2022-2023 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
| 100 | 2022-2023 | Menü Planlama ve Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 101 | 2022-2023 | İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu | Türkçe | 4 |
| 102 | 2023-2024 | Gösteri Servisi | Türkçe | 4 |
| 103 | 2024-2025 | Bilgi ve İletişim Teknolojileri | Türkçe | 2 |
| 104 | 2023-2024 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 4 |
| 105 | 2023-2024 | Gastronomi Turizmi | Türkçe | 2 |
| 106 | 2023-2024 | Anadolu Düşünürleri | Türkçe | 2 |
| 107 | 2023-2024 | Turizmde Hizmet Kalitesi Yönetimi | Türkçe | 2 |
| 108 | 2023-2024 | Servis Teknikleri | Türkçe | 4 |
| 109 | 2024-2025 | Gösteri Servisi | Türkçe | 4 |
| 110 | 2023-2024 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
| 111 | 2024-2025 | Servis Teknikleri | Türkçe | 4 |
| 112 | 2024-2025 | Kat Hizmetleri-1 | Türkçe | 4 |
| 113 | 2023-2024 | Tur Programları | Türkçe | 2 |
| 114 | 2023-2024 | İşyeri Eğitimi-1 | Türkçe | 7 |
| 115 | 2023-2024 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 4 |
| 116 | 2023-2024 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 4 |
| 117 | 2023-2024 | İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu | Türkçe | 4 |
| 118 | 2023-2024 | İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu | Türkçe | 2 |
| 119 | 2024-2025 | Genel Muhasebe | Türkçe | 2 |
| 120 | 2024-2025 | Oda Servisi | Türkçe | 2 |
| 121 | 2024-2025 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 4 |