
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER Y.O. YABANCI DİLLER Y.O.
1 |
GASTRONOMİ GIDA VE TAT ALGISI
Bölüm Adı: Gastronomi Trendlerinin Tat ve Lezzet Algısına Etkileri |
|---|---|
2 |
Gastronomi, Gıda ve Tat Algısı
Bölüm Adı: Gastronomi Trendlerinin Tat ve Lezzet Algısına Etkileri |
3 |
GELENEKTEN GELECEĞE: TÜRK MUTFAĞINDA MOLEKÜLER DOKUNUŞLAR
Bölüm Adı: Moleküler Gastronomi Uygulamalarında Kullanılan Malzemeler |
4 |
SANAT VE GASTRONOMİ
Bölüm Adı: Gastronomide Dijitalleşme ve Video Oyunlarında Gastronomi |
5 |
TURİZM PAZARLAMASINDA TEMEL KONULARA YENİLENMİŞ BAKIŞ
Bölüm Adı: Destinasyon Pazarlamasında Özel Konular: Gastronomi Destinasyonlarında Teknoloji Kullanımı |
6 |
Gastronomi ve Sanat Bileşkesi
Bölüm Adı: Gastronomide Dijitalleşme ve Video Oyunlarında Gastronomi |
7 |
GASTRONOMİ VE SANAT
BİLEŞKESİ
Bölüm Adı: GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER |
8 |
Turizm Pazarlamasında Temel Konulara Yenilenmiş Bakış
Bölüm Adı: Destinasyon Pazarlamasında Özel Konular: Gastronomi Destinasyonlarında Teknoloji Kullanımı |
9 |
Gelenekten Geleceğe: Türk Mutfağında Moleküler Dokunuşlar
Bölüm Adı: Moleküler Gastronomi Uygulamalarında Kullanılan Malzemeler |
10 |
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR
Bölüm Adı: Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma |
11 |
DİSİPLİNLERARASI SOSYAL AĞ ÇALIŞMALARI
Bölüm Adı: Turizmde Sosyal Medyanın Yeri ve Önemi |
12 |
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları
Bölüm Adı: SOSYAL AĞ PAZARLAMASININ KAVRAMSAL ÇERÇEVESİ |
13 |
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları
Bölüm Adı: Turizmde Sosyal Medyanın Yeri ve Önemi |
14 |
Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar
Bölüm Adı: Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma |
15 |
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİNDE SATIN ALMA VE DEPOLAMA
Bölüm Adı: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma İle İlgili Temel Kavramlar |
1 |
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Antalya İli Örneği
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
|---|---|
2 |
The Relationships Between Food Experience, Destination Food Image, Electronic Word of Mouth and Revisit Intention: A Study on Gaziantep
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,GÜNEREN EBRU
|
3 |
Yiyecek ve İçecek İşletmeleri Yöneticilerinin Engelli İşgörenlere Yönelik Tutumları: Gaziantep Örneği
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
4 |
Why Do Customers Intend to Dine at Robot-Chef Restaurants? The Roles of Entertainment, Consistency, Authenticity, and Food Quality
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
5 |
Yiyecek ve İçecek İşletmeleri Yöneticilerinin Engelli İşgörenlere Yönelik Tutumları: Gaziantep Örneği
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
6 |
Why do customers intend to dine at robot-chef restaurants? The roles of entertainment, consistency, authenticity, and food quality
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
7 |
Gaziantep Restoranlarına Yönelik Yorumların İçerik Analizi ile İncelenmesi: TripAdvisor Örneği (Examining Reviews of Gaziantep Restaurants with Content Analysis: TripAdvisor Example)
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
8 |
Özgünlük ve Gastronomi Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti ve Ağızdan Ağıza İletişim Üzerindeki Etkisi: Gaziantep Örneği
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
9 |
Özgünlük ve Gastronomi Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti ve Ağızdan Ağıza İletişim Üzerindeki Etkisi: Gaziantep Örneği
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
10 |
Gaziantep Restoranlarına Yönelik Yorumların İçerik Analizi ile İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
11 |
Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi
GÜNEREN EBRU,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
12 |
Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi (The Effect of Neophobia, Neophilia and Variety Seeking on the Food Waste Behavior of Customers in Restaurants)
GÜNEREN EBRU, HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE, YILDIZ MUHAMMED
|
13 |
Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi
GÜNEREN EBRU, HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE, YILDIZ MUHAMMED
|
1 |
Gastronomi Alanında Bir Trend: Karanlıkta Yemek
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
|---|---|
2 |
Gastronomi Alanında Bir Trend: Karanlıkta Yemek
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
3 |
Gastronomi Alanında Bir Trend: Karanlıkta Yemek
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
4 |
Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
5 |
Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ MUHAMMED, HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE, ŞİMŞEK ÇETİN
|
6 |
Sosyal Medyanın Günümüz Tüketim Toplumlarında İnsanların Yeme İçme Alışkanlıklarını (Kültürlerini) Biçimlendirme Yöntemleri
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,ÖZKANLI OYA
|