Öğr.Gör. ALİ NADİR ZEYREK

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.

   nadirzeyrek@gantep.edu.tr  
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi  Otel İşletmeciliği  Sürdürülebilir Turizm

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

1 Adet
1
Mezopotamya'da Beslenme

Yayın Yeri: Ege Yayınları
ISBN: 978-605-8056-10-5, TÜRKİYE, istanbul, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe

Projeler

1 Adet
1
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞINDAKİ GAZİANTEP GASTRONOMİ TURİZMİNDE YÜKSELİYOR

GAZİANTEP GASTRONOMİ İŞLETMELERİ
30.04.2019 - 30.04.2020
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç),   Yardımcı Personel 

ULUSAL  Tamamlandı

Üniversite Dışı Deneyim

4 Adet
1
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SEYİRTEPE EĞİTİM VE UYGULAMA TESİSİ

MÜDÜR
TESİS MÜDÜRÜ VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ,

2006 - 2008
2
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA OTELİ

MÜDÜR YRD
MÜDÜR YRD,

2006 - 2006
3
sur cafe restaurant

F&B
YİYECEK İÇECEK MÜDÜRÜ,

2004 - 2006
4
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SEYİRTEPE EĞİTİM VE UYGULAMA TESİSİ

Yönetici

2023

İdari Görevler

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2022-2023 ziyafet organizasyonu Türkçe 4
2 2022-2023 Hastane Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Türkçe 4
3 2022-2023 Temel Mutfak Teknikleri Türkçe 4
4 2022-2023 Mutfak Hizmetleri Yönetimi Türkçe 4
5 2022-2023 Gıda Coğrafyası Türkçe 2
6 2022-2023 Uluslararası Mutfaklar Türkçe 4
7 2022-2023 Bölgesel Mutfaklar Türkçe 4
8 2022-2023 Genel Muhasebe Türkçe 4
9 2022-2023 Gastronomi Turizmi Türkçe 2
10 2022-2023 Kebapçılık Türkçe 4
11 2022-2023 Türk Mutfağı Türkçe 4
12 2022-2023 Pişirme Yöntemleri Türkçe 4
13 2022-2023 Pastane Ürünleri Türkçe 4
14 2022-2023 Ziyafet Mutfağı Türkçe 4
15 2022-2023 Osmanlı Mutfağı Türkçe 4
16 2022-2023 Soğuk Mutfak Türkçe 4
17 2022-2023 Ekmek ve Unlu Mamüller Türkçe 4
18 2022-2023 Gaziantep Mutfağı Türkçe 4