GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TEKNİK BİLİMLER MYO GIDA İŞLEME
BUTUNLEME SINAV SONUCLARI |
Döküman/Dosya 2018-2019-bahar-butunleme-sonuc12806.xlsx |
GTE108-GKK108 GIDA KİMYASI ARA, UYGULAMA, FİNAL NOTLARI |
Döküman/Dosya 2018-2019-bahar-gte-gkk108-final-duyuru12794.xlsx |
Döküman/Dosya quiz-112773.docx |
2018-2019 GUZ FİNAL NOTLARI |
Döküman/Dosya 2018-2019guznotlari-ilan12681.xls |
Döküman/Dosya 2018-2019-guz-uygulama-notlari12681.xlsx |
ARALIK 2018 DENEY PLANLARI-UYGULAMA SINAVLARI HAKKINDA |
Döküman/Dosya aralik-2018-deney-planlari12635.doc |
2018-2019 güz donemi ara sınavda raporlu olan öğrenciler |
Döküman/Dosya raporlu-ogrenci-sinavlari-2018-2019-guz12633.docx |
GIDA KİMYASI |
Döküman/Dosya gte108-gkk108-1bolum12453.ppt gte108-gkk108gidakimyasi-2bolum12453.ppt |
ET TEK II- YARDIMCI DERS NOTLARI |
Döküman/Dosya taze-et-ce-c5-9fitlerinin-haz-c4-b1rlanmas-c4-b111379.pdf et-ve-et-urunleri-teknolojisi11379.pdf |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ-YARDIMCI DERS NOTLARI |
Döküman/Dosya tahin-tahin-helvas-c4-b1-uretimi11360.pdf -c5-9eekerli-urunler-uretimi11360.pdf |
RAPOR HAZIRLAMA KURALLARI- YARDIMCI DERS NOTU |
Döküman/Dosya arastirma_teknikleri11258.pdf |
GKK106 Gıdalarda Kalite Kontrol ve Analizler Dersi Yardımcı Ders Notları II.Bölüm |
Döküman/Dosya Gıdalarda Nem Ve Kuru Madde Tayini11024-0.pdf Gıdalarda Enstrümantal Analizler 111024-0.pdf Yoğunluk Ve Kıvam Ölçümü11024-0.pdf |
GKK106 Gıdalarda Kalite Kontrol ve Analizler Dersi Yardımcı Ders Notları I.Bölüm |
Döküman/Dosya GKK 106 GIDALARDA KALİTE KONTROL VE ANALİZLER11024-0.ppt duyusal kontrolleri yapma11024.pdf duyusal test teknikleri11024.pdf |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü-GSTM-322-1 Ders Notları-2 |
Döküman/Dosya 3bolum10818.pdf 4 bolum-soslar-yemekler10818.doc |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü-GSTM-322-1 Ders Notları |
Döküman/Dosya sarap bilimi-110695.doc sarap bilimi-210695.doc |
GMGTE202 VE GMGKK202 DENEY PLANI VE NOTLARI |
Döküman/Dosya asitlik-tayini-sut-ve-urunlerinde9639.pdf gmgkk-sut2-deney-programi9639.xls gmgte-sut-2-deney-programi9639.xls kefir9639.pdf yogurt-uretimi9639.pdf |
GKK-YAĞ ANALİZLERİ DERSİ-YARDIMCI DERS NOTLARI |
Döküman/Dosya ders16799.pdf ders1ve26799.pdf ders36799.pdf ders46799.pdf ders56799.pdf ders66799.pdf yag-analizleridersicerigi6799.doc |
GKK-GMGKK201 SÜT VE ÜRÜN. ANAL. I - YARDIMCI DERS NOTLARI |
Döküman/Dosya ders16799-0.pdf ders26799.pdf ders36799-0.pdf ders46799-0.pdf ders56799-0.pdf |
GIDA TEK-GMGTE201 SÜT VE ÜRÜN TEK. 1 YARDIMCI DERS NOTLARI |
Döküman/Dosya ders16799-1.pdf ders26799-0.pdf |
1 |
Composition and thermal characterization of walnut oil
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
|
---|---|
2 |
Depolama sıcaklığı ve temperleme derecesinin bitter çikolata ürünlerindeki yağ çiçeklenmesine etkisi
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
3 |
Çikolata
KAYA AHMET,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
|
4 |
DETERMINATION OF BENZO A PYRENE IN VEGETABLE OILS BY HIGH PERPORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,FADILOĞLU SİBEL
|
5 |
Thermal inactivation kinetics of alkaline phosphatase in buffer and milk
FADILOĞLU SİBEL,ERKMEN OSMAN,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
|
6 |
Immobilization and characterization of naringinase for the hydrolysis of naringine
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,FADILOĞLU SİBEL
|
7 |
Production and characterization of isopropyl laurate using immobilized lipase
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,İBANOĞLU ESRA
|
8 |
Thermal and carbondioxide activation of alkaline phosphatase in buffer and milk
FADILOĞLU SİBEL,ERKMEN OSMAN,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
|
9 |
Production and characterization of enzymatically produced lauric esters of fructose
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,İBANOĞLU ESRA
|
1 |
EFFECTS OF TEMPERING AND TEMPERATURE FLUCTUATION ON BLOOM FORMATION AND APPEARANCE OF DARK CHOCOLATE
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
---|---|
2 |
Microencapsulation of grape seed oil by freze drying: effect of coating materials.
KOÇ BANU,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
3 |
Isothermal Crystallization of Low Molecular Weight Fraction of Milkfat Extracted with Supercritical Carbon Dioxide
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,Rousseau Derick,KAYA AHMET
|
4 |
Isothermal crystallization of low molecular weight milkfat fraction extracted with supercritical carbon dioxide
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ROUSSEAU DERICK,KAYA AHMET
|
5 |
BİTKİSEL YAĞLARDA BENZO A PİREN MİKTARININ YÜKSEK BASINÇLI SIVI KROMATOGRAFİSİ İLE BELİRLENMESİ
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
6 |
ANALYSIS AND COMPARISION OF COCOA BUTTER POLYMORPHIC FORMS BY DSC X RAY DIFFRACTOMETER RAMAN SPECTROSCOPY AND PLM
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
7 |
Composition and thermal characterization of walnut oil
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
|
8 |
Crystallization properties of milkfat and its high molecular weight fraction.
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
9 |
Composition and thermal characterization of pistachio oil
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
|
10 |
SERBEST VE TUTUKLANMIŞ NARİNGİNAZ ENZİMİ KULLANARAK NARİNGİN HİDROLİZİ
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
11 |
Textural properties of honey chocolate
KOŞAR BURCU,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
12 |
ISOTHERMAL CRYSTALLIZATION OF MILK FAT BY OSCILLATORY RHEOMETER AND DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETER
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ÖZKANLI OYA,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
|
13 |
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF COCOA BUTTER AT DIFFERENT TEMPERATURES AND SHEAR RATES
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ÖZKANLI OYA,KAYA AHMET
|
14 |
EFFECT OF TEMPERATURE AND COOLING RATE ON STATIC CRYSTALLIZATION OF COCOA BUTTERS BY DSC PLM AND X RAY DIFFRACTOMETER
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
15 |
EFFECT OF TEMPERATURE FLUCTUATION ON BLOOM FORMATION AND APPEARANCE OF DARK CHOCOLATE CONTAINING HIGH MELTING FRACTIONS OF MILK FAT
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
16 |
EFFECT OF COOLING RATE ON CRYSTALLIZATION OF COCOA BUTTER
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
17 |
Supercritical fluid extraction in oil industry
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
18 |
Fat bloom problem in dark chocolate
ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
|
19 |
Composition and properties of almond oil
BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
|
20 |
Textural properties of spreadable pistachio paste.
KAYA AHMET,BÜLBÜL BURAK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK
|
1 |
Çikolata ürünlerinde görülen fat bloom probleminin önlenmesi
|
---|---|
2 |
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
|
3 |
Enzimatik metotla yüzey aktif maddelerin elde edilmesi ve uygulanması
|
1 |
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2016-2017 | ŞARAP BİLİMİ | Türkçe | 2 |
2 | 2016-2017 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2012-2013 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2 | 2012-2013 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
3 | 2012-2013 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 3 |
4 | 2012-2013 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II | Türkçe | 3 |
5 | 2012-2013 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 4 |
6 | 2011-2012 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
7 | 2011-2012 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
8 | 2011-2012 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
9 | 2011-2012 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
10 | 2011-2012 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
11 | 2010-2011 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
12 | 2010-2011 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
13 | 2010-2011 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
14 | 2010-2011 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
15 | 2010-2011 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
16 | 2010-2011 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
17 | 2009-2010 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
18 | 2009-2010 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
19 | 2009-2010 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
20 | 2009-2010 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
21 | 2009-2010 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
22 | 2018-2019 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
23 | 2018-2019 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 4 |
24 | 2018-2019 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
25 | 2018-2019 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 4 |
26 | 2018-2019 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-I | Türkçe | 1 |
27 | 2018-2019 | BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 2 |
28 | 2018-2019 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
29 | 2017-2018 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
30 | 2017-2018 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
31 | 2017-2018 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 4 |
32 | 2017-2018 | BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 2 |
33 | 2017-2018 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-II | Türkçe | 4 |
34 | 2017-2018 | MESLEKİ UYGULAMA PROJESİ | Türkçe | 1 |
35 | 2016-2017 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
36 | 2016-2017 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
37 | 2016-2017 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 4 |
38 | 2016-2017 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
39 | 2016-2017 | SİSTEM ANALİZİ VE TASARIMI | Türkçe | 2 |
40 | 2016-2017 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ | Türkçe | 1 |
41 | 2016-2017 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
42 | 2016-2017 | ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 4 |
43 | 2015-2016 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
44 | 2015-2016 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
45 | 2015-2016 | SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
46 | 2015-2016 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
47 | 2015-2016 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 3 |
48 | 2015-2016 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II | Türkçe | 3 |
49 | 2015-2016 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 4 |
50 | 2015-2016 | GIDALARDA KALİTE KONTROL VE ANALİZLER | Türkçe | 2 |
51 | 2015-2016 | TEMEL HESAP TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
52 | 2014-2015 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
53 | 2014-2015 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
54 | 2014-2015 | SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
55 | 2014-2015 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
56 | 2014-2015 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 3 |
57 | 2014-2015 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II | Türkçe | 3 |
58 | 2014-2015 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 4 |
59 | 2013-2014 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
60 | 2013-2014 | YAĞ ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
61 | 2013-2014 | SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
62 | 2013-2014 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
63 | 2013-2014 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I | Türkçe | 3 |
64 | 2013-2014 | SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II | Türkçe | 3 |
65 | 2013-2014 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 4 |