Doç.Dr. KADİR BÜLENT BELİBAĞLI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

   belibagli@gantep.edu.tr  
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Gıda Teknolojileri  Temel İşlemler  Et Teknolojisi

Duyuru / Döküman

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

3 Adet
1
Her Yönüyle Gıda

Yayın Yeri: Sidas
ISBN: İSBN: 978-605-5267-06-3, TÜRKİYE, İzmir

Ulusal  Ders Kitabı  Türkçe
2
Handbook of Animal Based Fermented Food and Beverage Technology

Yayın Yeri: Taylor and Franchis
ISBN: 9781439850220,

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
3
Quality Control of Herbal Medicines and Related Areas

Yayın Yeri: Intech Publishing
ISBN: DOI: 10.5772/23805,

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce

Makaleler

22 Adet
1
Nanoencapsulation of Carotenoids Extracted from Tomato Peels into Zein fibers by Electrospinning

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2019

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
2
Encapsulation of tomato peel extract into nanofibers and its application in model food

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation
İngilizce, Elektronik, 2019

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
3
Effects of Solvent Type and Process Parameters on Electrospinnability of Zein through Orthogonal Experimental Design

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Materials Science
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
4
Effects of Storage on The Quality of Sous Vide Processed Lamb Liver

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,Ersan Ebru
Yayın Yeri: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Türkçe, Basılı, 2018

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
5
Nanoencapsulation by electrospinning to improve stability and water solubility of carotenoids extracted from tomato peels

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Food Chemistry
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
6
Production of electrospun gelatin nanofibers: An optimization study by using Taguchi’xxs Methodology

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Materials Research Express
İngilizce, Basılı, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
7
Production of electrospun gelatin nanofibers: an optimization study by using Taguchi’xxs methodology

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Material Research Express
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
8
Ozmotik dehidrasyonun kirazın kurutma kinetiği üzerindeki etkisi

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Dünya Gıda
Türkçe, Basılı, 2013

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
9
Effect of drying methods on the moisture sorption isotherms and thermodynamic properties of mint leaves

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,PEKMEZ HATİCE
Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology
İngilizce, Elektronik, 2012

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
10
Osmotic dehydration of cherry part 1 using general factorial design

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: J. Of Food Science and Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2011

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  chemical abtracts services (CAS), scientific indexing services, getcited, academ
11
Ozmotik dehidrasyon tekniğinin sakız kabağında kullanımı

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Akademik gıda
Türkçe, Basılı, 2010

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
12
Use of Rosemary and Hibiscus sabdariffa in production of kavurma a cooked meat product

BOZKURT HÜSEYİN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Journal of the Science of Food and Agriculture
İngilizce, Elektronik, 2009

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
13
Changes in physical and chemical attributes of cooked meat product kavurma

BOZKURT HÜSEYİN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Fleischwirtschaft International
İngilizce, Basılı, 2009

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Genios:
14
Application of food safety and quality management systems to bulgur processing

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,VARDİN HASAN
Yayın Yeri: Italian Journal of Food Science
İngilizce, Basılı, 2009

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
15
The effects of storage temperature on fat bloom formation in chocolate

Gülbay Sami,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: Unlu mamüller Teknolojisi
TÜRKİYE, İngilizce, Basılı, 2009

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
16
Kalite ve Gıda Güvenliği HACCP Yönetim sistemi Kalite süreçleri ve Ön Koşul Programlarının Bulgur Üretim Hattında Uygulanması

DALGIÇ ALİ COŞKUN,VARDİN HASAN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Unlu Mamuller Teknolojisi
TÜRKİYE, Türkçe, Basılı, 2008

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
17
Hazard analysis critical control points implementation in traditional foods a case study of Tarhana processing

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: International Journal of Food Science & Technology
İngilizce, Elektronik, 2008

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
18
Rheological properties of sour cherry juice and concentrate

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: International Journal of Food Science Technology
İngilizce, Elektronik, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
19
Geleneksel gıdalar için ISO 9000 2000 kalite yönetim sistemleri ve HACCP

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Unlu Mamuller Teknolojisi
TÜRKİYE, Türkçe, Basılı, 2005

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
20
Thermophysical properties of Silver Hake and Mackerel surimi at cooking temperatures

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,ALLAN PAULSON,ALEX SPEERS
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı, 2003

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
21
Rheology of Solid Gaziantep Pekmez

KAYA AHMET,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Journal of Food Engineering
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
22
Viscosities and apparent molar volumes of some amino acids in water and in 6M Guanidine Hydrochloride at 25 oC

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,AYRANCI EROL
Yayın Yeri: Journal of Solution Chemistry
İngilizce, Basılı, 1990

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI

Bildiriler

32 Adet
1
Antep fıstığı Pistacia vera L yağının püskürtmeli kurutucu kullanılarak mikroenkapsülasyonu

KOCABIYIK FULDEN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
TÜRKİYE, NEVŞEHİR, Türkçe, 28.04.2015

Ulusal  Özet bildiri
2
Encapsulation of Tomato Peel Extract into Zein Nanofibers by Electrospinning

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: International Congress on Engineering and Life Sciences
TÜRKİYE, Kastamonu, İngilizce, 26.04.2018

Uluslararası  Özet bildiri
3
Investıgatıon Of Some Changes Durıng Isot Pepper Productıon

ENGİN SELİN,İNANÇ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Özet bildiri
4
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri Entegrasyonu ISO 22000 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9000 2000 Kalite Yönetim Sistemi

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Türkiye 9. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Bolu, Türkçe, 24.05.2006

Ulusal  Tam metin bildiri
5
Dondurulmuş taze Antep fıstığında Bazı Kalite Parametrelerinin Çalışılması

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: Türkiye 9. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Bolu, Türkçe, 24.05.2006

Ulusal  Tam metin bildiri
6
Geleneksel Gıdalar için ISO 9000 2000 Kalite yönetim sistemi ve HACCPTehlike Analizleri ve Kritik Kontrol noktaları Uygulama

DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 1. Geleneksel Gıdalar Sempozyomu
TÜRKİYE, Van, Türkçe, 23.09.2004

Ulusal  Tam metin bildiri
7
Antep Fıstığı üretim hattında HACCP sistemi uygulaması

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: 1.Geleneksel Gıdalar Sempozyomu
TÜRKİYE, van, Türkçe, 23.09.2004

Ulusal  Tam metin bildiri
8
Amino Asitlerin su ve 6M Guanidin Hidroklorür İçinde Görünür Molal Hacim ve Viskoziteleri

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,AYRANCI EROL,KAYA AHMET
Yayın Yeri: V. Kimya ve Kimya Mühendisliği Simpozyumu,
TÜRKİYE, ankara, Türkçe, 21.09.1988

Ulusal  Tam metin bildiri
9
Bovin Serum Albümünün Viskozite ve Hacim Metotları ile Yapısal Analizi V Kimya ve Kimya Mühendisliği Simpozyumu

KAYA AHMET,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,AYRANCI EROL
Yayın Yeri: V. Kimya ve Kimya Mühendisliği Simpozyumu
TÜRKİYE, ankara, Türkçe, 21.09.1988

Ulusal  Tam metin bildiri
10
Quality Characteristics of Frozen Pistachio nuts

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,İNANÇ HORUZ TUĞBA
Yayın Yeri: IFT 2014 Annual Meeting-New Orleans-USA
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, New Orleans, İngilizce, 21.07.2014

Uluslararası  Özet bildiri
11
Some physical and chemical Changes that occur during ISOT pepper production

ENGİN SELİN,İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: IFT 2014 Annual Meeting- New Orleans-USA
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, New Orleans, İngilizce, 21.07.2014

Uluslararası  Özet bildiri
12
Organik Gıda İşleme Prensipleri ve Denetlenmesi

VARDİN HASAN,DALGIÇ ALİ COŞKUN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Türkiye 10. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, erzurum, Türkçe, 21.05.2008

Ulusal  Tam metin bildiri
13
Prinanın Zeytin Küspesi Kurutulmasının PrinaYağının Bazı Kimyasal Parametrelerine olan Etkileri

GÖĞÜŞ FAHRETTİN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Gıda Kongresi
TÜRKİYE, İzmir, Türkçe, 19.04.2005

Ulusal  Tam metin bildiri
14
Vişne Suyunun Reolojik Özelliklerinin Sıcaklık ve Konstrasyonla Değişimi

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: Gıda Kongresi
TÜRKİYE, İzmir, Türkçe, 19.04.2005

Ulusal  Tam metin bildiri
15
Flow Field Diagnostics in a Partially Filled Rotating Cylinder

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,HAMDULLAHPUR FERİDUNH,SPEERS ALEXS,PAULSON ALLAN
Yayın Yeri: Proceedings of the 12th International Symposium on Transport Phenomena
TÜRKİYE, istanbul, İngilizce, 16.07.2000

Uluslararası  Tam metin bildiri
16
Yüzey Tepki Metodu kullanılarak ses üstü dalgalarının ozmotik kurutmaya uygulanması ve kabağın ozmotik olarak kurutulması esnasında kullanılan ses üstü dalgalarının ve karıştırma işleminin kütle transferi üzerine etkisi

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
İngilizce, 15.04.2010

Uluslararası  Tam metin bildiri
17
Production and Optimization of Gelatin Nanofibers by Using Electrospinning Technique

İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The 5th Conference on Nanomaterials
TAYLAND, Bangkok, İngilizce, 14.01.2016

Uluslararası  Özet bildiri
18
Application of sous vide technology on zucchini and eggplant

Sözüdoğru Didem,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 2nd International Energy and Engineering Conference
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 12.10.2017

Uluslararası  Özet bildiri
19
Isot Biberinin Geleneksel Üretimi Sürecindeki Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi

ENGİN SELİN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: Türkiye 11. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Hatay, Türkçe, 10.10.2012

Ulusal  Özet bildiri
20
İsot biberinin üretimi sürecindeki bazı fiziksel ve kimyasal değişikliklerin incelenmesi

ENGİN SELİN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: III.Geleneksel Gıdalar Sempozyomu
TÜRKİYE, Konya, Türkçe, 10.05.2012

Ulusal  Özet bildiri
21
Kabuklu ve Kabuksuz Antep Fıstığın farklı Tuz Çözeltilerinde ve Farklı Sıcaklıklarda ozmotik olarak kurutulası

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,DALGIÇ ALİ COŞKUN,VARDİN HASAN
Yayın Yeri: 5. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE, ankara, Türkçe, 08.11.2007

Ulusal  Tam metin bildiri
22
Bulgur Üretim hattında HACCP sistemi Uygulaması

DALGIÇ ALİ COŞKUN,VARDİN HASAN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 5. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE, ankara, Türkçe, 08.11.2007

Ulusal  Özet bildiri
23
Kabağın Farklı Tuz Çözeltilerinde ve Farklı sıcaklıklarda Ozmotik olarak kurutulması

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 5. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE, ankara, Türkçe, 08.11.2007

Ulusal  Tam metin bildiri
24
ELEKTROSPİN YÖNTEMİ İLE NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞININ DEKSTRAN-JELATİN LİFLERİNE NANOENKAPSÜLASYONU

Abuşoğlu Mügan Gizem,İNANÇ HORUZ TUĞBA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,GÜNDÜZ UFUK
Yayın Yeri: 2nd International Turkish World EngineeringandScienceCongress
TÜRKİYE, antalya, İngilizce, 07.11.2019

Uluslararası  Tam metin bildiri
25
Osmotic dehdration of cherry Part 1 Using general factorial design

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: .st Inernational congress on Food Technology
İngilizce, 03.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
26
Osmotic dehdration of cherry Part 2 Drying of Cherry with and without osmotic dehdration and solute diffusion coefficient of cherry

ALBAK FATMA,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: 1.st Inernational congress on Food Technology
İngilizce, 03.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
27
Osmotic dehdration of mint at different temperatures and salt concentrations

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,ERSAN EBRU,SELMA SIRMA
Yayın Yeri: 1 st Inernational congress on Food Technology
İngilizce, 03.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
28
Fabrication of tomato peel extract -loaded gelatine nanofibers by electrospinning

BELİBAĞLI KADİR BÜLENT,İNANÇ HORUZ TUĞBA
Yayın Yeri: 5th International ISEKI Food Coneference
ALMANYA, Stuttgart, İngilizce, 03.07.2018

Uluslararası  Özet bildiri
29
Implementation of HACCP system and Prerequisite programs in processing of Gaziantep Pistachio in Turkey

DALGIÇ ALİ COŞKUN,VARDİN HASAN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The second International Conferance in Food Industries and Biotechnology
SURİYE, Homs, İngilizce, 01.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
30
Continuous improvement tools in food safety and quality management systems

DALGIÇ ALİ COŞKUN,VARDİN HASAN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The second International Conferance in Food Industries and Biotechnology.
SURİYE, Homs, İngilizce, 01.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
31
Processing of Sous vide Technology on lamb liver

ERSAN EBRU,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The second International Conferance in Food Industries and Biotechnology.
SURİYE, homs, İngilizce, 01.11.2010

Uluslararası  Özet bildiri
32
Microencapsulation of Pistachio nut Pistachia vera Oil

KOCABIYIK FULDEN,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
Yayın Yeri: The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”
BOSNA HERSEK, saraybosna, İngilizce, 01.10.2015

Uluslararası  Özet bildiri

Projeler

4 Adet
1
Domates kabuklarından elde edilen karotenoidlerin electrospinning yöntemiyle nanoliflere enkapsüle edilerek etkinlik ve stabilitelerinin artırılması

Karotenoidlerin electrospinning yöntemiyle nanoliflere enkapsüle edilmesi
15.08.2015 - 28.02.2018
-Tübitak 3001,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
2
Antep fıstığı yağının püskürtmeli kurutucu ile enkapsülasyonu

Antep fıstığı yağının püskürtmeli kurutucu ile enkapsülasyonu
13.11.2013 - 21.10.2015
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
FoodIndustry Food Legislation Impact Analysis Tranining and Cooperation Network in Europe E Learning

Food Legislation Training Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projesi
02.02.2012 - 18.06.2015
Avrupa Birliği,   Araştırmacı 

ULUSLARARASI  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
4
Gıda Ürünleri Araştırma Geliştirme Merkezi T2009K120900

Gıda ürünleri araştırma geliştirme merkezi
DİĞER,   Araştırmacı 

  Tamamlandı

Hakemlikler

3 Adet
1
Advances in Polymer Science

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı->Kimya
İngilizce, 2017,   Uluslararası  Dergi  SCI

2
Chemical Industry & Chemical Engineering Quaterly

Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
İngilizce, 2016, SIRBİSTAN,   Uluslararası  Dergi  SCI-Expanded

3
International Journal of Food Science and Technology

Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
İngilizce, 2014, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,   Uluslararası  Dergi  SSCI

İdari Görevler

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2012-2013 Processing and nutritional quality of fruits and vegetables İngilizce 3
2 2011-2012 Physical properties of foods İngilizce 3
3 2010-2011 Processing and Nutritional Quality of Fruits and Vegetables I İngilizce 3
4 2009-2010 Processing and nutritional quality of fruits and vegetables I İngilizce 3
5 2009-2010 Physical properties of foods İngilizce 3
6 2008-2009 Processing and nutritional quality of fruits and vegetables I İngilizce 3
7 2008-2009 Physical properties of foods İngilizce 3
8 2018-2019 Processing and Nutritional Quality of Fruits and Vegetables I İngilizce 3
9 2017-2018 Thermal Process Engineering İngilizce 3
10 2015-2016 Physical properties of foods İngilizce 3
11 2013-2014 Processing and Nutritional Quality of Fruits and Vegetables I İngilizce 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2003-2004 General Chemistry İngilizce 4
2 2003-2004 Food Operations Laboratory İngilizce 5
3 2004-2005 Food Operations Laboratory İngilizce 3
4 2004-2005 General Chemistry İngilizce 4
5 2012-2013 Food Operations Laboratory İngilizce 3
6 2012-2013 Food Engineering Design II İngilizce 3
7 2012-2013 Food Engineering Design I İngilizce 2
8 2012-2013 General Chemistry İngilizce 4
9 2012-2013 Food Operations I İngilizce 4
10 2011-2012 Food operations 1 İngilizce 4
11 2011-2012 Food Operations Laboratory İngilizce 3
12 2011-2012 Food Engineering Design II İngilizce 3
13 2011-2012 Food Engineering Design I İngilizce 2
14 2011-2012 General Chemistry İngilizce 4
15 2010-2011 Food Operations Laboratory İngilizce 3
16 2010-2011 Food Engineering Design II İngilizce 3
17 2010-2011 Food Engineering Design I İngilizce 2
18 2010-2011 Report writting and presentation skills İngilizce 2
19 2010-2011 Food Operations I İngilizce 4
20 2009-2010 Food Operations Laboratory İngilizce 3
21 2009-2010 Food Engineering Design II İngilizce 3
22 2009-2010 Food Engineering Design I İngilizce 2
23 2009-2010 General Chemistry İngilizce 4
24 2008-2009 Food Operations Laboratory İngilizce 3
25 2008-2009 General Chemistry İngilizce 4
26 2008-2009 Food Engineering Design I İngilizce 3
27 2008-2009 Food Engineering Design II İngilizce 3
28 2008-2009 Food Engineering Design II İngilizce 3
29 2007-2008 FOOD OPERATİONS LABORATORY İngilizce 5
30 2007-2008 General Chemistry İngilizce 1
31 2007-2008 Food Engineering Design I İngilizce 3
32 2007-2008 Food Engineering Design II İngilizce 3
33 2018-2019 FOOD OPERATİONS LABORATORY İngilizce 3
34 2018-2019 Food Biotechnology İngilizce 4
35 2018-2019 Food Engineering Design II İngilizce 3
36 2017-2018 Food Operations Laboratory İngilizce 3
37 2017-2018 Food Operations I İngilizce 4
38 2017-2018 Food Engineering Design I İngilizce 3
39 2016-2017 FOOD ENGİNEERİNG DESİGN II İngilizce 3
40 2016-2017 Food Engineering Design I İngilizce 3
41 2016-2017 Food Operations I İngilizce 4
42 2016-2017 Food Biotechnology Türkçe 3
43 2015-2016 Food Engineering Design II İngilizce 3
44 2015-2016 Food Operations I İngilizce 4
45 2015-2016 Food Engineering Design I İngilizce 3
46 2015-2016 Food Operations Laboratory İngilizce 3
47 2015-2016 Food Biotechnology İngilizce 3
48 2014-2015 Food Operations Laboratory İngilizce 3
49 2014-2015 Food Engineering Design II İngilizce 3
50 2014-2015 Food Operations I İngilizce 4
51 2014-2015 Food Engineering Design I İngilizce 3
52 2005-2006 General Chemistry İngilizce 4
53 2005-2006 Food Operations Laboratory İngilizce 5
54 2013-2014 Food Operations Laboratory İngilizce 3
55 2013-2014 Food Engineering Design II İngilizce 3
56 2013-2014 Report writting and presentation skills İngilizce 2
57 2013-2014 Food Operations I İngilizce 4
58 2013-2014 Food Engineering Design I İngilizce 3
59 2006-2007 Food Operations Laboratory İngilizce 3
60 2006-2007 General Chemistry İngilizce 4
61 2006-2007 Food Engineering Design I İngilizce 3

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Yıl
1 Tamamlandı Nanofiber encapsulation of tomato peels extract using electrospinning to develop their efficiency and stability TUĞBA İNANÇ HORUZ 2018
Durum Tez Adı Hazırlayan Yıl
1 Tamamlandı Pekmez (grape molasses) enrıchment wıth grape pomace PERİHAN YILMAZ 2019
2 Tamamlandı Application of Sous vide technology on a several meat product; tripe MEHDİYE BULĞAK 2019
3 Tamamlandı Application of sous-vide technology on zucchini and eggplant DİDEM SÖZÜDOĞRU 2018
4 Tamamlandı The effects of microencapsulation of pistachio nut (Pistachio vera L.) oil on its physical properties FULDEN KOCABIYIK 2014
5 Tamamlandı Chemical and physical properties of isot type pepper during production SELİN ENGİN 2012
6 Tamamlandı Osmotic dehydration of zucchini and cherry FATMA ALBAK 2008