Arş.Gör. SONGÜL ŞAHİN ERCAN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

   sosahin@gantep.edu.tr      (2339) ___ __ __  
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Duyuru / Döküman

FE 101 LAB STUDENTS

If you want to ask anything about lab, I will make office hour for you on  tuesday, 11 January 2022, between 10-11 am.

The density reports of the following groups have not yet reached to me. Please prepare and send within a week.

A27

A40

A41

A42

A55

A59

A61

A63

B1

B13

 

 

If you are unable to attend the laboratory due to a serious health problem, you must submit your medical report to the department. Otherwise, you will not be able to make up for the experiment you missed!!!

FE 101 DENSITY OF LIQUID DATA SHEET. TAKE PRINT AND BRING IT WITH YOU WHEN YOU COME TO DENSITY EXPERIMENT!!!!!  https://akbis.gantep.edu.tr/yonetim/upload/files/148498-4682.pdf

 

FE 101 Lab. Announcement!!!!

 


FE 101 laboratory meeting will be done on FRIDAY (01.10.2021) at 10.0 a.m. in Chemistry Lab at Food Enginering Department. All students should attend!!

 

R.A. Songül Şahin Ercan

R.A.  Andaç Koç

You can control your final exam paper on 09.01.2019 (Wednesday/Çarşamba) at between 09:30 am and 15:00 pm.

Döküman/Dosya
fe-361-first-edu12677.xls
fe-361-second-edu12677.xls

FE 361 SECOND MID. TERM EXAM RESULTS

Döküman/Dosya
fe-361-first-edu12660.xls
fe-361-second-edu12660.xls

FE 361 MAKE UP

Döküman/Dosya
fe-361-make-up12660.docx

FE 361 First exam results

Döküman/Dosya
fe-361-first-edu12633.xls
fe-361-second-edu12633.xls

FE 361 SUNUM

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Makaleler

10 Adet
1
Impact of Proteolytic Enzymes on Formation of Biogenic Amine In Sucuk During the Storage Period

ŞAHİN ERCAN SONGÜL, BOZKURT HÜSEYİN, AYKAÇ ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Journal of Raw Materials to Processed Foods
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Index copernicus ınternational
2
BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHARCHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM,BOZKURT HÜSEYİN
Yayın Yeri: Food and Health
İngilizce, Basılı, 2019

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHAR CHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM,BOZKURT HÜSEYİN
Yayın Yeri: Food and Health
İngilizce, Elektronik, 2019

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Wrld Cat
4
Properties of tomato peroxidase

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Journal of Advancementsin Plant Science
İngilizce, Basılı, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Google scholar
5
Reduction of Cadaverine and Tyramine Formation by Proteolytic Enzymes in Model System

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: International Journal of Food Properties
İngilizce, Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
6
Safety and Quality Attributes of Sucuk-Like Product Made with Mechanically Deboned Broiler/Beef

ŞAHİN ERCAN SONGÜL, AYKAÇ ÇİĞDEM, BOZKURT HÜSEYİN
Yayın Yeri: Journal of Food Science and Engineering
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Scientific Indexing Services
7
Significance of Biogenic Amines in Foods and TheirReduction Methods

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: journal of food science and engineering
İngilizce, Basılı, 2013

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  diğer endeks
8
Use of ultrasound in food preservation

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Natural Science
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2013

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
9
Effect of ultrasound and temperature on tomato peroxidase

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Ultrasonics Sonochemistry
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, İngilizce, Basılı+Elektronik, 2011

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
10
Ultrasonun Gıdalarda ve Enzimlerin İnaktivasyonunda Kullanılması

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Gıda
Türkçe, Basılı, 2011

Ulusal  Hakemli  Derleme Makale  Mühendislik

Bildiriler

8 Adet
1
Kefir as Alternative Choice in Many Health Disorders

ALHSSAN Eiman, ŞAHİN ERCAN SONGÜL, BOZKURT HÜSEYİN
Yayın Yeri: 7. INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING, ARCHITECTURE AND DESIGN
TÜRKİYE, İngilizce, 21.05.2021

Uluslararası  Tam metin bildiri
2
Properties of tomato peroxidase

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: International conference on agriculture, forest, food sciences and Technologies
İngilizce, 15.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
3
Formation of biogenic amines in sausage

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: International conference on agriculture, forest, food sciences and Technologies
İngilizce, 15.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
4
Sucuk

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: International conference on agriculture, forest, food sciences and Technologies
İngilizce, 15.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
5
Effect of oregano essentıal oıl on the qualıty of sucuk

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: 1ST International congress medicinal and aromatic plants.
İngilizce, 09.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
6
Essentıal oıls as natural preservatıves ın meat and meat products

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: 1ST International congress medicinal and aromatic plants
İngilizce, 09.05.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
7
Effect of ultrasound and temperature on food process

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: First International Congres in Food Technology
İngilizce, 03.11.2010

Uluslararası  Poster
8
Hububatların işlenmesinde enzilerin kullanılması

ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
Yayın Yeri: Hububat kongresi
TÜRKİYE, Türkçe, 07.09.2006

Ulusal  Poster

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Effect of flaxseed mucilage and gum Arabic on kefir properties EIMAN ALHSSAN TezMerkezi 2021