GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ
FE 411 LAB MEETING WILL BE DONE AT FOOD BIOTECHNOLOGY LAB. 10, OCTOBER 2023 AT 15:20 |
FE 361 SUNUM |
1 |
Impact of Proteolytic Enzymes on Formation of Biogenic
Amine In Sucuk During the Storage Period
ŞAHİN ERCAN SONGÜL, BOZKURT HÜSEYİN, AYKAÇ ÇİĞDEM
|
---|---|
2 |
The importance of food sector in celiac disease
ŞAHİN TUTAK AYŞE,ŞAHİN ERCAN SONGÜL
|
3 |
BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHARCHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM,BOZKURT HÜSEYİN
|
4 |
Properties of Tomato Peroxidase
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
5 |
Gıdalarda Bulunan Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
ŞAHİN ERCAN SONGÜL, BOZKURT HÜSEYİN, AYKAÇ ÇİĞDEM
|
6 |
Safety and Quality Attributes of Sucuk-Like Product
Made with Mechanically Deboned Broiler/Beef
ŞAHİN ERCAN SONGÜL, AYKAÇ ÇİĞDEM, BOZKURT HÜSEYİN
|
7 |
Reduction of Cadaverine and Tyramine Formation by Proteolytic Enzymes in Model System
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
8 |
Significance of Biogenic Amines in Foods and TheirReduction Methods
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
9 |
Use of ultrasound in food preservation
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
10 |
Ultrasonun Gıdalarda ve Enzimlerin İnaktivasyonunda Kullanılması
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
11 |
Effect of ultrasound and temperature on tomato peroxidase
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
1 |
Kefir as Alternative Choice in Many Health Disorders
ALHSSAN Eiman, ŞAHİN ERCAN SONGÜL, BOZKURT HÜSEYİN
|
---|---|
2 |
Properties of tomato peroxidase
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
3 |
Formation of biogenic amines in sausage
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
4 |
Sucuk
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
5 |
Effect of oregano essentıal oıl on the qualıty of sucuk
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
6 |
Essentıal oıls as natural preservatıves ın meat and meat products
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,BOZKURT HÜSEYİN,SOYSAL ÇİĞDEM
|
7 |
Effect of ultrasound and temperature on food process
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
8 |
Hububatların işlenmesinde enzilerin kullanılması
ŞAHİN ERCAN SONGÜL,SOYSAL ÇİĞDEM
|
1 |
Biyojen Amin Oluşumunun Azaltılması Üzerine Araştırma
Proteolitik enzimlerin model sistemde biyojen amin oluşumuna etkileri araştırılmıştır
|
---|
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Effect of flaxseed mucilage and gum Arabic on kefir properties | EIMAN ALHSSAN | TezMerkezi | 2021 |