GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Quality characteristics and antioxidant properties of bread incorporated by black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
---|---|
2 |
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
BAY YILMAZ BETÜL, PEKMEZ HATİCE
|
3 |
Anthocyanin Enigma
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
4 |
Properties of Gaziantep Pita
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
5 |
Quality and Antioxidant Properties of Black Carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef.) Fiber Fortified Flat Bread (Gaziantep Pita)
PEKMEZ HATİCE, BAY YILMAZ BETÜL
|
6 |
Quality and Antioxidant Properties of Black Carrot(Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef.) FiberFortified Flat Bread (Gaziantep Pita)
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
1 |
IDENTIFICATION of DETERIORATION (HIMSIMA) DURING TEMPERING PROCESS in BULGUR PRODUCTION
BAY YILMAZ BETÜL, TÜRKER NÜZHET İKBAL, BAYRAM MUSTAFA
|
---|---|
2 |
A study on determining the unit price of black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber fortified bread
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
3 |
Quality characteristics and antioxidant properties of bread incorporated by black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
4 |
Quality and antioxidant properties of black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber fortified Gaziantep pita
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
5 |
THE FUTURE OF 3D FOOD PRINTERS AND A NEW TOOLHEAD DESIGN FORCHOCOLATE PROCESSING
Yılmaz Mehmet Mete, KARA TOLGAY, BAY YILMAZ BETÜL
|
6 |
THE FUTURE OF 3D FOOD PRINTERS AND A NEW TOOLHEAD DESIGN FORCHOCOLATE PROCESSING
Yılmaz Mehmet Mete,KARA TOLGAY,BAY YILMAZ BETÜL
|
7 |
Some Critical Deteriorations During the Bulgur Production
BAYRAM MUSTAFA,BAY YILMAZ BETÜL,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
8 |
Anthocyanin Enigma
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
9 |
Properties of Gaziantep pita
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
10 |
Incorporation of black carrot pomace powder into bread as an antioxidant
BAY YILMAZ BETÜL,GÖKŞEN GÜLDEN,TÜRKER NÜZHET İKBAL,EKİZ HACI İBRAHİM
|
1 |
Bulgur üretiminde tavlama işlemi esnasında meydana gelen bozulmanın belirlenmesi ve önlenmesi
Gıda, bulgur, teknoloji
|
---|---|
2 |
Antosiyanin esaslı gıda boyalarının kararlılıklarının kopigmentasyon ile iyileştirilmesi
|
3 |
Üç Boyutlu Gıda Yazıcısı Tasarımı, İmalatı ve Gıda Sanayii ile Bütünleşmesi
Üç Boyutlu Gıda Yazıcısı Tasarımı
|