GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. SEYAHAT VE EĞLENCE HİZMETLERİ
1 |
Hizmet Sektöründe Yeşil Örgütsel Davranışın Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Yayın Yeri: Orion Akademi
|
---|---|
2 |
Turizmde Etik
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
|
3 |
Ağırlama İşletmelerinde Girişimcilik ve İnovasyon: Endüstri 4.0 Perspektifinde Bir Uygulama
Yayın Yeri: Gazi Kitabevi
|
4 |
İletişim
Yayın Yeri: Gazi Kitabevi
|
5 |
Uluslararası Tanıtımda Medya ve Türkiye
Yayın Yeri: Dora Basım ve Yayın
|
6 |
Gaziantep Halep Mutfak Kültürü ve Yemekleri:Benzerlikler ve Farklılıklar
Yayın Yeri: Fersa Ofset
|
7 |
Geçiş Ekonomileri
Yayın Yeri: Ekin Basım ve Yayın
|
1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Karşılaşılan Sorunların İncelenen Problem Durumları Bağlamında Analizi
DÜZGÜN MEHMET, YILMAZ İREM, OLCAY ATINÇ
|
---|---|
2 |
Tecrübe Düzeyi ve İşgören Memnuniyeti İlişkisi: Erzurum ve Gaziantep Otel Çalışanları Üzerine Bir Araştırma
SÜSLÜ GÜLNUR, ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL, OLCAY ATINÇ
|
3 |
Ön Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Pratik Eğitime İlişkin Görüşlerinin Uygulama Oteli Perspektifinden Belirlenmesi
ESEN MEHMET, OLCAY ATINÇ, DÜZGÜN MEHMET
|
4 |
Akıllı Turizmde Yapay Zekâ Teknolojisi
BAŞER MİRAÇ YÜCEL, OLCAY ATINÇ
|
5 |
Sanal Müze Turlarının Covid-19 Pandemi Sürecinde Eğitsel Amaçlı Kullanılması Üzerine Nitel Bir Araştırma
ADA MEHMET, İNCE ERCAN, OLCAY ATINÇ
|
6 |
Malatya İlinin Alternatif Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir Çalışma
BAŞER MİRAÇ YÜKSEL, OLCAY ATINÇ, İNCE ERCAN
|
7 |
Seyahat Acentesi Çalışanlarının Nomofobi Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ, ESEN MEHMET
|
8 |
Termal Konaklama İşletmelerinde Sunulan Hizmetin, Müşteri Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Kahramanmaraş Örneği
CUMA AHMET, OLCAY ATINÇ, İNCE ERCAN
|
9 |
Müze Hizmet Kalitesi Ölçümü: Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi Üzerine Bir Çalışma
GÜLSOY ERCAN, OLCAY ATINÇ
|
10 |
Mutfak Departmanı Personelinin Kişisel Hijyen Bilgi ve Uygulamaları: Şanlıurfa İli Konaklama İşletmelerinde Bir Uygulama
ÖZMEN ARISOY NAZLI, İNCE ERCAN, OLCAY ATINÇ
|
11 |
Orta Ölçekli Şehir Otelinde Gizli Müşteri Uygulamaları Üzerine Bir Vaka Analizi
MUMCUOĞLU SALİH, İNCE ERCAN, OLCAY ATINÇ
|
12 |
Battalgazi (Eski Malatya) İnanç Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi
BAŞER MİRAÇ YÜCEL, OLCAY ATINÇ
|
13 |
Festivallerin Destinasyon Pazarlamasına Olan Katkıları: Gaziantep Örneği
OLCAY ATINÇ,YAVUZ CİHAN
|
14 |
Gaziantep ve Hatay’ın Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına Katılmasına İlişkin Yerel Halkın Bakış Açısı Üzerine Bir Araştırma
YALDIZ EVRİM,OLCAY ATINÇ
|
15 |
Ön Büro ve Yiyecek-İçecek Personelinin Sabır Düzeylerinin Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,ÖZKAN BURÇİN,CUMA AHMET
|
16 |
Otel İşletmesi Çalışanlarında Örgütsel Stres Kaynaklarının İş Performansına Etkisi
CUMA AHMET,OLCAY ATINÇ
|
17 |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Çalışanların Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İşten Ayrılma Niyetine Etkisi
DEMİR MEHMET,OLCAY ATINÇ
|
18 |
Spor ve Rekreatif Amaçlı Tesislerde Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesinde Demografik Değişkenlerin Rolü
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN,DAĞLIOĞLU TANER
|
19 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin İyimserlik ve Kötümserlik Kişilik Özelliklerinin Yıllar İtibarıyla Kıyaslanması
OLCAY ATINÇ,DOĞAN GÜL
|
20 |
Turistleri Av Turizmine Yönelten Nedenlerin Belirlenmesine Yönelik Araştırma
OLCAY ATINÇ,DAĞLIOĞLU TANER,SÜRME METİN
|
21 |
Destinasyon Yiyecek İmajının Tutum ve Tekrar Satın Alma Niyeti Üzerindeki Etkisi
TAYFUN AHMET,OLCAY ATINÇ,ÇETİ BUSE,YAZGAN PEKTAŞ ŞERİFE
|
22 |
Yöresel Restoranlarda Yemek Yiyen Müşterilerin Restoran Hakkındaki Algılamaları,Tutumları ve Tekrar Satın Alma Niyetleri Üzerine Ampirik Bir Çalışma
TAYFUN AHMET,OLCAY ATINÇ,YAZGAN PEKTAŞ ŞERİFE,ÇETİ BUSE
|
23 |
Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokullarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Eğitim-Öğretim Hizmet Kalitesine İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi (Türkiye Örneği)
OLCAY ATINÇ,AY EŞREF
|
24 |
Hatırlanır Turizm Deneyimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,KARACIL GÜRAY,SÜRME METİN
|
25 |
Gaziantep Şehirindeki Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Ölçülmesi Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU ELİF,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
26 |
Otel İşletmelerinde Çalışanların Algıladıkları Sosyal Kaytarma Düzeyi:Gaziantep Otellerinde Bir Uygulama
OLCAY ATINÇ,ERTÜRK MÜJDAT,CİHAN GEYLAN
|
27 |
Bitlis İlinin Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Olgusuna Bakış Açısı
OLCAY ATINÇ,ARABOĞA YEŞİM
|
28 |
Restoranlarda Algılanan Adalet ve Telafi Memnuniyetinin Memnuniyet ve Sadakat Üzerindeki Rolü: Adalet Teorisine Dayalı Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
29 |
Konaklama ve Seyahat İşletmelerinde Yaşanan Etik Sorunlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
OLCAY ATINÇ,ÖZKAN BURÇİN,GÖÇEBELER MEHMET FATİH
|
30 |
Otel İşletmelerinde Erişilebilir Turizme Yönelik Düzenlemelerin Yeterliliği Üzerine Bir Uygulama:Gaziantep’teki Bir Yerel ve Bir Uluslararası Zincir Otel İşletmesi Örneği
OLCAY ATINÇ,PARLAK ÖZLEM,ERTÜRK MÜJDAT
|
31 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Elektronik Öğrenmeye Hazır Bulunuşluklarını Belirlemeye Yönelik Bir Çalışma
OLCAY ATINÇ,DÖŞ BÜLENT,SÜRME METİN,DÜZGÜN MEHMET
|
32 |
Helal Turizm Alanının Bibliyometrik Profili
OLCAY ATINÇ,KARACIL GÜRAY,SÜRME METİN
|
33 |
Yerli ve Yabancı Turistlerin Trabzon ve Rize Destinasyonlarına İlişkin Memnuniyet Durumlarının Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,KASAP MEHMET
|
34 |
Otel Sahip ve Yöneticilerinin Stajyer Öğrencilerin Performanslarına İlişkin Değerlendirmeleri:Gaziantep Örneği
OLCAY ATINÇ,ÇIKMAZ ESRA,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL,İNCE ERCAN
|
35 |
Gaziantep İlinde Yemenicilik
OLCAY ATINÇ,MISIRLIOĞLU GÜLCEREN,KARALAR FEVZİ
|
36 |
Türkiye’de Glamping Hizmeti Veren İşletmelerin Sahip ve Yöneticilerinin ”Yeni Turizm Trendi Glamping” İle İlgili Görüşleri (Muğla ve Antalya Örneği)
OLCAY ATINÇ,TURHAN UMMUHAN
|
37 |
Önbüro ve Servis Personellerinin Etkili Konuşma Becerilerinin Yöneticiler Tarafından Değerlendirilmesi:Adıyaman ve Şanlıurfa Örneği
YILDIZ DERYA,OLCAY ATINÇ,KARACIL GÜRAY,DEMİR OSMAN
|
38 |
Eski Türk Eserlerine Yönelik Eğitimin Kültürel Edinim ve Seyahat Eğilimi Üzerindeki Rolü
OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL,KARAÇİL GÜRAY,NABİ TOZ
|
39 |
Sakin Şehir Prensiplerinin Halfeti’nin Yerel Mutfak Üzerindeki Etkisinde Yerel Halkın Tutumu Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
40 |
Turizm Tanıtım Faaliyetlerinde Fotoğrafların Kullanımı: “Home Of…” Konsepti Örneği
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN
|
41 |
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Kurumların Misyon Bildirgelerindeki İfadelerin Analizi
OLCAY ATINÇ,ÇIKMAZ ESRA,BULUT ELMAS,SÜRME METİN
|
42 |
Belek, Side ve Alanya Bölgeleri’nde Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinin Müşterilerine Sunduğu Rekreasyon Etkinliklerinin İçerik Analizine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,GÜNDOĞAN HARUN,ALKAN BİLAL
|
43 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin İnternete Dayalı Uzaktan Eğitim Yöntemine Yönelik Görüşlerinin Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,DÖŞ BÜLENT
|
44 |
Turizm Önlisans Öğrencilerinin Eğitimlerine İlişkin Beklentileri
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN,DÜZGÜN MEHMET,ÇİNPOLAT MURAT
|
45 |
Turizm Eğitimi Gören Öğrencilerin Meslek Seçimlerinin Kariyer Çapaları İle Uygunluğunun Değerlendirilmesi
OLCAY ATINÇ,DÜZGÜN MEHMET
|
46 |
Kırsal Konaklama İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Uygulamaları
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,GÜZEL ONUR
|
47 |
Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde Turizm Eğitimi Almakta Olan Öğrencilerin Eğitim Memnuniyetlerinin Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,DÜZGÜN MEHMET
|
48 |
Turizm İşletmelerinde Yönetici ve İşgören Etik Davranışlarının Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN
|
49 |
Profesyonel Turist Rehberlerinin Performanslarının Yerli Turistler Tarafından Değerlendirilmesi
OLCAY ATINÇ,BOZGEYİK YUSUF,AKKÖZ HARUN,SÜRME METİN
|
50 |
Bir Turizm Çeşitliliği Olarak Festival Etkinliklerinin Sınıflandırılması Türkiye Üzerine Bir Değerlendirme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
51 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Hataları Telafi Yöntemleri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi (Gaziantep Örneği)
OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
52 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Staj Eğitimi Hakkında Görüşleri:Gaziantep İli Örneği
OLCAY ATINÇ,YILDIRIM İbrahim,SÜRME METİN
|
53 |
Turizm Sektörünün İstihdam Niteliğinin Öğrencilerin Kariyer Planları Üzerindeki Etkisi
OLCAY ATINÇ,DÜZGÜN MEHMET
|
54 |
Bir Destinasyon Olarak Gaziantep Şehir İmajına Yönelik Öğrenci Görüşleri
OLCAY ATINÇ,DOĞAN Gül
|
55 |
Otel İşletmelerinde Çalışan Personelin İletişim Yeterlilik Düzeyi Gaziantep Bölgesi nde Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ESRA ÇIKMAZ
|
56 |
Otel İşletmelerinin Pazarlama Faaliyetlerinin Yönetici Görüşleriyle İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma (Gaziantep ve Adıyaman Örneği)
AKÇİ YAVUZ,OLCAY ATINÇ
|
57 |
Adıyaman ve Gaziantep’xxte Yaşayan İnsanların Fast Food İşletmelerini Tercih Nedenlerinin Faktörler İtibariyle Ortaya Konmasına Yönelik Bir Uygulama
OLCAY ATINÇ,AKÇİ YAVUZ
|
58 |
Önlisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Otel Yiyecek İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ
|
59 |
Gaziantep Bölgesinde Şehir Turizmine Hizmet Veren Otellerde Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
60 |
Otel İşletmelerinde Müşteri Şikayetlerini Belirlemeye Yönelik Ampirik Bir Çalışma
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN
|
61 |
A Study on the Assessment of Social Security Practices by the Personnel at the Hotels in Gaziantep
OLCAY ATINÇ,GÖLPEK FİLİZ,İNCE ERCAN
|
62 |
ENAT İle Türkiye’nin Erişilebilir Turizme Yönelik Otel İşletmelerini Kapsayan Düzenlemeleri ve Bu Düzenlemelerin Karşılaştırılması
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,PARLAK ÖZLEM
|
63 |
Turizm Destinasyonlarında Gece Kulüplerini Ziyaret Eden Yerli Genç Turistlerin Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,TÜRKMEN SERKAN
|
64 |
Web Tabanlı Öğretim Yönteminin Turizm Eğitiminde Akademik Başarıya Etkisi
KÖKSALAN BAHADIR,SEVİNDİK TUNCAY,OLCAY ATINÇ
|
65 |
Beslenme Anlayışının Diyet Vücut Ağırlığı Kontrolü Tutum ve Davranışlarına Yansımasında Eğitim Düzeyinin Belirleyiciliği
OLCAY ATINÇ,AKIN ADNAN,ŞİMŞEK MUSTAFA YAŞAR
|
66 |
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında Öğrenim Gören Öğrencilerin Otelcilik Mesleğine İlişkin Algıları
OLCAY ATINÇ,ÇELİK ZAFER
|
67 |
Ortaöğretimde Başarıyı Olumsuz Etkileyen Unsurların Öğrenci Boyutuyla Tespitine Yönelik Bir Uygulama
OLCAY ATINÇ,DÖŞ İZZET
|
68 |
Örgün Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Okullarındaki Sayısal Gelişmeler
KAZU İBRAHİM YAŞAR,OLCAY ATINÇ
|
69 |
Türk Turizminde Eğitimin Önemi
OLCAY ATINÇ
|
70 |
Çalışma Koşullarının Önemi: Gaziantep İlindeki 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmesi Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma
BALCI İZGİ BERNA,OLCAY ATINÇ
|
71 |
Otel İşletmelerinde Psiko Sosyal Motivasyon Araçları ve Bu Araçların Farklı Departmanlar Üzerindeki Etkisine Yönelik Ankara ve İzmir Otellerinde Bir Uygulama
ÜNLÜÖNEN KURBAN,ERTÜRK MÜJDAT,OLCAY ATINÇ
|
72 |
Otel İşletmelerinin Sosyal Sorumluklarını Yerine Getirmesinde Önemli Bir Faktör Olarak İşgörenlerin Eğitim Düzeyi:Ankara’xxdaki Otel İşletmeleri Üzerine Bir Çalışma
ÜNLÜÖNEN KURBAN,OLCAY ATINÇ
|
73 |
Otel işletmelerinde Çalışan İşgörenlerin Ahlaki Sorumluluklarını Yerine Getirebilmesinde Eğitim Düzeyinin Önemi Üzerine Bir Araştırma
ÜNLÜÖNEN KURBAN,OLCAY ATINÇ
|
1 |
Yoksul Yanlı Turizme Yönelik Kavramsal Bir İnceleme
YERDELEN PINAR, DÜZGÜN MEHMET, OLCAY ATINÇ
|
---|---|
2 |
Turizm Eğitimi Alan Son Sınıf Öğrencilerinin İş Bulamama Kaygısını Belirlemeye Yönelik Görgül Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN,AKMAZ ABDULLAH
|
3 |
Gaziantep Turizminin İşletmeler Açısından Değerlendirilmesine Yönelik Bir Çalışma
OLCAY ATINÇ,ÜZER ARMAĞAN,SÜRME METİN
|
4 |
Şehir Spor Kulüplerinin Şehirin Turizm Potansiyeline ve Gelişimine Etkisi:Trabzonspor Örneği
OLCAY ATINÇ,KASAP MEHMET,SÜRME METİN
|
5 |
OECD Ülkelerinde Ekonomik Büyüme, Dış Ticaret ve Turizm Arasındaki Nedensellik İlişkisi
IŞIK NALAN,OLCAY ATINÇ
|
6 |
Konaklama ve Seyahat İşletmelerinde Yaşanan Etik Sorunlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
OLCAY ATINÇ,ÖZKAN BURÇİN,GÖÇEBELER FATİH
|
7 |
Turizm İşletmelerinde Etik ve Sinizm Kavramlarına Genel Bir Bakış
OLCAY ATINÇ,ESEN MEHMET,SÜRME METİN
|
8 |
Turizm İşletmelerinde Örgütsel Etik İkliminin Stajyer Çalışanların Örgütsel Bağlılığı ve Örgütsel Güveni Üzerindeki Etkisi
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN,DÜZGÜN MEHMET,İNCE ERCAN
|
9 |
Polis Memurlarının Tatil Alışkanlıkları:Gaziantep Örneği
OLCAY ATINÇ,AY EŞREF,ERTÜRK MÜJDAT
|
10 |
Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Yükseköğrenim Yaşam Doyumlarının Belirlenmesi:Türkiye Örneği
OLCAY ATINÇ,KARACIL GÜRAY
|
11 |
Turistleri Av Turizmine Yönelten Nedenlerin Belirlenmesine Yönelik Araştırma
OLCAY ATINÇ,DAĞLIOĞLU TANER,SÜRME METİN
|
12 |
Kentsel Rekreasyon Alanlarında Hizmet Kalitesinin Ölçümü (Gaziantep Örneği)
OLCAY ATINÇ,MISIRLIOĞLU GÜLCEREN,ERTÜRK MÜJDAT
|
13 |
Almacı Pazarı ve Bakırcılar Çarşısı’nda Faaliyet Gösteren Esnafların İletişim Becerilerinin Kendileri ve Yerli Turistler Tarafından Değerlendirilmesine Yönelik Bir Çalışma
OLCAY ATINÇ,KARALAR FEVZİ,ERTÜRK MÜJDAT
|
14 |
Gümüşhane İli Kamu Çalışanlarının Turizme Bakış Açılarını Etkileyen Pozitif Faktörlerin Yapısal Bir Model İle Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,BEBEK ADİLE
|
15 |
Gaziantep İlinde Yemenicilik
OLCAY ATINÇ,MISIRLIOĞLU GÜLCEREN,KARALAR FEVZİ
|
16 |
Hatırlanır Turizm Deneyimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,KARAÇİL Güray,SÜRME METİN
|
17 |
Adıyaman Turizminin Mevcut Durumu ve Geliştirilmesine İlişkin Yapılması Gerekenler
OLCAY ATINÇ,KARAÇİL Güray,SÜRME METİN
|
18 |
Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokullarında Eğitim Gören Öğrencilerin Eğitim-Öğretim Hizmet Kalitesine İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi (Türkiye Örneği)
OLCAY ATINÇ,AY EŞREF
|
19 |
Hatay İlindeki Yeşil Yıldızlı Otellerin Sürdürebilir Turizm Faaliyetleri Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,BAĞDADİ ALİ
|
20 |
Eski Türk Eserlerine Yönelik Eğitimin Kültürel Edinim Ve Seyahat Eğilimi Üzerindeki Rolü
OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL,Nabi TOZ,Güray KARAÇİL
|
21 |
Öğrencilerin Eski Türk Eserlerine Yönelik Kültürel Edinim ve Seyahat Üzerindeki Rolü
OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL,TOZ NABİ,KARACIL GÜRAY
|
22 |
Gaziantep’te Unutulmak Üzere Olan Yöresel Yemekler ve Gaziantep Yemeklerinin Lezzet Nedenleri
OLCAY ATINÇ,KARALAR FEVZİ,MISIRLIOĞLU GÜLCEREN
|
23 |
Helal Turizm Alanının Bibliyometrik Profili
OLCAY ATINÇ,KARAÇİL GÜRAY,SÜRME METİN
|
24 |
Turizm Tanıtım Faaliyetlerinde Fotoğrafların Kullanımı: “Home Of…” Konsepti Örneği
OLCAY ATINÇ,SÜRME METİN
|
25 |
Turizme Hizmet Sunan Otel İşletmelerinin Rekreasyon Etkinlik Alanlarınınİçerik Analiziyle Belirlenmesi
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT,ALKAN BİLAL NADİR
|
26 |
Dönüşümcü Liderliğin Personeli Güçlendirme Boyutları Üzerindeki Etkisi Otel İşletmeleri Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GİRİTLİOĞLU ELİF
|
27 |
Otel Sahip ve Yöneticilerinin Stajyer Öğrencilerin Performanslarını Çeşitli Açılardan Değerlendirmelerine İlişkin Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,ÇIKMAZ ESRA,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL,İNCE ERCAN
|
28 |
Marka Şehir Gaziantep’in Turistik Arz ve Talep Yapısı Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,AKÇİ YAVUZ,ARMUTÇU BARIŞ
|
29 |
Farklı Demografik Özelliklere Sahip Tüketicilerin Fast Food İşletmeler İle Diğer Yiyecek İçecek İşletmelerine İlişkin Kıyaslamaları
AKÇİ YAVUZ,OLCAY ATINÇ
|
30 |
AB IPA İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programında Gerçekleştirilen Hibe Destekli Turizm Eğitim Projeleri
OLCAY ATINÇ,KINACI BAHAR
|
31 |
Öğrencilerin Turizm İşletmelerinde Etik Dersine Olan Görüşlerinin Çeşitli Değişkenler Açısından Analizi
OLCAY ATINÇ,PEHLİVAN NALAN
|
32 |
İlköğretim Okul Yöneticilerinin Etik Davranışları Üzerinde Bazı Kişisel Özellliklerin Etkisi
ÇANKAYA İBRAHİM HALİL,OLCAY ATINÇ
|
1 |
Diksiyon Hitabet ve Sunum Teknikleri / İpekyolu Kalkınma Ajansı Proje No: TRC1/14/TD/0057
Eğitim Projesi
|
---|---|
2 |
Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü Başarı Ellerimizde Projesi / Fırat Kalkınma Ajansı Proje No: TRB1/DFD/0016
Araştırma Projesi
|
3 |
Turizmde Genç İşgücü Programı
Eğitim Projesi
|
4 |
Turizm Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılması Projesi / Merkezi Finans ve İhale Birimi AB İPA Programı, Referans No: İŞKUR-PWE-208
Eğitim ve İstihdam Projesi
|
5 |
Gaziantep Ticaret Odası Hayat Boyu Rekabet Projesi / Merkezi Finans ve İhale Birimi AB İPA Programı, Proje No:TR07-H2.01-02/238
Eğitim ve İstihdam Projesi
|
6 |
Host ve Hosteslik Eğitimi
Eğitim Projesi
|
7 |
Gaziantepte Gastronomi Turizminin Kalitesinin Arttırılması Projesi / İpekyolu Kalkınma Ajansı Proje No: TRC1-19/GASTRO-1/0014
Eğitim Projesi
|
8 |
Gaziantep Halep Mutfak Kültürünün Tanınması, Karşılaştırılması ve Tanıtılması / Devlet PlanlamaTeşkilatı, Proje No: DPT- KM-K-08-11
Araştırma Projesi
|
1 |
E.M.Özdilek Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
Öğretmen
|
---|
1 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
---|---|
2 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
3 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
4 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
5 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
6 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
7 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
8 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
9 |
Gaziantep Üniversitesi Ayıntâb Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
10 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
11 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
12 |
Alternatif Turizm
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gazi Kitabevi
|
13 |
Turizmde Etik
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
|
14 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
15 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
16 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
17 |
Konaklama İşletmelerinde Motivasyon Bozuklukları ve İş Tatmini
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Ekin Basım Yayın Dağıtım
|
18 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
19 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
20 |
Gaziantep-Halep Mutfak Kültürü ve Yemekleri: Benzerlikler ve Farklılıklar
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ,YAKAR ZEYNEP ŞEBNEM,TOKUZ GONCA
, Yayın Yeri: Fersa Ofset
|
21 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
22 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
23 |
Ağırlama İşletmelerinde Girişimcilik ve İnovasyon: Endüstri 4.0 Perspektifinde Bir Uygulama
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gazi Kitabevi
|
24 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
25 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
26 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
27 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
28 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
29 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
30 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
31 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
32 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
33 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
34 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
35 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
36 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
37 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
38 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
39 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergis
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
40 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
41 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
42 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
43 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
44 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
45 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
46 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
47 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
48 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
49 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
50 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
51 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
52 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
53 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
54 |
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar Adı: OLCAY ATINÇ
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLER | Türkçe | 3 |
2 | 2014-2015 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİNDE SEÇME KONULAR | Türkçe | 3 |
3 | 2014-2015 | SAĞLIK KURUMLARINDA PERFORMANS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
4 | 2019-2020 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri ve Etik | Türkçe | 3 |
5 | 2019-2020 | Turizm İşletmelerinde İletişim | Türkçe | 3 |
6 | 2013-2014 | SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | Türkçe | 3 |
7 | 2013-2014 | TURİZM İŞLETMELERİNDE LİDERLİK VE MOTİVASYON | Türkçe | 2 |
8 | 2013-2014 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİNDE SEÇME KONULAR | Türkçe | 3 |
9 | 2013-2014 | SEMİNER | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2012-2013 | PROGRAM GELİŞTİRMEYE GİRİŞ | Türkçe | 3 |
2 | 2013-2014 | EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE PROGRAM GELİŞTİRME MODELLERİ | Türkçe | 3 |
3 | 2013-2014 | TÜRK EĞİTİM TARİHİ | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
2 | 2019-2020 | Kongre ve Fuar Yönetimi | Türkçe | 2 |
3 | 2019-2020 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
4 | 2011-2012 | ÖNBÜRO İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
5 | 2011-2012 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
6 | 2011-2012 | TURİZM İŞLETMELERİNDE ETİK | Türkçe | 2 |
7 | 2011-2012 | İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
8 | 2011-2012 | SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
9 | 2011-2012 | SEYAHAT İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
10 | 2012-2013 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
11 | 2012-2013 | İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
12 | 2012-2013 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
13 | 2012-2013 | SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
14 | 2012-2013 | TURİZMDE REHBERLİK | Türkçe | 2 |
15 | 2012-2013 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
16 | 2013-2014 | TURİZMDE REHBERLİK | Türkçe | 2 |
17 | 2013-2014 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
18 | 2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
19 | 2013-2014 | İŞ ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
20 | 2013-2014 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
21 | 2013-2014 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 3 |
22 | 2013-2014 | ÖNBÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
23 | 2013-2014 | İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
24 | 2013-2014 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Beş faktör kişilik özellikleri ve yönetici sessizliği arasındaki ilişkide karar verme stillerinin aracılık etkisi: Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hizmet sunan 3, 4 ve 5 yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma | HARUN REŞİT GÜNDOĞAN | TezMerkezi | 2022 |
2 | Tamamlandı | Mardin, Şanlıurfa ve Hatay illerinde bulunan üç, dört ve beş yıldızlı otel işletmelerinin engelsiz turizm açısından değerlendirilmesi | AHMET BOZ | TezMerkezi | 2022 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Hizmet sektöründe yeşil örgütsel davranışın belirlenmesine yönelik bir araştırma | GÜLNUR SÜSLÜ | TezMerkezi | 2022 |
2 | Tamamlandı | Lise öğrencilerinin turizm eğitimini tercih nedenlerinin belirlenmesine yönelik bir araştırma | ERSİN OĞUZ | TezMerkezi | 2022 |
3 | Tamamlandı | Gaziantep'in ve Hatay'ın gastronomi alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılması hususunda yerel halkın bakış açısı | EVRİM YALDIZ | TezMerkezi | 2021 |
4 | Tamamlandı | Aşçıların inovasyon davranışı düzeyleri ile füzyon mutfak ve moleküler gastronomi uygulamalarına bakış açıları | UĞUR BOZBAYIR | TezMerkezi | 2021 |
5 | Devam Ediyor | Unesco Dünya Mirası geçici listesinde bulunan Gaziantep Livas ve Kastellerinin Tanıtılmasında Profesyonel Turist Rehberlerinin önemi | İPEK SUAT EREN | TezMerkezi | 2021 |
6 | Tamamlandı | Kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının Şanlıurfa'nın turizm potansiyeline bakışı | NAZLI ÖZMEN ARISOY | TezMerkezi | 2021 |
7 | Tamamlandı | Müşteri vatandaşlık davranışı ve birlikte değer oluşturma: Havayolları işletmeleri üzerine bir çalışma | ERCAN GÜLSOY | TezMerkezi | 2021 |
8 | Tamamlandı | Malatya ili inanç turizmi potansiyeli: Battalgazi (Eski Malatya) ilçesi örneği | MİRAÇ YÜCEL BAŞER | TezMerkezi | 2021 |
9 | Tamamlandı | Ön lisans düzeyinde turizm eğitimi alan öğrencilerin pratik eğitime ilişkin görüşlerinin uygulama oteli perspektifinden belirlenmesi | MEHMET ESEN | TezMerkezi | 2020 |
10 | Tamamlandı | Yiyecek-içecek işletmelerinde çalışanların mesleki tükenmişlik düzeylerinin işten ayrılma niyetine etkisi | MEHMET DEMİR | TezMerkezi | 2020 |
11 | Tamamlandı | Otel işletmesi çalışanlarında örgütsel stres kaynaklarının iş performansına etkisi: Kahramanmaraş'ta bir uygulama | AHMET CUMA | TezMerkezi | 2020 |
12 | Tamamlandı | Gaziantep'te ön lisans düzeyinde turizm eğitimi alan öğrencilerin kariyer planlamaları ve turizm sektörüne ilişkin algılarının değerlendirilmesi | ÇAĞDAŞ PEKTAŞ | TezMerkezi | 2019 |
13 | Tamamlandı | Yiyecek-içecek işletmelerinde algılanan hizmet kalitesinin ölçülmesi: Gaziantep şehrinde bir araştırma | ELİF GİRİTLİOĞLU | TezMerkezi | 2019 |
14 | Tamamlandı | Festivallerin,destinasyon pazarlamasına olan yararları: 10. uluslararası Antep fıstığı kültür ve sanat festivali örneği | CİHAN YAVUZ | TezMerkezi | 2019 |
15 | Tamamlandı | Öğrencilerin iyimserlik ve kötümserlik kişilik özelliklerinin iletişim becerilerine olan etkisi: Gaziantep Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu'nda yıllar itibarıyla bir kıyaslama | GÜL DOĞAN | TezMerkezi | 2019 |
16 | Tamamlandı | Gümüşhane ili kamu çalışanlarının turizme bakış açılarının tespit edilmesine yönelik bir araştırma | ADİLE BEBEK | TezMerkezi | 2018 |
17 | Tamamlandı | Kentsel rekreasyon alanlarında hizmet kalitesinin ölçümü (Gaziantep örneği) | GÜLCEREN MISIRLIOĞLU | TezMerkezi | 2018 |
18 | Tamamlandı | Gaziantep Almacı Pazarı ve Bakırcılar Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnafların iletişim becerilerinin kendileri ve yerli turistler tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma | FEVZİ KARALAR | TezMerkezi | 2018 |
19 | Tamamlandı | Bitlis ilinin turizm potansiyeli ve yerel halkın turizm olgusuna bakış açısı | YEŞİM ARABOĞA | TezMerkezi | 2018 |
20 | Tamamlandı | Yerli ve yabancı turistlerin Trabzon ve Rize destinasyonlarına ilişkin memnuniyet durumlarının belirlenmesi | MEHMET KASAP | TezMerkezi | 2018 |
21 | Tamamlandı | Türkiye'de turizm eğitimi alan lisans öğrencilerinin yükseköğrenim yaşam doyumlarının belirlenmesi | GÜRAY KARACIL | TezMerkezi | 2018 |
22 | Tamamlandı | Turizm ve otelcilik meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim hizmet kalitesine ilişkin görüşlerinin belirlenmesi (Türkiye örneği) | EŞREF AY | TezMerkezi | 2017 |
23 | Tamamlandı | Yiyecek-içecek işletmelerinde karşılaşılan hizmet hata ve telafilerinin değerlendirilmesi | YAKUP KEMAL ÖZEKİCİ | TezMerkezi | 2016 |
24 | Tamamlandı | Turizm eğitimi alan öğrencilerin staj eğitimi sürecinde yönetici ve işgören davranışlarının etik boyutunu değerlendirmeleri üzerine bir araştırma | METİN SÜRME | TezMerkezi | 2015 |
25 | Tamamlandı | Mesleki ve teknik Anadolu liselerinde turizm eğitimi almakta olan öğrencilerin turizm sektörüne yönelik görüşleri ile kariyer değerleri arasındaki ilişkinin karşılaştırılması | MEHMET DÜZGÜN | TezMerkezi | 2015 |
26 | Tamamlandı | Profesyonel turist rehberlerinin sahip olması beklenen nitelikleri ile sergiledikleri performansın yerli turistler tarafından değerlendirilmesi | HARUN AKKÖZ | TezMerkezi | 2015 |
27 | Tamamlandı | Gaziantep ilinin kültür turizmi potansiyelinin seyahat acentaları tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma | MAHMUT BARAKAZI | TezMerkezi | 2015 |
28 | Tamamlandı | Otel işletmelerinde çalışan personelin sahip olduğu iletişim becerisinin yükseköğretim mezunu müşteriler tarafından değerlendirilmesine yönelik gaziantep'te bir uygulama | ESRA ÇIKMAZ | TezMerkezi | 2013 |
29 | Tamamlandı | Otel işletmelerinde sosyal güvenlik haklarının uygulanmadüzeyinin personeller tarafından değerlendirilmesineyönelik bir araştırma | ERCAN İNCE | TezMerkezi | 2013 |
1 |
III. Uluslararası İşletme ve Yönetim Bilimleri Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 28-29 Şubat 2020
|
---|---|
2 |
Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü
Yönetimi Geliştirme Teknikleri Semineri, 25-28 Eylül 2006
|
3 |
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi
İl Sınav Koordinatörleri Toplantısı, 24-25 Ekim 2014
|
4 |
Gastronomi Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 22-25 Mart 2018
|
5 |
II. İşletme ve Yönetim Bilimleri Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 22-24 Şubat 2019
|
6 |
II. Gastronomi Turizmi Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 21-23 Eylül 2017
|
7 |
KOSGEB
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 23 Mayıs 2014
|
8 |
II. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 20-22 Eylül 2018
|
9 |
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 19-21 Eylül 2019
|
10 |
8. Ulusal ve 4. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Danışma ve Bilim Kurulu Üyesi, 19-20 Nisan 2019
|
11 |
Voyage Hotels Maxx Royal Resorts İnsan Kaynakları Departmanı
”Sağdan Sağdan Geliyorlar” Uygulamalı Müşteri İlişkileri ve İletişim Eğitimi, 19 Mart 2019
|
12 |
TÜBİTAK
Bilgilendirme ve Eğitim Semineri, 18 Ocak 2012
|
13 |
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
İş Dünyasında Profesyonellik Eğitimi, 17 Ağustos 2014
|
14 |
Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı
297 Numaralı Servis Hizmetleri Kursu, 13-17 Ağustos 2001
|
15 |
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Liderlik ve Yöneticilik Eğitimi, 16 Kasım 2014
|
16 |
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Etkili Öğretim, Ar-Ge ve Topluma Hizmet Semineri, 14-16 Eylül 2006
|
17 |
7. Ulusal ve 3. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Danışma ve Bilim Kurulu Üyesi, 15-16 Nisan 2018
|
18 |
6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Sempozyum Başkanı, Danışma ve Bilim Kurulu Üyesi, 15-16 Nisan 2017
|
19 |
TÜBİTAK
Proje Süreç Eğitimi, 13-15 Ocak 2014
|
20 |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı, 12-14 Ekim 2011
|
21 |
Gaziantep Üniversitesi, Üniversite Sanayi İşbirliği Projesi
Üniversite Sanayi İşbirliğinin Yeniden Yapılandırılması Çalıştayı, 11 Ekim 2012
|
22 |
TÜBİTAK
Proje Yazma Eğitimi, 09-11 Haziran 2014
|
23 |
I. Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu
Danışma ve Bilim Kurulu Üyesi, 9-11 Mayıs 2018
|
24 |
3. Ulusal Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi
Düzenleme Kurulu Üyesi, 07-09 Mayıs 2014
|
25 |
6. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu
Düzenleme Kurulu Üyesi, 04-06 Ekim 2012
|
26 |
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Satış ve Pazarlama Eğitimi, 06 Şubat 2015
|
27 |
Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı
159 Numaralı Servis Teknikleri ve Uygulaması Kursu, 25 Mayıs-05 Haziran 1998
|
28 |
II. Uluslararası Akademik Hayatta Etik Değer Sempozyumu
Danışma ve Bilim Kurulu Üyesi, 02-04 Mayıs 2019
|
29 |
III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi
Bilim Kurulu Üyesi, 12-14 Ksım 2021
|