GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ
This week (6-7-8 Dec) FBE 501, Nas 501 and GME 100 lectures are postponed. |
Dear All, Find your assigned classroom on the table here Good Luck Dr. Fatih BALCI |
This week (15th Nov) our lesson is postponed due to the demand of our students and the intensity of examinations. I wish you success in your exams. |
Merhaba Arkadaşlar, Bu hafta (14-15 Kasım) ders yapılamayacaktır. Bilgilerinize Dr. Fatih BALCI Dear All, This week (14th of Nov.), the lecture is postponed. Best Regards Dr. Fatih BALCI |
14.11.2023 MD B4 - First exam 19.12.2023 MD B4 - Second exam 09.01.2024 MD B4 - Final exam 24.01.2024 MD B4 - Resit exam Best Regards Dr. Fatih BALCI |
İlk ara sınav, akşam öğrencileri için 21 Kasım Salı akşamı saat 19.00'da MD 2 sınıfında, gündüz öğrencileri için ise 22 Kasım 2023 tarihinde saat 15:30'da G1 sınıfında, Gıda Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirilecektir. Bu sınav, 1., 2. ve 3. bölümleri kapsayacaktır. Sınavda bir vaka çalışması sunulacak ve öğrencilerden vaka analizi yapmaları ve ilgili bir soruyu cevaplamaları istenecektir. İkinci ara sınav ise akşam öğrencileri için 2 Ocak Salı akşamı saat 19.00'da, gündüz öğrencileri için ise 3 Ocak 2024 tarihinde saat 15:30'da G1 sınıfında, Gıda Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirilecektir. Bu sınav, 4., 5. ve 6. bölümleri kapsayacaktır. Sınav, ders notlarından doğrudan sorular içerecektir. Final sınavı ise 13 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te Merkezi Derslik MD 3'te gerçekleştirilecektir. Sınavda 50 adet çoktan seçmeli soru ve kapsamlı bir vaka çalışması bulunacaktır. Bu sınava hazırlanmak için, ders notlarını ve sınıf tartışmalarında ele alınan tüm materyalleri kapsamlı bir şekilde incelemek önemlidir. Kurs süresince tartışılan kavramlar, teoriler ve pratik uygulamaları dikkatlice gözden geçirin ve anlayın. Saygılarımla, Dr. Fatih BALCI |
The first exam will take place on November 22, 2023, at 10:30 in the G1 classroom of the Food Engineering Department. This exam will cover Chapter 1, 2 and 3. During the exam, there will be a case study presented, and students will be required to analyze the case and answer a related question. The second exam is set to take place on January 3, 2024, at 10:30 in the G1 classroom of the Food Engineering Department. This exam will assess the knowledge from Chapter 4, 5, and 6. The exam will include questions based on the lecture notes to provide information. The final exam is set to occur on Saturday, January 13, 2024. It will take place in Central Classroom MD 3, starting at 14:00. The exam will include 50 multiple-choice questions and a comprehensive case study. To adequately prepare for this exam, it is crucial to thoroughly study all the material covered in the lecture notes and class discussions. Take the time to carefully review and comprehend the concepts, theories, and practical applications discussed throughout the course. Best Regards Dr. Fatih BALCI
|
Acil durum nedeniyle bu Çarşamba (25.10.2023) gündüz dersleri yapılamayacaktır. , Bilgilerinize Due to the emergency situation, daytime classes will not be held this Wednesday (25.10.2023). Sincerely Dr. Fatih BALCI |
Changes: Groups, Classrooms and Instructor |
The steps for electronic access to the book "Modified Mastering Chemistry with Pearson eText for Petrucci: General Chemistry: Principles and Modern Applications, 11th Ed." to be used in general chemistry courses are given here. This is entirely dependent on the student's preference and is not compulsory. |
Dear All, We've had a productive meeting and our groups have been formed with the participants.Both groups will focus on the same topic and present their own findings. Each group will create a WhatsApp group and add me. Group names: ENG499 FB-2324-1 Group 1 or 2. We'll discuss the meeting location and time for each group through WhatsApp. Attendance is important and should be at least 70%. We'll have weekly meetings for groups to discuss progress and ask questions. Extra points will be given to those who have applied to TÜBİTAK 2209 A-B programs with their project idea. For more information, you can visit the following link: TÜBİTAK 2209-B Industry-Oriented Research Project Support Programme for Undergraduate Students At the end of the semester, you'll need to submit a report. We'll share a DRAFT regarding the report. You'll also have the opportunity to present your project at the end of the semester. Project Title: Exploring students' awareness of the Green Deal, sustainability, and circular economy. Groups
The Evaluation Criterias Sincerely Dr. Fatih BALCI |
Derslerimiz yüzyüze olarak bu hafta başlayacaktır. Our classes will start face to face this week. 03.10.2023: Akşam dersleri: 19:00 MD 04.10.2023: Gündüz Dersleri: 15:30 Gıda Müh. (Türkçe) Gıda Mühendisliği G1 04.10.2023: NAS 501: 10:30 Food Engineering G1 İyi Çalışmalar/Best Regards Dr. Fatih BALCI |
To all students enrolled in the departments of Mechanical Engineering, Industrial Engineering, Optical and Acoustic Engineering, and Engineering of Physics, this is to inform you that the classes scheduled for 2 October 2023 have been postponed due to incomplete course registrations and uncertain student groups. The first lecture will now be held on 5 October. Information about the groups and other relevant details will be announced on this page during the week. Kindly be informed that all updates regarding the course will be posted only on this page. Sincerely, Dr. Fatih BALCI. |
To all students enrolled in the departments of Electrical and Electronic Engineering, Civil Engineering, Textile Engineering, and Metallurgy and Materials Engineering, this is to inform you that the classes scheduled for 2 October 2023 have been postponed due to incomplete course registrations and uncertain student groups. The first lecture will now be held on 9 October. Information about the groups and other relevant details will be announced on this page during the week. Kindly be informed that all updates regarding the course will be posted only on this page. Sincerely, Dr. Fatih BALCI. |
Dear All, Face-to-face lectures will start at 13:30 (First Ed) and 20:40 (Second Ed.) on the 3rd of November 2023 at the central classroom (Merkezi Derslik) MD 2. Best regards. Dr. Fatih BALCI |
Merhabalar, 2023-2024 Güz dönem için FBE 501 Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik ve NAS 501 Research Methods and Scientific Ethics derslerini alan tüm öğrencilere duyurulur. Lütfen aşağıdaki bölümleri inceleyiniz. Sıkça Sorulan Sorular 1- Devam zorunlu mudur? Cevap: Evet zorunludur. Yüzde 70 oranında devam etme zorunluluğu bulunmaktadır. Bu ders için en önemli konulardan bir tanesi derse katılımdır. Devamsızlık yapan öğrencilerin dersi geçmeleri mümkün değildir. 2- Çalıştığım için derse katılamayacağım, bu durumda devamsızlık konusunda ne yapmam gerekiyor? Cevap: Gaziantep'te çalışanlar akşam derslerine katılabilirsiniz. Devam zorunluluğu 70% olarak devam eder. Sadece Gaziantep dışında bir firmada çalışan öğrenciler için: Doğrudan dersin hocasına yazılacak bir dilekçe ile durumunuzu açıklayınız. Ekinde ise işyerinden izin alamadığınıza dair amirinizden imzalı ve kaşeli bir bilgi notu bulunması gerekmektedir. Bu dilekçe ilk sınavda elden teslim edilecektir. Bu öğrenciler sınavlara yüzyüze katılmak zorundadır. Ancak derslerini online olarak takip edebilirler. Online devam zorunluluğu devam etmektedir.
3- Ders ne zaman ve nerede işleniyor? Cevap: Ders aşağıdaki saatlerde ve yerlerde işlenmektedir. FBE ya da NAS dersine kayıt yaptıran tüm öğrenciler için İstediğinize katılabilirsiniz. *Çarşamba15.30 Gıda Müh Bölümü G1 Sınıfı, Ders Türkçe işlenir (FBE 501), *Çarşamba 10.30 Gıda Müh Bölümü G1 Sınıfı, Ders İngilizce işlenir (NAS 501), *Salı 19.00 Merkezi Derslik MD 2 Sınıfı Ders Türkçe işlenir. (uygun sınıf ilk hafta belirlenecektir.) *Çarşamba 21:00 Online, Türkçe işlenir. (Sadece Uzaktan programına kayıtlı öğrenciler ve şehir dışında çalıştığını belgeleyenler için) 4- Sınavlar nasıl olacak? İlk sınavda bir vakanın değerlendirilmesi şeklinde, yoruma dayalı bir sınav yapılacaktır. İkinci sınav ders notlarından klasik bir sınav şeklinde yapılacaktır. Final sınavı tüm sunumlardan 50 soruluk çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır. Sınav tarihleri bu sayfadan ilan edilecektir. 5- Tüm sorularınız için fbalci@gantep.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz. |
Hello everyone. For the fall semester 2023-24, I have set up office hours for my students and guests on Wednesdays between 8:30-10:20 am in the Department of Food Engineering, Office 309. I will be waiting for you to ask, comment, suggest, and provide feedback. Tea will be served. Assist. Prof. Dr. Fatih BALCI |
Merhabalar 2023-24 Güz dönemi için Çarşamba Günleri 8.30-10.20 arasında Gıda Mühendisliği bölümü 309 nolu ofiste öğrencilerim ve misafirlerim için ofis saati olarak belirlenmiştir. Her türlü soru, görüş, öneri ve geri bildirim için sizleri bekliyor olacağım. Çay ikramı vardır. Dr. Öğr. Üyesi Fatih BALCI
|
The course will be Food Eng. Department at 10.30 (am) on Wednesdays. The language is English. All international students of The Graduate School of Natural and Applied Science (FBE) registered in the course must attend the at least 70 percent. It will be allowed to join exams only (not all courses) students who have no permission from their workplace (having a document which signed). The documents must be submitted just before the First Exam. For example, those who do not get permission from the workplace need to submit a petition signed by their supervisor (from the workplace, not academic), notify their situation and hand it over at the time of the examination. For the further question, please send an e-mail to fbalci@gaziantep.edu.tr Fatih BALCI, PhD Food Engineering Department Gaziantep University |
1 |
Advances in Engineering Research
Yayın Yeri: Nova Science Publishers
|
---|---|
2 |
Advances in Engineering Resaerch
Yayın Yeri: Nova Science Publisher
|
3 |
Advances in Engineering Research
Yayın Yeri: Nova Science Publishers Inc.
|
4 |
Değirmencinin el kitabı Buğday Un
Yayın Yeri: Parantez Kon. and Tur. Org. ve Yayıncılık Ltd. Şti.
|
5 |
The Miller s Handbook Wheat Flour
Yayın Yeri: Parantez
|
6 |
The Miller s Handbook Wheat Flour
Yayın Yeri: Parantez
|
7 |
The Miller s Handbook Wheat Flour
Yayın Yeri: Parantez Cong. and Tour. Org. and Publication Co.
|
1 |
Determination of optimum reaction and process control parameters of starch conversion in maltose syrup production
ÇİNÇİK Sema Nur, BALCI FATİH, BAYRAM MUSTAFA
|
---|---|
2 |
Determination of optimum reaction and process control parameters of starch conversion in maltose syrup production
Cincik SemaNur, BALCI FATİH, BAYRAM MUSTAFA
|
3 |
Bulgur cooking process: Recovery of energy and wastewater
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
4 |
Historical development of some traditional Gaziantep’s Taste (Gaziantep’in Bazı Geleneksel Lezzetlerinin Tarihsel Gelişimi)
GÖKIRMAKLI ÇAĞLAR,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,Kaplan Mehmet,Bayram özgür,Tyrkaiolu Ahmet
|
5 |
Modification of mechanical polishing operation using preheating systems to improve the bulgur color
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
6 |
Gaziantep in Bazı Geleneksel Lezzetlerinin Tarihsel Gelişimi (Historical Development of Some Traditional Gaziantep s Tastes)
gökırmaklı çağlar,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,KAPLAN MESUT,BAYRAM ÖZGÜR,tiryakioğlu ahmet
|
7 |
An alternative method for the sun drying of traditional dried eggplant
QUDSI GHAITH,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
8 |
Assessment of Energy Management in Feed Plants: A Review of Necessity and Objective
BALCI FATİH
|
9 |
Energy management in flour plants
BALCI FATİH
|
10 |
Improving the color of bulgur: new industrial applications of tempering and UV/sun-light treatments
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
11 |
Recovery of Waste Water from Wheat Washing Operation
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
12 |
Bucket Elevator Properties Design and Calculation
Yiğit Emre,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
13 |
The Effects of Salting and Roasting Methods on the Acceptability of Antep Pistachio Nut
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
14 |
Malt Processing and Storage
Yiğit Emre,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
15 |
Malt processing and storage
YİĞİT EMRE,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
16 |
Bucket elevator properties design and calculation
BALCI FATİH,yiğit emre,BAYRAM MUSTAFA
|
17 |
Salting and roasting Antep pistachio nuts
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
18 |
Recovery of waste water from wheat washing operation
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
19 |
Improving the color of bulgur New industrial applications of tempering and UV sun light treatments
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
1 |
STARCH CONVERSION IN CORN MALTOSE SYRUP PRODUCTION: DETERMINATION OF OPTIMUM REACTION AND PROCESS CONTROL PARAMETERS
Çinçik SEMA NUR,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
---|---|
2 |
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING TECHNIQUES ON MOISTURE AND COLOR OF THE TRADITIONAL EGGPLANT
Al Qudsi Ghaith,BAYRAM MUSTAFA,BALCI FATİH
|
3 |
Mühendislik ve Etik
BALCI FATİH,YAZICI AHMET NECMEDDİN
|
4 |
An alternative methof dor the sun drying of traditional dried eggplant
QUDSI GHAITH,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
5 |
Assessment of Energy Management in Feed Plants: A review of Necessity and Objective
BALCI FATİH
|
6 |
An Alternative Method For The Sun Drying of Traditional Dried Eggplant
Al Qudsi Ghaith,Yayvan Ezgi,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
7 |
Renewable Energy
BALCI FATİH
|
8 |
How Energy Politics Supported in Turkey and Gaziantep
BALCI FATİH
|
9 |
Recovering energy nutrient and water from wastewater of cooking wheat
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
10 |
Recovering energy nutrient and water from wastewater of cooking wheat
BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
|
11 |
Processing of germinated red lentils
Tuba Öztekin, Metin Akpınar, Emre Yiğit, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
12 |
Increasing amount of lutein in functional foods
Metin Akpınar, Tuba Öztekin, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
13 |
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality
Amanvermez Sevinç,BALCI FATİH,Bayram Mustafa,Tekdal Sertaç,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,Kılıç Hasan,Yıldırım Mehmet
|
14 |
Determination of the Properties Wheat Varieties On Bulgur Quality
Sevinç Amanvermez, Fatih Balcı, Mustafa Bayram, Tekdal S, Kendal E, Aktaş H, Kılıç H, and Yıldırım M
|
15 |
Processing of Germinated Red Lentils
Emre Yiğit, Mustafa Çağrı Demir, Sema Nur Çinçik, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
16 |
Determination Of Emzyme Ratio and Process Conditions For Traditional Product Of Maltose Syrup
Sema Nur Çinçik, Sevinç Amanvermez, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
17 |
The Effect of Ingredients on Tarhana Properties
Bengisu Çakar, Emre Yiğit, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
18 |
The effects of different salting and roasting methods on the acceptability of Antep Pistachio nu
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
19 |
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality
AMANVERMEZ SEVİNÇ,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,TEKDAL SERTAÇ,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,KILIÇ HASAN,YILDIRIM MEHMET
|
20 |
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality
AMANVERMEZ SEVİNÇ,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,TEKDAL SERTAÇ,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,KILIÇ HASAN
|
21 |
Recovering of Waste Water from Wheat Washing Operation
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
22 |
History of Bulgur
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
23 |
Dünden Bugüne Bulgur
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
24 |
Dünya da ve Türkiye de Bulgur Sanayinin Durumu Üretim teknolojisindeki Gelişmeler ve Sorunları Çözüm Önerileri
BAYRAM MUSTAFA,BALCI FATİH
|
25 |
Wastewater treatment in Bulgur process
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
26 |
Bulgur fabrikalarının atık sularının değerlendirilmesi ve geri kazanımı
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
27 |
Recovering energy nutrient and water from waste water of bulgur plants
Fatih Balcı, Mustafa Bayram
|
1 |
Elektrikli ve hibrit araçlarda kullanılacak yüksek verimli elektrik motoru geliştirilmesi
Elektrikli ve hibrit araçlarda kullanılacak yüksek verimli elektrik motoru geliştirilmesi
|
---|---|
2 |
Sürdürülebilir Yeşil Prefabrik Yapı Prototip Uygulaması
enerji verimli bina dizayn ve inşaası
|
3 |
Bulgur üretimi esnasında renk değişimlerinin araştırılması
Doktora Tezi Araştırma Projesi
|
4 |
Gaziantep İlinde Seçilmiş 5 Sektörün Gelecek 20 Yıl Analizi ve Stratejik Senaryo Planlaması
firmalara ışık tutmak ve teknoloji platformu altyapısını oluşturmak
|
5 |
Türkiyede üretilen kısa pirinç çeşidinden sake üretimi üzerine araştırma
Kapsamlı Araştırma Projesi
|
6 |
Yenilenebilir Enerji için Sürdürülebilir Ortaklık Projesi
Yenilenebilir enerji alanında Avrupa ülkelerindeki iyi uygulama örneklerini yerinde incelemek bu alanda çalışan kurumlarla ortaklık kurmak Gaziantep ilinde yenilenebilir enerji konusunda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların kapasitelerini güçlen
|
7 |
ARGETİ 2015 Uluslararası Yatırım Fikirleri PP GAÜN TargeT TTO AŞ
TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2015 Uluslararası Yatırım Fikirleri PP GAÜN TargeT TTO AŞ
|
8 |
Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2014 2
TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2014 2
|
9 |
ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ALTYAPISININ DESTEKLENMESİ AMACIYLA AKADEMİSYENLERE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI MESLEĞİ EĞİTİM PROGRAMI
Üniversite Sanayi işbirliği altyapısına destek olacak bu programın sanayi kenti olan Gaziantep te Gaziantep Üniversitesinin mevcut uzman kadrosu bilgi birikimi ile sanayi uygulamalarında daha inovatif ve bilimsel çalışma altyapısının oluşturulabilme
|
10 |
Gaziantep Üniversitesinin Bilimsel ve İdari Altyapsının Geliştirilmesi Projesi
Katılımlı Araştırma Projesi
|
11 |
Sürdürülebilir Yeşil Prototip Yapı Uygulaması
Projenin genel amacı emisyon değerleri azaltılmış, yeşil, sürdürülebilir, altyapı ihtiyacı bulunmayan, ucuz, kendi enerjisini ve suyunu sağlayabilen, hızlı kurulabilen bir prototip yapının uygulamasıdır. Türkiye de kurulumu ilk kez yapılacak yeşil ya
|
12 |
BTAP Bireysel Tecrübe Aktarım Platformu
Proje kapsamında KOBİ lerin yenilik ve girişimcilik alanlarındaki kapasitelerinin artırılmasına yönelik eğitilecek mentor adaylarının niteliklerinin yetkinlik aktarabilme ve niceliklerinin arttırılması ve TÜBİTAK mentor havuzunun genişletilmesi he
|
13 |
Gaziantep Üniversitesi Ar-Ge Strateji Belgesi (Gıda Bilimleri Ve Teknolojileri)
1000 - Üniversite Araştırma Potansiyeli
|
14 |
Projein Yenilikçilik ve Girişimcilik Sertifika Programı
Projein Girişimcilik ve Yenilikçilik Sertifika Programı Gaziantep Üniversitesi nde girişimcilik ve yenilikçilik algısının yerleşmesi başarı potansiyeli taşıyan iş fikirlerinin erken aşamada hayata geçirilmesi ve ekosistemin güçlendirilmesi fikri
|
15 |
Gaziantep Üniversitesi Ar Ge Strateji Belgesi Gıda Bilimleri Ve Teknolojileri
|
16 |
İstihdam İçin Yeşil ve Dijital Dönüşümün Desteklenmesi
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) PEP Programı iş birliği ile yürütülen "İstihdam İçin Yeşil ve Dijital Dönüşümün Desteklenmesi" Projesi kapsamında “Dijital Dönüşüm Uzmanı Yetiştirme” Programında “Üretim Süreç
|
17 |
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Bulguru
Antep Bulguru
|
18 |
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Firiği
Antep Firiği
|
19 |
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Tırnaklı Pidesi
Antep Tırnaklı Pidesi
|
1 |
TargeT Teknoloji Transfer Ofisi
Modül Danışmanı
|
---|---|
2 |
TAHIL VE BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİLERİ DEPOLAMA VE ANALİZ SİSTEMLERİ DERNEĞİ
Denetim Kurulu Üyesi
|
3 |
GÜAN TargeT TTO A. Ş.
ARGE ve Yenilik Projeleri Uzmanı
|
4 |
GAZİANTEP GASTRONOMİ VE TURİZM DERNEĞİ
Üye
|
1 |
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)
Yazar Adı: ATMACA ADEM, ATMACA NİHAT, BALCI FATİH
, Yayın Yeri: Gaziantep University
|
---|---|
2 |
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)
Yazar Adı: BALCI FATİH
, Yayın Yeri: Gaziantep University
|
3 |
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)
Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT
, Yayın Yeri: Gaziantep University
|
4 |
The International Journal of Energy and Engineering Sciences (IJEES)
Yazar Adı: ATMACA ADEM,BALCI FATİH,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
5 |
Journal of Food Nutrition and Health
Yazar Adı: BALCI FATİH
, Yayın Yeri: Allied Academies
|
6 |
International Energy and Engineering Conference 2017
Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
7 |
INTERNATIONAL ENERGY ENGINEERING CONFERENCE 2016 PROCEEDINGS
Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP
, Yayın Yeri: Enerji Sistemleri Mühendisliği
|
1 |
Bulgurda uv ve güneş ışığı simülasyonu yöntemi ile sarartma/parlatma.
Patent Başvuru Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
, Patent Buluş Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
|
---|---|
2 |
Bulgurda uv ve güneş ışığı simülasyonu yöntemi ile sarartma/parlatma.
Patent Başvuru Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
, Patent Buluş Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2017-2018 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
2 | 2017-2018 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
3 | 2018-2019 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
4 | 2018-2019 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
5 | 2020-2021 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
6 | 2019-2020 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
7 | 2020-2021 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
8 | 2020-2021 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
9 | 2021-2022 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
10 | 2021-2022 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2016-2017 | M.Sc. Research and Thesis | İngilizce | 1 |
2 | 2016-2017 | Graduate Seminar | İngilizce | 2 |
3 | 2016-2017 | Special Studies | İngilizce | 4 |
4 | 2016-2017 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
5 | 2016-2017 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
6 | 2016-2017 | Advanced Thermodynamics | İngilizce | 3 |
7 | 2016-2017 | Advanced Biochemistry I | İngilizce | 3 |
8 | 2017-2018 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
9 | 2017-2018 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
10 | 2017-2018 | M.SC. RESEARCH AND THESİS | İngilizce | 1 |
11 | 2017-2018 | SPECİAL STUDİES | İngilizce | 4 |
12 | 2018-2019 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
13 | 2018-2019 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
14 | 2018-2019 | M.SC. RESEARCH AND THESİS | İngilizce | 1 |
15 | 2018-2019 | SPECİAL STUDİES | İngilizce | 4 |
16 | 2020-2021 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
17 | 2019-2020 | RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS | İngilizce | 3 |
18 | 2020-2021 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
19 | 2019-2020 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2016-2017 | Entrepreneurship | İngilizce | 2 |
2 | 2016-2017 | General Chemistry | İngilizce | 4 |
3 | 2016-2017 | (Entrepreneurship and Innovation) GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON | İngilizce | 2 |
4 | 2017-2018 | ENTREPRENEURSHİP | İngilizce | 2 |
5 | 2017-2018 | GENERAL CHEMİSTRY | İngilizce | 4 |
6 | 2017-2018 | General and Professional Ethics | İngilizce | 2 |
7 | 2017-2018 | Sağlık Alanında Girişimcilik | Türkçe | 3 |
8 | 2018-2019 | GENERAL CHEMİSTRY | İngilizce | 4 |
9 | 2018-2019 | GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS | İngilizce | 2 |
10 | 2018-2019 | ENTREPRENEURSHİP | İngilizce | 2 |
11 | 2018-2019 | Experimental Design | İngilizce | 3 |
12 | 2018-2019 | Technology Management | İngilizce | 3 |
13 | 2018-2019 | SAĞLIK ALANINDA GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 3 |
14 | 2017-2018 | Introduction to Statistics | İngilizce | 3 |
15 | 2020-2021 | GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS | İngilizce | 2 |
16 | 2019-2020 | GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS | İngilizce | 2 |
17 | 2019-2020 | Experimental Design | İngilizce | 3 |
18 | 2020-2021 | Experimental Design | İngilizce | 3 |
19 | 2019-2020 | ENTREPRENEURSHİP | İngilizce | 2 |
20 | 2020-2021 | ENTREPRENEURSHİP | İngilizce | 2 |
21 | 2019-2020 | GENERAL CHEMİSTRY | İngilizce | 4 |
22 | 2020-2021 | Entrepreneurship and Innovation | İngilizce | 3 |
23 | 2019-2020 | Entrepreneurship and Innovation | İngilizce | 3 |
24 | 2020-2021 | MANAGEMENT OF INFORMATİON SYSTEMS | İngilizce | 3 |
25 | 2019-2020 | MANAGEMENT OF INFORMATİON SYSTEMS | İngilizce | 3 |
26 | 2021-2022 | ENTREPRENEURSHİP | İngilizce | 2 |
27 | 2021-2022 | Entrepreneurship and Innovation | İngilizce | 3 |
28 | 2021-2022 | Experimental Design | İngilizce | 3 |
29 | 2021-2022 | GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS | İngilizce | 2 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Investigation of the production of traditional dried eggplant and development of a new method for drying | GHAITH ODAY YAQOOB AL-QUDSI | TezMerkezi | 2019 |
2 | Tamamlandı | Research on some durum wheat varieties and lines situated in the genetic stocks in terms of quality of bulgur | Erleblebici Sevinç | Beyan |
1 |
Gaziantep Youth Entrepreneurship Programme (GYEP)
SPARK, The Asfari Foundation and Gaziantep University
|
---|---|
2 |
Tübitak İş Geliştirme Mentoru
Bireysel Tecrübe Aktarım Platformu İş Geliştirme Mentorluğu
|
3 |
ARGE Merkezi Değerlendirme ve Denetim Komisyonu
5746 sayılı ARGE Kanunu kapsamında ARGE merkezi Belgesi verilen Polen ARGE Merkezinin 1. yıl Değerlendirme ve Denetim Komisyonu Üyesi olarak görev yaptım.
|
4 |
Entrepreneurial Ecosystems: the impact on local and national economic growth and international competiveness
Bring together early career and senior researchers from UK and Turkey in order to explore the state of the art in the trending research topic of entrepreneurial ecosystems and its potential impact on regional and national economies
|
5 |
LLP/Erasmus Praogramme: Staff Training Mobility
Warsaw University of Life Sciences- SGGW in the framework of Erasmus programme for staff training mobility
|
6 |
KOSGEB Kobigel Değerlendirme Kurulu
Proje Değerlendirme
|
7 |
Teknoloji Yol Haritalama
GAÜN TargeT Teknoloji Transfer Ofisi
|
8 |
Euro-Med Hackaton - Eco‐Efficiency In The Agro‐Food Chain
MedSpring – Mediterranean Science, Policy, Research and Innovation Gateway – is a joint project of EUMember States and Mediterranean Partner Countries in the Middle East and North Africa, funded by theEuropean Commission under its 7thFramework Progra
|
9 |
ReCoopGreen Almanya Araştırma Ziyareti
Sivil Toplum Diyaloğu IV İşletme ve Sanayi Politikası Hibe Programı kapsamında Taşev Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği tarafından hazırlanan, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, İpek Yolu Kalkınma Ajansı iştira
|
10 |
TÜBİTAK 1001 TOVAG GRUBU - 2015-ENTOMOLOJİ Değerlendirme Paneli Gözlemci panelist
TÜBİTAK 1001 TOVAG GRUBU - 2015-ENTOMOLOJİ Değerlendirme Paneli
|
11 |
KOSGEB
Değerlendime
|
1 |
TEKNOLOJİ VE TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME VE EĞİTİM DERNEĞİ
Üye 2018 |
---|---|
2 |
European Mentoring and Coaching Council EMCC
Üye Bilimsel Kuruluş 2016 |
3 |
TAHIL VE BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİLERİ DEPOLAMA VE ANALİZ SİSTEMLERİ DERNEĞİ
Üye 2016 |
4 |
Gaziantep Sanayi Odası Meslek Komiteleri Üyeliği
Üye 2015 |
5 |
GAZİANTEP GASTRONOMİ VE TURİZM DERNEĞİ
Üye 2015 |
6 |
Institute of Research Engineers and Doctors
Üye Bilimsel Kuruluş 2014 |
1 |
International Energy and Engineering Conference 2016
Etkinlik Yeri: Gaziantep
|
---|---|
2 |
International Energy and Engineering Conference 2017
Etkinlik Yeri: Gaziantep
|