Dr.Öğr.Üyesi FATİH BALCI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

   fbalci@gantep.edu.tr      (0342) 317 23 09  
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Gıda Teknolojileri  Tahıl Teknolojisi  Temel İşlemler

Duyuru / Döküman

This week (6-7-8 Dec) FBE 501, Nas 501 and GME 100 lectures are postponed.

FE 101

FE 103

ENG 032

FBE 501-NAS 501

GME 100

Dear All, 

Find your assigned classroom on the table here

Good Luck

Dr. Fatih BALCI

This week (15th Nov) our lesson is postponed due to the demand of our students and the intensity of examinations. 
For your information

I wish you success in your exams. 
Dr Fatih BALCI

Merhaba Arkadaşlar, 

Bu hafta (14-15 Kasım) ders yapılamayacaktır. 

Bilgilerinize

Dr. Fatih BALCI

Dear All, 

This week (14th of Nov.), the lecture is postponed.

Best Regards

Dr. Fatih BALCI

14.11.2023 MD B4 - First exam

19.12.2023 MD B4 - Second exam

09.01.2024 MD B4 - Final exam

24.01.2024 MD B4 - Resit exam

Best Regards

Dr. Fatih BALCI

İlk ara sınav, akşam öğrencileri için 21 Kasım Salı akşamı saat 19.00'da MD 2 sınıfında, gündüz öğrencileri için ise 22 Kasım 2023 tarihinde saat 15:30'da G1 sınıfında, Gıda Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirilecektir. Bu sınav, 1., 2. ve 3. bölümleri kapsayacaktır. Sınavda bir vaka çalışması sunulacak ve öğrencilerden vaka analizi yapmaları ve ilgili bir soruyu cevaplamaları istenecektir.

İkinci ara sınav ise akşam öğrencileri için 2 Ocak Salı akşamı saat 19.00'da, gündüz öğrencileri için ise 3 Ocak 2024 tarihinde saat 15:30'da G1 sınıfında, Gıda Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirilecektir. Bu sınav, 4., 5. ve 6. bölümleri kapsayacaktır. Sınav, ders notlarından doğrudan sorular içerecektir.

Final sınavı ise 13 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te Merkezi Derslik MD 3'te gerçekleştirilecektir. Sınavda 50 adet çoktan seçmeli soru ve kapsamlı bir vaka çalışması bulunacaktır.

Bu sınava hazırlanmak için, ders notlarını ve sınıf tartışmalarında ele alınan tüm materyalleri kapsamlı bir şekilde incelemek önemlidir. Kurs süresince tartışılan kavramlar, teoriler ve pratik uygulamaları dikkatlice gözden geçirin ve anlayın.

Saygılarımla,

Dr. Fatih BALCI

The first exam will take place on November 22, 2023, at 10:30 in the G1 classroom of the Food Engineering Department. This exam will cover Chapter 1, 2 and 3. During the exam, there will be a case study presented, and students will be required to analyze the case and answer a related question.

The second exam is set to take place on January 3, 2024, at 10:30 in the G1 classroom of the Food Engineering Department. This exam will assess the knowledge from Chapter 4, 5, and 6. The exam will include questions based on the lecture notes to provide information.

The final exam is set to occur on Saturday, January 13, 2024. It will take place in Central Classroom MD 3, starting at 14:00. The exam will include 50 multiple-choice questions and a comprehensive case study.

To adequately prepare for this exam, it is crucial to thoroughly study all the material covered in the lecture notes and class discussions. Take the time to carefully review and comprehend the concepts, theories, and practical applications discussed throughout the course.

Best Regards

Dr. Fatih BALCI

 

Acil durum nedeniyle bu Çarşamba (25.10.2023) gündüz dersleri yapılamayacaktır. ,

Bilgilerinize

Due to the emergency situation, daytime classes will not be held this Wednesday (25.10.2023). 

Sincerely

Dr. Fatih BALCI

New program

Changes: Groups, Classrooms and Instructor

The steps for electronic access to the book "Modified Mastering Chemistry with Pearson eText for Petrucci: General Chemistry: Principles and Modern Applications, 11th Ed." to be used in general chemistry courses are given here. This is entirely dependent on the student's preference and is not compulsory.

Dear All, 

We've had a productive meeting and our groups have been formed with the participants.Both groups will focus on the same topic and present their own findings. Each group will create a WhatsApp group and add me. Group names: ENG499 FB-2324-1 Group 1 or 2. We'll discuss the meeting location and time for each group through WhatsApp. Attendance is important and should be at least 70%. We'll have weekly meetings for groups to discuss progress and ask questions. Extra points will be given to those who have applied to TÜBİTAK 2209 A-B programs with their project idea. For more information, you can visit the following link: TÜBİTAK 2209-B Industry-Oriented Research Project Support Programme for Undergraduate Students

At the end of the semester, you'll need to submit a report. We'll share a DRAFT regarding the report. You'll also have the opportunity to present your project at the end of the semester.

Project Title: Exploring students' awareness of the Green Deal, sustainability, and circular economy. 

Groups

Group

NAME

SURNAME

PROGRAM

1

FAD

BOU

MECHANICAL ENG.

1

SAN.

ALL

FOOD ENG.

1

BAY

UBE

FOOD ENG.

1

DİL

BAL

INDUSTRIAL ENG.

1

DİY

KAA

INDUSTRIAL ENG.

1

LAM

ALI

INDUSTRIAL ENG.

2

KÜB

ULU

MECHANICAL ENG. (S.E)

2

SİM

MİR

FOOD ENG.

2

EMI

ÖZD

FOOD ENG.

2

BUR

ÇEV

FOOD ENG.

2

SEN

KÜT

INDUSTRIAL ENG. (S.E)

2

CEL

GÜM

INDUSTRIAL ENG. (S.E)

The Evaluation Criterias

Sincerely

Dr. Fatih BALCI

Derslerimiz yüzyüze olarak bu hafta başlayacaktır. Our classes will start face to face this week.

03.10.2023: Akşam dersleri: 19:00 MD

04.10.2023: Gündüz Dersleri: 15:30 Gıda Müh. (Türkçe) Gıda Mühendisliği G1

04.10.2023: NAS 501: 10:30 Food Engineering G1

İyi Çalışmalar/Best Regards

Dr. Fatih BALCI

To all students enrolled in the departments of Mechanical Engineering, Industrial Engineering, Optical and Acoustic Engineering, and Engineering of Physics, this is to inform you that the classes scheduled for 2 October 2023 have been postponed due to incomplete course registrations and uncertain student groups. The first lecture will now be held on 5 October. Information about the groups and other relevant details will be announced on this page during the week.

Kindly be informed that all updates regarding the course will be posted only on this page.

Sincerely,

Dr. Fatih BALCI.

To all students enrolled in the departments of Electrical and Electronic Engineering, Civil Engineering, Textile Engineering, and Metallurgy and Materials Engineering, this is to inform you that the classes scheduled for 2 October 2023 have been postponed due to incomplete course registrations and uncertain student groups. The first lecture will now be held on 9 October. Information about the groups and other relevant details will be announced on this page during the week.

Kindly be informed that all updates regarding the course will be posted only on this page.

Sincerely,

Dr. Fatih BALCI.

Dear All, 

Face-to-face lectures will start at 13:30 (First Ed) and 20:40 (Second Ed.) on the 3rd of November 2023 at the central classroom (Merkezi Derslik) MD 2.

Best regards.

Dr. Fatih BALCI

Merhabalar,

2023-2024 Güz dönem için FBE 501 Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik  ve NAS 501 Research Methods and Scientific Ethics derslerini alan tüm öğrencilere duyurulur. 

Lütfen aşağıdaki bölümleri inceleyiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

1- Devam zorunlu mudur?

Cevap: Evet zorunludur. Yüzde 70 oranında devam etme zorunluluğu bulunmaktadır. Bu ders için en önemli konulardan bir tanesi derse katılımdır. Devamsızlık yapan öğrencilerin dersi geçmeleri mümkün değildir. 

2- Çalıştığım için derse katılamayacağım, bu durumda devamsızlık konusunda ne yapmam gerekiyor?

Cevap: Gaziantep'te çalışanlar akşam derslerine katılabilirsiniz. Devam zorunluluğu 70% olarak devam eder. 

Sadece Gaziantep dışında bir firmada çalışan öğrenciler için: Doğrudan dersin hocasına yazılacak bir dilekçe ile durumunuzu açıklayınız. Ekinde ise işyerinden izin alamadığınıza dair amirinizden imzalı ve kaşeli bir bilgi notu bulunması gerekmektedir. Bu dilekçe ilk sınavda elden teslim edilecektir. Bu öğrenciler sınavlara yüzyüze katılmak zorundadır. Ancak derslerini online olarak takip edebilirler. Online devam zorunluluğu devam etmektedir. 

3- Ders ne zaman ve nerede işleniyor?

Cevap: Ders aşağıdaki saatlerde ve yerlerde işlenmektedir. FBE ya da NAS dersine kayıt yaptıran tüm öğrenciler için İstediğinize katılabilirsiniz. 

*Çarşamba15.30 Gıda Müh Bölümü G1 Sınıfı, Ders Türkçe işlenir (FBE 501),

*Çarşamba 10.30 Gıda Müh Bölümü G1 Sınıfı, Ders İngilizce işlenir (NAS 501),

*Salı 19.00 Merkezi Derslik MD 2 Sınıfı Ders Türkçe işlenir. (uygun sınıf ilk hafta belirlenecektir.)

*Çarşamba 21:00 Online, Türkçe işlenir. (Sadece Uzaktan programına kayıtlı öğrenciler ve şehir dışında çalıştığını belgeleyenler için)

4- Sınavlar nasıl olacak? 

İlk sınavda bir vakanın değerlendirilmesi şeklinde, yoruma dayalı bir sınav yapılacaktır.

İkinci sınav ders notlarından klasik bir sınav şeklinde yapılacaktır.

Final sınavı tüm sunumlardan 50 soruluk çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

Sınav tarihleri bu sayfadan ilan edilecektir.

5- Tüm sorularınız için fbalci@gantep.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.

Hello everyone.

For the fall semester 2023-24, I have set up office hours for my students and guests on Wednesdays between 8:30-10:20 am in the Department of Food Engineering, Office 309. I will be waiting for you to ask, comment, suggest, and provide feedback. Tea will be served. 

Assist. Prof. Dr. Fatih BALCI

Merhabalar

2023-24 Güz dönemi için Çarşamba Günleri 8.30-10.20 arasında Gıda Mühendisliği bölümü 309 nolu ofiste öğrencilerim ve misafirlerim için ofis saati olarak belirlenmiştir. Her türlü soru, görüş, öneri ve geri bildirim için sizleri bekliyor olacağım. Çay ikramı vardır. 

Dr. Öğr. Üyesi Fatih BALCI

 

 

The course will be Food Eng. Department at 10.30 (am) on Wednesdays.

The language is English. All international students of The Graduate School of Natural and Applied Science (FBE) registered in the course must attend the at least 70 percent.

It will be allowed to join exams only (not all courses) students who have no permission from their workplace (having a document which signed). The documents must be submitted just before the First Exam. For example, those who do not get permission from the workplace need to submit a petition signed by their supervisor (from the workplace, not academic), notify their situation and hand it over at the time of the examination.

For the further question, please send an e-mail to fbalci@gaziantep.edu.tr

Fatih BALCI, PhD

Food Engineering Department

Gaziantep University

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

7 Adet
1
Advances in Engineering Research

Yayın Yeri: Nova Science Publishers
ISBN: 978-1-68507-360-2, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, New York, 2021

Uluslararası  Araştırma (Tez Hariç) Kitabı  İngilizce
2
Advances in Engineering Resaerch

Yayın Yeri: Nova Science Publisher
ISBN: 978-1-68507-384-8, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, New York, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
3
Advances in Engineering Research

Yayın Yeri: Nova Science Publishers Inc.
ISBN: 9781685073848, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, New York, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
4
Değirmencinin el kitabı Buğday Un

Yayın Yeri: Parantez Kon. and Tur. Org. ve Yayıncılık Ltd. Şti.
TÜRKİYE, İstanbul, 2014

Ulusal  Bilimsel Kitap  Türkçe
5
The Miller s Handbook Wheat Flour

Yayın Yeri: Parantez
ISBN: 978-605-62108-2-2, TÜRKİYE, İstanbul, 2011

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
6
The Miller s Handbook Wheat Flour

Yayın Yeri: Parantez
ISBN: 978-605-62108-2-2, TÜRKİYE, İstanbul, 2011

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
7
The Miller s Handbook Wheat Flour

Yayın Yeri: Parantez Cong. and Tour. Org. and Publication Co.
TÜRKİYE, İstanbul, 2011

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce

Makaleler

19 Adet
1
Determination of optimum reaction and process control parameters of starch conversion in maltose syrup production

ÇİNÇİK Sema Nur, BALCI FATİH, BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
2
Determination of optimum reaction and process control parameters of starch conversion in maltose syrup production

Cincik SemaNur, BALCI FATİH, BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Türkçe, Elektronik, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
Bulgur cooking process: Recovery of energy and wastewater

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
İngilizce, Elektronik, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
4
Historical development of some traditional Gaziantep’s Taste (Gaziantep’in Bazı Geleneksel Lezzetlerinin Tarihsel Gelişimi)

GÖKIRMAKLI ÇAĞLAR,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,Kaplan Mehmet,Bayram özgür,Tyrkaiolu Ahmet
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Derleme Makale  TR DİZİN
5
Modification of mechanical polishing operation using preheating systems to improve the bulgur color

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
İngilizce, Basılı, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
6
Gaziantep in Bazı Geleneksel Lezzetlerinin Tarihsel Gelişimi (Historical Development of Some Traditional Gaziantep s Tastes)

gökırmaklı çağlar,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,KAPLAN MESUT,BAYRAM ÖZGÜR,tiryakioğlu ahmet
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2017

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
7
An alternative method for the sun drying of traditional dried eggplant

QUDSI GHAITH,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: The International Journal of Energy Engineering Sciences
İngilizce, Basılı, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Energy
8
Assessment of Energy Management in Feed Plants: A Review of Necessity and Objective

BALCI FATİH
Yayın Yeri: The International Journal of Energy and Engineering Sciences
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Index Copernicus
9
Energy management in flour plants

BALCI FATİH
Yayın Yeri: Miller Magazine
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemsiz  Özgün Makale
10
Improving the color of bulgur: new industrial applications of tempering and UV/sun-light treatments

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
11
Recovery of Waste Water from Wheat Washing Operation

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Academic Food Journal
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
12
Bucket Elevator Properties Design and Calculation

Yiğit Emre,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Miller Magazine
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemsiz  Özgün Makale
13
The Effects of Salting and Roasting Methods on the Acceptability of Antep Pistachio Nut

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: The Clipper Magazine
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemsiz  Özgün Makale
14
Malt Processing and Storage

Yiğit Emre,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Miller Magazine
TÜRKİYE, İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemsiz  Özgün Makale
15
Malt processing and storage

YİĞİT EMRE,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Miller Journal
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
16
Bucket elevator properties design and calculation

BALCI FATİH,yiğit emre,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Miller Journal
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
17
Salting and roasting Antep pistachio nuts

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: IFW-The Journal of the International Trade in Processed Food, Dried Fruit and Nuts
İngilizce, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Endekste taranmıyor
18
Recovery of waste water from wheat washing operation

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Academic Food Journal
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  CAB Abstracts®, Global Health, EBSCO, Food Science and Technology Abstracts® (
19
Improving the color of bulgur New industrial applications of tempering and UV sun light treatments

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology
İngilizce, Basılı, 2015

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded

Bildiriler

27 Adet
1
STARCH CONVERSION IN CORN MALTOSE SYRUP PRODUCTION: DETERMINATION OF OPTIMUM REACTION AND PROCESS CONTROL PARAMETERS

Çinçik SEMA NUR,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: 4th INTERNATIONAL ENERGY ENGINEERING CONGRESS
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 24.10.2019

Uluslararası  Özet bildiri
2
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING TECHNIQUES ON MOISTURE AND COLOR OF THE TRADITIONAL EGGPLANT

Al Qudsi Ghaith,BAYRAM MUSTAFA,BALCI FATİH
Yayın Yeri: 3rd International Energy Engineering Congress
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 18.10.2018

Uluslararası  Özet bildiri
3
Mühendislik ve Etik

BALCI FATİH,YAZICI AHMET NECMEDDİN
Yayın Yeri: Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 09.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
4
An alternative methof dor the sun drying of traditional dried eggplant

QUDSI GHAITH,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: 2nd. International EnergyEngineering Conference (UEMK-2017)
İngilizce, 12.10.2017

Uluslararası  Özet bildiri
5
Assessment of Energy Management in Feed Plants: A review of Necessity and Objective

BALCI FATİH
Yayın Yeri: 2nd International Energy and Engineering Conference
Gaziantep, İngilizce, 12.10.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
6
An Alternative Method For The Sun Drying of Traditional Dried Eggplant

Al Qudsi Ghaith,Yayvan Ezgi,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: 2nd International Energy and Engineering Conference
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 12.10.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
7
Renewable Energy

BALCI FATİH
Yayın Yeri: Synergy for Renewable Energy Training Course
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 04.04.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
8
How Energy Politics Supported in Turkey and Gaziantep

BALCI FATİH
Yayın Yeri: Yenilenebilir Enerji için Sürdürülebilir Ortaklık Projesi
ALMANYA, Freiburg, İngilizce, 04.12.2016

Uluslararası  Özet bildiri
9
Recovering energy nutrient and water from wastewater of cooking wheat

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: International Energy and Engineering Conference 2016
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 13.10.2016

Uluslararası  Özet bildiri
10
Recovering energy nutrient and water from wastewater of cooking wheat

BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: International Energy and Engineering Conference 2016
İngilizce, 13.10.2016

Uluslararası  Özet bildiri
11
Processing of germinated red lentils

Tuba Öztekin, Metin Akpınar, Emre Yiğit, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: ARGETİ2 2014 Proje Pazarı
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 30.05.2014

Ulusal  Poster
12
Increasing amount of lutein in functional foods

Metin Akpınar, Tuba Öztekin, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: ARGETİ 2 2014 Proje Pazarı
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 30.05.2014

Ulusal  Poster
13
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality

Amanvermez Sevinç,BALCI FATİH,Bayram Mustafa,Tekdal Sertaç,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,Kılıç Hasan,Yıldırım Mehmet
Yayın Yeri: The 2nd. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Ohrid Lake, İngilizce, 24.12.2013

Uluslararası  Özet bildiri
14
Determination of the Properties Wheat Varieties On Bulgur Quality

Sevinç Amanvermez, Fatih Balcı, Mustafa Bayram, Tekdal S, Kendal E, Aktaş H, Kılıç H, and Yıldırım M
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Struga, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Poster
15
Processing of Germinated Red Lentils

Emre Yiğit, Mustafa Çağrı Demir, Sema Nur Çinçik, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Struga, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Poster
16
Determination Of Emzyme Ratio and Process Conditions For Traditional Product Of Maltose Syrup

Sema Nur Çinçik, Sevinç Amanvermez, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Struga, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Poster
17
The Effect of Ingredients on Tarhana Properties

Bengisu Çakar, Emre Yiğit, Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Struga, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Poster
18
The effects of different salting and roasting methods on the acceptability of Antep Pistachio nu

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
MAKEDONYA, Struga, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Sözlü Bildiri
19
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality

AMANVERMEZ SEVİNÇ,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,TEKDAL SERTAÇ,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,KILIÇ HASAN,YILDIRIM MEHMET
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on“Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
MAKEDONYA, OHRİD, İngilizce, 24.10.2013

Uluslararası  Özet bildiri
20
Determination of the Properties Wheat Varieties on Bulgur Quality

AMANVERMEZ SEVİNÇ,BALCI FATİH,BAYRAM MUSTAFA,TEKDAL SERTAÇ,KENDAL ENVER,AKTAŞ HÜSNÜ,KILIÇ HASAN
Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
MAKEDONYA, İngilizce, 14.10.2013

Uluslararası  Özet bildiri
21
Recovering of Waste Water from Wheat Washing Operation

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: ICWEE 2013, Second International Conference on Water, Energy and the Environment
TÜRKİYE, İzmir, İngilizce, 21.09.2013

Uluslararası  Sözlü Bildiri
22
History of Bulgur

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: IDMA 5th. International Flour, Semolina, Rica, Corn, Bulghur, Feed Milling Machinery & Pulse, Pasta, Biscuit Technologies Exhibition
TÜRKİYE, İstanbul, İngilizce, 04.04.2013

Uluslararası  Davetli konuşmacı
23
Dünden Bugüne Bulgur

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: Bulgur Ortak Akıl ve Güçbirliği Toplantısı
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 22.11.2012

Ulusal  Davetli konuşmacı
24
Dünya da ve Türkiye de Bulgur Sanayinin Durumu Üretim teknolojisindeki Gelişmeler ve Sorunları Çözüm Önerileri

BAYRAM MUSTAFA,BALCI FATİH
Yayın Yeri: Makarnalık Buğday ve Mamulleri Konferansı
TÜRKİYE, Şanlıurfa, Türkçe, 17.05.2010

Ulusal  Özet bildiri
25
Wastewater treatment in Bulgur process

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: Traditional foods from Adriatic to Caucasus
TÜRKİYE, Tekirdağ, İngilizce, 15.04.2010

Uluslararası  Poster
26
Bulgur fabrikalarının atık sularının değerlendirilmesi ve geri kazanımı

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Fuarı
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 07.09.2006

Ulusal  Poster
27
Recovering energy nutrient and water from waste water of bulgur plants

Fatih Balcı, Mustafa Bayram
Yayın Yeri: 5th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Cereals&Europe Workshop
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 05.07.2006

Uluslararası  Poster

Projeler

19 Adet
1
Elektrikli ve hibrit araçlarda kullanılacak yüksek verimli elektrik motoru geliştirilmesi

Elektrikli ve hibrit araçlarda kullanılacak yüksek verimli elektrik motoru geliştirilmesi
26.02.2019 - 25.09.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
2
Sürdürülebilir Yeşil Prefabrik Yapı Prototip Uygulaması

enerji verimli bina dizayn ve inşaası
25.01.2017 - 05.07.2018
Kalkınma Bakanlığı,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
Bulgur üretimi esnasında renk değişimlerinin araştırılması

Doktora Tezi Araştırma Projesi
23.02.2013 - 23.05.2013
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
4
Gaziantep İlinde Seçilmiş 5 Sektörün Gelecek 20 Yıl Analizi ve Stratejik Senaryo Planlaması

firmalara ışık tutmak ve teknoloji platformu altyapısını oluşturmak
20.07.2016 - 21.10.2016
Kalkınma Bakanlığı,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
5
Türkiyede üretilen kısa pirinç çeşidinden sake üretimi üzerine araştırma

Kapsamlı Araştırma Projesi
20.05.2014 - 20.05.2016
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
6
Yenilenebilir Enerji için Sürdürülebilir Ortaklık Projesi

Yenilenebilir enerji alanında Avrupa ülkelerindeki iyi uygulama örneklerini yerinde incelemek bu alanda çalışan kurumlarla ortaklık kurmak Gaziantep ilinde yenilenebilir enerji konusunda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların kapasitelerini güçlen
15.02.2016 - 15.04.2017
Avrupa Birliği,   Proje Koordinatör Yrd. 

ULUSLARARASI  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
7
ARGETİ 2015 Uluslararası Yatırım Fikirleri PP GAÜN TargeT TTO AŞ

TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2015 Uluslararası Yatırım Fikirleri PP GAÜN TargeT TTO AŞ
13.03.2015 - 13.04.2015
TÜBİTAK PROJESİ,   Uzman 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
8
Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2014 2

TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı ARGETİ 2014 2
10.05.2014 - 10.06.2014
TÜBİTAK PROJESİ,   Uzman 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
9
ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ALTYAPISININ DESTEKLENMESİ AMACIYLA AKADEMİSYENLERE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI MESLEĞİ EĞİTİM PROGRAMI

Üniversite Sanayi işbirliği altyapısına destek olacak bu programın sanayi kenti olan Gaziantep te Gaziantep Üniversitesinin mevcut uzman kadrosu bilgi birikimi ile sanayi uygulamalarında daha inovatif ve bilimsel çalışma altyapısının oluşturulabilme
07.05.2015 - 16.05.2015
Kalkınma Bakanlığı,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
10
Gaziantep Üniversitesinin Bilimsel ve İdari Altyapsının Geliştirilmesi Projesi

Katılımlı Araştırma Projesi
04.04.2014 - 04.04.2015
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
11
Sürdürülebilir Yeşil Prototip Yapı Uygulaması

Projenin genel amacı emisyon değerleri azaltılmış, yeşil, sürdürülebilir, altyapı ihtiyacı bulunmayan, ucuz, kendi enerjisini ve suyunu sağlayabilen, hızlı kurulabilen bir prototip yapının uygulamasıdır. Türkiye de kurulumu ilk kez yapılacak yeşil ya
01.12.2016 - 02.05.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
12
BTAP Bireysel Tecrübe Aktarım Platformu

Proje kapsamında KOBİ lerin yenilik ve girişimcilik alanlarındaki kapasitelerinin artırılmasına yönelik eğitilecek mentor adaylarının niteliklerinin yetkinlik aktarabilme ve niceliklerinin arttırılması ve TÜBİTAK mentor havuzunun genişletilmesi he
01.08.2015 - 31.07.2016
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
13
Gaziantep Üniversitesi Ar-Ge Strateji Belgesi (Gıda Bilimleri Ve Teknolojileri)

1000 - Üniversite Araştırma Potansiyeli
01.07.2016 - 01.01.2017
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
14
Projein Yenilikçilik ve Girişimcilik Sertifika Programı

Projein Girişimcilik ve Yenilikçilik Sertifika Programı Gaziantep Üniversitesi nde girişimcilik ve yenilikçilik algısının yerleşmesi başarı potansiyeli taşıyan iş fikirlerinin erken aşamada hayata geçirilmesi ve ekosistemin güçlendirilmesi fikri
01.06.2015 - 01.06.2018
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
15
Gaziantep Üniversitesi Ar Ge Strateji Belgesi Gıda Bilimleri Ve Teknolojileri


01.04.2016 - 01.01.2018
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
16
İstihdam İçin Yeşil ve Dijital Dönüşümün Desteklenmesi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) PEP Programı iş birliği ile yürütülen "İstihdam İçin Yeşil ve Dijital Dönüşümün Desteklenmesi" Projesi kapsamında “Dijital Dönüşüm Uzmanı Yetiştirme” Programında “Üretim Süreç
01.02.2022 - 31.10.2022
Özel Kuruluşlar,   Eğitmen 

ULUSAL  Tamamlandı
17
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Bulguru

Antep Bulguru
01.01.2016 - 10.06.2017
Özel Kuruluşlar,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
18
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Firiği

Antep Firiği
01.01.2016 - 10.06.2017
Özel Kuruluşlar,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
19
Coğrafi işaret Başvurusu Bilimsel Hazırlık Çalışmaları-Antep Tırnaklı Pidesi

Antep Tırnaklı Pidesi
01.01.2016 - 10.06.2017
Özel Kuruluşlar,   Yürütücü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı

Üniversite Dışı Deneyim

4 Adet
1
TargeT Teknoloji Transfer Ofisi

Modül Danışmanı
Girişimcilik Modulü Akademik Danışmanı,

2020 - 2023
2
TAHIL VE BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİLERİ DEPOLAMA VE ANALİZ SİSTEMLERİ DERNEĞİ

Denetim Kurulu Üyesi
Denetim Kurulu Üyesi,

2021 - 2022
3
GÜAN TargeT TTO A. Ş.

ARGE ve Yenilik Projeleri Uzmanı
Üniversite Sanayi İşbirliği Birimi Yöneticiliği,

2014 - 2016
4
GAZİANTEP GASTRONOMİ VE TURİZM DERNEĞİ

Üye
Üye,

2015

Editörlükler

7 Adet
1
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)

Yazar Adı: ATMACA ADEM, ATMACA NİHAT, BALCI FATİH , Yayın Yeri: Gaziantep University
Dergi, İngilizce, 2022,   Uluslararası  SOBIAD, ASOS  Basılı

2
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)

Yazar Adı: BALCI FATİH , Yayın Yeri: Gaziantep University
Dergi, İngilizce, 2021,   Uluslararası  Elektronik

3
The International Journal of Energy Engineering Sciences (IJEES)

Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT , Yayın Yeri: Gaziantep University
Dergi, İngilizce, 2017,   Uluslararası  index copernicus  Basılı+Elektronik

4
The International Journal of Energy and Engineering Sciences (IJEES)

Yazar Adı: ATMACA ADEM,BALCI FATİH,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT , Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
Dergi, İngilizce, 2019,   Uluslararası  Basılı

5
Journal of Food Nutrition and Health

Yazar Adı: BALCI FATİH , Yayın Yeri: Allied Academies
Dergi, İngilizce, 2019,   Uluslararası  Basılı

6
International Energy and Engineering Conference 2017

Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP,ATMACA NİHAT , Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi
Kitap, İngilizce, 2018,   Uluslararası  Elektronik

7
INTERNATIONAL ENERGY ENGINEERING CONFERENCE 2016 PROCEEDINGS

Yazar Adı: BALCI FATİH,ATMACA ADEM,ÇELİK SERAP , Yayın Yeri: Enerji Sistemleri Mühendisliği
Kitap, İngilizce, 2016, TÜRKİYE, Gaziantep  Uluslararası  Elektronik

İdari Görevler

Patentler

2 Adet
1
Bulgurda uv ve güneş ışığı simülasyonu yöntemi ile sarartma/parlatma.

Patent Başvuru Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı , Patent Buluş Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
Patent No: 2014/11873, 2018, GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Ulusal  Faydalı Model  SECTION B - PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING
2
Bulgurda uv ve güneş ışığı simülasyonu yöntemi ile sarartma/parlatma.

Patent Başvuru Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı , Patent Buluş Sahipleri: Mustafa Bayram,Fatih Balcı
Patent No: 2014/11873, 2018, GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Ulusal  Faydalı Model  SECTION B - PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2017-2018 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
2 2017-2018 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
3 2018-2019 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
4 2018-2019 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
5 2020-2021 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
6 2019-2020 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
7 2020-2021 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
8 2020-2021 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
9 2021-2022 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
10 2021-2022 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2016-2017 M.Sc. Research and Thesis İngilizce 1
2 2016-2017 Graduate Seminar İngilizce 2
3 2016-2017 Special Studies İngilizce 4
4 2016-2017 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
5 2016-2017 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
6 2016-2017 Advanced Thermodynamics İngilizce 3
7 2016-2017 Advanced Biochemistry I İngilizce 3
8 2017-2018 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
9 2017-2018 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
10 2017-2018 M.SC. RESEARCH AND THESİS İngilizce 1
11 2017-2018 SPECİAL STUDİES İngilizce 4
12 2018-2019 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
13 2018-2019 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
14 2018-2019 M.SC. RESEARCH AND THESİS İngilizce 1
15 2018-2019 SPECİAL STUDİES İngilizce 4
16 2020-2021 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
17 2019-2020 RESEARCH METHODS AND SCIENTIFIC ETHICS İngilizce 3
18 2020-2021 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
19 2019-2020 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİMSEL ETİK Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2016-2017 Entrepreneurship İngilizce 2
2 2016-2017 General Chemistry İngilizce 4
3 2016-2017 (Entrepreneurship and Innovation) GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON İngilizce 2
4 2017-2018 ENTREPRENEURSHİP İngilizce 2
5 2017-2018 GENERAL CHEMİSTRY İngilizce 4
6 2017-2018 General and Professional Ethics İngilizce 2
7 2017-2018 Sağlık Alanında Girişimcilik Türkçe 3
8 2018-2019 GENERAL CHEMİSTRY İngilizce 4
9 2018-2019 GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS İngilizce 2
10 2018-2019 ENTREPRENEURSHİP İngilizce 2
11 2018-2019 Experimental Design İngilizce 3
12 2018-2019 Technology Management İngilizce 3
13 2018-2019 SAĞLIK ALANINDA GİRİŞİMCİLİK Türkçe 3
14 2017-2018 Introduction to Statistics İngilizce 3
15 2020-2021 GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS İngilizce 2
16 2019-2020 GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS İngilizce 2
17 2019-2020 Experimental Design İngilizce 3
18 2020-2021 Experimental Design İngilizce 3
19 2019-2020 ENTREPRENEURSHİP İngilizce 2
20 2020-2021 ENTREPRENEURSHİP İngilizce 2
21 2019-2020 GENERAL CHEMİSTRY İngilizce 4
22 2020-2021 Entrepreneurship and Innovation İngilizce 3
23 2019-2020 Entrepreneurship and Innovation İngilizce 3
24 2020-2021 MANAGEMENT OF INFORMATİON SYSTEMS İngilizce 3
25 2019-2020 MANAGEMENT OF INFORMATİON SYSTEMS İngilizce 3
26 2021-2022 ENTREPRENEURSHİP İngilizce 2
27 2021-2022 Entrepreneurship and Innovation İngilizce 3
28 2021-2022 Experimental Design İngilizce 3
29 2021-2022 GENERAL AND PROFESSİONAL ETHİCS İngilizce 2

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Investigation of the production of traditional dried eggplant and development of a new method for drying GHAITH ODAY YAQOOB AL-QUDSI TezMerkezi 2019
2 Tamamlandı Research on some durum wheat varieties and lines situated in the genetic stocks in terms of quality of bulgur Erleblebici Sevinç Beyan

Araştırmalar

11 Adet
1
Gaziantep Youth Entrepreneurship Programme (GYEP)

SPARK, The Asfari Foundation and Gaziantep University
Gaziantep Teknopark, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Değerlendirme

2
Tübitak İş Geliştirme Mentoru

Bireysel Tecrübe Aktarım Platformu İş Geliştirme Mentorluğu
Gaziantep, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

3
ARGE Merkezi Değerlendirme ve Denetim Komisyonu

5746 sayılı ARGE Kanunu kapsamında ARGE merkezi Belgesi verilen Polen ARGE Merkezinin 1. yıl Değerlendirme ve Denetim Komisyonu Üyesi olarak görev yaptım.
Ankara, Türkiye/Ankara   Ulusal  Değerlendirme

4
Entrepreneurial Ecosystems: the impact on local and national economic growth and international competiveness

Bring together early career and senior researchers from UK and Turkey in order to explore the state of the art in the trending research topic of entrepreneurial ecosystems and its potential impact on regional and national economies
Ege University EBILTEM-TTO, İzmir/Türkiye   Uluslararası  Çalıştay

5
LLP/Erasmus Praogramme: Staff Training Mobility

Warsaw University of Life Sciences- SGGW in the framework of Erasmus programme for staff training mobility
Warsaw University of Life Sciences- SGGW, Polonya/Varşova   Uluslararası  Çalışma

6
KOSGEB Kobigel Değerlendirme Kurulu

Proje Değerlendirme
Gaziantep,   Ulusal  Değerlendirme

7
Teknoloji Yol Haritalama

GAÜN TargeT Teknoloji Transfer Ofisi
Gaziantep, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

8
Euro-Med Hackaton - Eco‐Efficiency In The Agro‐Food Chain

MedSpring – Mediterranean Science, Policy, Research and Innovation Gateway – is a joint project of EUMember States and Mediterranean Partner Countries in the Middle East and North Africa, funded by theEuropean Commission under its 7thFramework Progra
Amman, Ürdün/Amman   Uluslararası  Çalıştay

9
ReCoopGreen Almanya Araştırma Ziyareti

Sivil Toplum Diyaloğu IV İşletme ve Sanayi Politikası Hibe Programı kapsamında Taşev Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği tarafından hazırlanan, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, İpek Yolu Kalkınma Ajansı iştira
Freiburg, Freiburg/Almanya   Uluslararası  Çalışma

10
TÜBİTAK 1001 TOVAG GRUBU - 2015-ENTOMOLOJİ Değerlendirme Paneli Gözlemci panelist

TÜBİTAK 1001 TOVAG GRUBU - 2015-ENTOMOLOJİ Değerlendirme Paneli
Tübitak Başkanlığı, Türkiye/Ankara   Ulusal  Değerlendirme

11
KOSGEB

Değerlendime
Gaziantep, Turkey   Ulusal  Değerlendirme

Üyelikler

6 Adet
1
TEKNOLOJİ VE TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME VE EĞİTİM DERNEĞİ

 Üye    2018 

2
European Mentoring and Coaching Council EMCC

 Üye    Bilimsel Kuruluş    2016 

3
TAHIL VE BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİLERİ DEPOLAMA VE ANALİZ SİSTEMLERİ DERNEĞİ

 Üye    2016 

4
Gaziantep Sanayi Odası Meslek Komiteleri Üyeliği

 Üye    2015 

5
GAZİANTEP GASTRONOMİ VE TURİZM DERNEĞİ

 Üye    2015 

6
Institute of Research Engineers and Doctors

 Üye    Bilimsel Kuruluş    2014 

Sanatsal Faaliyetler

2 Adet
1
International Energy and Engineering Conference 2016

Etkinlik Yeri: Gaziantep
Düzenleyenler : Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Gaziantep Üniversitesi
SERGİLER/Sanat Sempozyumları /Sempozyum düzenleme /  13.10.2016 - 14.10.2016

Uluslararası  Özgün  SERGİ
2
International Energy and Engineering Conference 2017

Etkinlik Yeri: Gaziantep
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
SERGİLER/Sanat Sempozyumları /Sempozyum düzenleme /  12.10.2017 - 13.10.2017

Uluslararası  Özgün  SERGİ